Informationssikkerhedskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Om jobbet
Informationssikkerhedsafdelingen på Aarhus Universitet søger 1 informationssikkerhedskoordinator med fokus på proces, modenheds- og risikovurdering, som har evner og lyst til at arbejde med universitetets informationssikkerhed.

Universitetets informationsaktiver i form at data, IT-infrastruktur og forskningsmaterialer skal opbevares og behandles i henhold til gældende politikker, lovgivning og krav fra eksterne bevillingsgivere. I de senere år er trusselsniveauet fra cyberkriminalitet steget mærkbart inden for forskningsområdet, og det stiller skærpede krav til organisationens evne til at sikre sine informationsaktiver. Hertil kommer de øgede krav til persondatabehandling som følge af GDPR-direktivet. Aarhus Universitet har desuden igangsat flere store satsninger inden for digitalisering, som medfører, at alle universitetets forretningsområder vil være kritisk afhængige af, at IT-infrastrukturen og IT-systemlandskabet er velfungerende.

Det er besluttet, at IT-sikkerhedsindsatsen på Aarhus Universitet skal styrkes betragteligt i de kommende år, og Informationssikkerhedsafdelingen er i gang med at opbygge et dedikeret team på i alt 4 medarbejdere. Du skal være med til at styrke og udvikle Informationssikkerheden på Aarhus Universitet gennem en målrettet og struktureret indsats, hvor vi styrker arbejdet med procesoptimering, informationssikkerhedsteknologier og brugeradfærd i samarbejde med resten af universitetet. Du får god mulighed for at præge jobbet, da der samtidig igangsættes en række nye initiativer affødt af Aarhus Universitets digitaliseringsstrategi. Vi arbejder med udgangspunkt i ISO 27001 sikkerhedsstandarden, og målsætningen er certificering på sigt.

Informationssikkerhedsafdelingen er en del af universitetets samlede IT-afdeling, AU IT. I Informationssikkerhed beskæftiger vi os med beskyttelse af Aarhus Universitets informationsaktiver. Arbejdet omhandler områder som awareness, udarbejdelse af politikker og regler, risikovurderinger, projektstyring, rådgivning og sparring. Vi arbejder tæt sammen med universitetets databeskyttelsesteam, de informationssikkerhedsansvarlige og lokale supportteam på vores fakulteter og institutter. En stor del af ansvaret for implementering af sikkerhedsinitiativerne drives af fakulteterne, hvor vores opgave er at understøtte og følge op på aktiviteterne kontinuerligt.

I samarbejde med universitetets juridiske afdeling skal du som en del af Informationssikkerhed kvalitetssikre vores databehandleraftaler – ligesom det også bliver en væsentlig opgave at gennemføre opfølgning på eksisterende aftaler.

Din rolle
  • Du bliver en del af et dedikeret team, som støtter hinanden i afdelingens opgaver og mål
  • Udarbejdelse og opfølgning på modenheds- og risikovurderinger
  • Du får ansvaret for awareness årshjul og aktiviteter, som planlægges og gennemføres i tæt samarbejde universitetets kommunikationsafdeling
  • Understøttelse af procesudvikling i relation til informationssikkerhedsinitiativer herunder beredskabsplaner i forsknings- og uddannelsesmiljøerne og de administrative miljøer
  • Opgavevaretagelse, vedligehold og udvikling i henhold til afdelingens årshjul for informationssikkerhed
    • Herunder vedligeholdelse af informationssikkerhedspolitik
    • Opfølgning på revisionserklæringer og databehandleraftaler
    • Dokumentation i henhold til standarder

  • Aktivt understøtte målsætning om ISO 27001 certificering
  • Opfølgning på compliance og sikkerhedsrelaterede spørgsmål på tværs af universitetet


Hvem er du?
  • Du arbejder formentlig som sikkerhedskoordinator eller i en tilsvarende stilling og har mod og lyst til nye spændende udfordringer
  • Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det afgørende, men vi forventer, at du har erfaring inden for informationssikkerhedsområdet. Dine kompetencer matcher de beskrevne opgaver og omfatter sikkert kendskab til ISO 27000, NIST og ITIL
  • Du har erfaring med at drive awareness kampagner inden for sikkerhedsområdet gerne helt ud i kontakten med brugerne
  • Erfaring fra en offentlig institution er en fordel men ikke et krav
  • Du er har gode samarbejdsevner, er vedholdende og tør at udfordre andre
  • Du har gode kommunikationsevner og formår at sætte scenen for IT-sikkerhed. Du evner at gøre informationssikkerhed nærværende i relation til universitetets ansatte og studerende
  • Du har en stor interesse for Informationssikkerhedsområdet og brænder for at styrke sikkerhedsindsatsen i organisationen
  • Du er meget udviklingsorienteret og har appetit på hele tiden at øge dine kompetencer
  • Du har et agilt mindset, trives med forandringer og har mod på selv at drive forandringsprocesser


Om AU IT
AU IT er Aarhus Universitets fælles IT-afdeling. Vi arbejder målrettet og dedikeret på at skabe effektive og brugervenlige digitale løsninger for medarbejdere og studerende på Aarhus Universitet.

AU IT har i dag 137 medarbejdere fordelt på fem enheder. AU IT er i gang med en større forandringsproces, hvor vi ruster os til fremtiden. I de kommende år har vi sat en række vigtige temaer på dagsordenen, herunder hvordan vi kan øge vores leveranceevne, hvordan vi skaber større agilitet i vores udviklingsprocesser, hvordan vi bliver mere innovative, og hvordan vi får sat nye teknologier på dagsordenen. Disse processer drives i høj grad af medarbejderne, og du og dit team vil få store muligheder for at lege med.

Læs mere om AU IT på http://medarbejdere.au.dk/administration/administration/au-it/

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast stilling på 37 timer pr. uge.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten eller Prosa afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund.

For yderligere oplysninger om stillingen
Kontakt Informationssikkerhedschef, Thomas Kaaber, [email protected], mobil: 3093 0205.

Ansættelsesprocessen
Ansættelsessamtaler afholdes d. 23/09 (første runde) og d. 30/09 (anden runde). Kandidater, som går videre til anden runde samtaler, vil blive bedt om at lave en 15 minutters præsentation til samtale 2.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
15. september 2019
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Århus N
  • Søndag den 15. september 2019

Lignende jobs

  • Senior Azure Consultant – bliv en del af itm8

    Er du ekspert i komplekse Azure-udfordringer? Vil du være en del af Danmark bedst certificerede team og støtte kundens Cloud-rejse? Så er det dig, vi søger til stillingen som Senior Azure Consultan..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info
  • Junior Consultant til Accounting og Finance

    Brænder du for at indgå i en regnskabsafdeling, hvor kommunikation, både internt i virksomheden og med eksterne samarbejdspartnere, bliver en del af din hverdag? Vil du være til at sikre compliance..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Consultant

    Søger du en rolle, hvor du kan tilføre værdi til vores kunders fremtidige forretning? Vil du arbejde helt tæt på og rådgive kunder om deres ERP-system? Har du erfaring med ERP-systemer og forandrin..
    • Konsulent
    • Århus
    Få mere info
  • Junior Consultant til Employer Branding

    Har du interesse for employer branding og vil du være med til at tiltrække de rette kandidater? Og vil du være med til at brande [xxxxx] som arbejdsplads, så endnu flere verdensklasse kollegaer vil .
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Århus N over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1