Leder HR-partnerelement FAK

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Ballerup

Vil du være med til at udvikle og drive HR-rådgivningen ved Forsvarsakademiet? Har du gode samarbejdsevner og formår du at skabe bæredygtige løsninger inden for HR? Så har du muligheden for at blive en del af en organisation med meningsfulde opgaver, hvor du kan gøre en forskel.

Om os

HR-partnerteamet ved Forsvarsakademiet er en del af Rådgivningsafdelingen i Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Afdelingen består af en partnerstruktur, som fysisk er placeret sammen med de styrelser og stabe de støtter samt en tværgående Policy- og Koordinationssektion.

Vi yder professionel HR-rådgivning, der skal understøtte fastholdelse og rekruttering af kompetente medarbejdere for Danmarks sikkerhed. Teamet bidrager endvidere i samarbejde med den øvrige del af Forsvarsministeriets Personalestyrelse til løsning af alle HR-relaterede opgaver.

HR-Partnerteamet ved Forsvarsakademiet består af tre medarbejdere. Teamet er fysisk placeret på Svanemøllens kaserne i København.
Forsvarsakademiet uddanner Forsvaret til at løse de unikke opgaver, Forsvaret har. Forsvarsakademiet skaber livslang læring gennem relevante, praksisnære og tidssvarende uddannelser og bidrager til samfundsdebatten gennem kvalificeret forskning og udvikling.

Om stillingen

Du bliver leder af et lille team, hvor du i samarbejde med elementets to andre medarbejdere løser en bred vifte af HR-opgaver med fokus på rådgivning af Cheferne ved Forsvarsakademiet. Dette indebær bl.a. ledelsessparring og støtte i forbindelse med udvikling og implementering af både lokale og centrale HR-tiltag som eksempelvis talent management, kompetenceudvikling, trivsel, seniorpolitik mv.

Du indgår i Rådgivningsafdelingens ledelseskreds, hvor der forventes at du bidrager til ledelsen og udviklingen af afdelingen. Vi forventer, at du som leder selvstændigt iværksætter løsninger af teamets opgaver inden for udstukne rammer, herunder foretager den nødvendige koordination med interne og eksterne myndigheder.

Det er en central ledelsesopgave at foretage en løbende forventningsafstemning med ledelsen af Forsvarsakademiet, således at teamets ressourcer løbende kan fordeles og prioriteres til fordel for Forsvarsakademiets opgaveløsning.

Som teamleder får du det fulde personaleledelsesansvar for teamet, hvilket udover koordination af den daglige opgaveløsning blandt andet også omfatter udvikling af teamet og teamets medarbejdere. I teamet er der fokus på et uformelt arbejdsmiljø, hvor man løbende sparrer om opgaver og hjælper hinanden. Du vil opleve at få en stor grad af selvstændighed og ansvar i løsningen af dine daglige opgaver.

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau og kan dokumentere nogle års erfaring fra en HR-funktion. Du har i tidligere ansættelser arbejdet med HR på både strategisk og operationelt niveau. Det er et krav, at du har et godt kendskab til forsvarets kultur og opgaver.

For at opnå succes i stillingen er det afgørende, at du er imødekommende og løsningsorienteret. Du er opsøgende og trives med et selvstændigt ansvar, som du forvalter ved at skabe helhedsorienterede løsninger.

Som leder er du involverende og skaber løsninger med fokus på kundens behov. Du har en høj grad af helhedsforståelse, og forstår HR-rolle som bidragene til løsningen af Forsvarsakademiets kerneopgaver. Du evner at opbygge og vedligeholde relationer og ser samarbejde og kommunikation som nøglen til at kunne lykkes i en organisation med stor kompleksitet.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter AC-overenskomst (Chefkonsulent med ledelsesansvar). Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne under hele ansættelsen.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte MJ Jens Christian Rytterager på telefonnummer +45 728 19389.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Dennis Nordahl, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 728 19141.

Ansøgningsfristen er den 8. august 2021 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Stillingen er ledig til besættelse den 1. oktober 2021.

Du må gerne vedlægge evt. bedømmelser eller referancer, du finder relevante for stillingen.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Ballerup
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Consultant/Senior Consultant til BDO's skatteafdel...

    Er skatteret og generationsskifte lige dig? Så klik videre og læs med!Vi søger pt. en Consultant/Senior Consultant til vores skatteafdeling, der arbejder med business tax og generationsskifte på .
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
6. oktober 2024 1
5. oktober 2024 1
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2