Organiser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Brabrand

Organiser til HK Handel Østjylland

Er du god til at skabe relationer? Kan du mobilisere og aktivere medarbejdere på handelsvirksomheder? Har du engagement og viden om det faglige arbejde? Kan du sætte dig i medlemmernes sted og få dem til at forstå vigtigheden af den danske model?

Så er du måske lige den kollega, vi søger!

Jobbet
Din vigtigste opgave som organiser er at gå i dialog med medlemmer og potentielle medlemmer for at skabe aktivitet og fællesskab på arbejdspladserne, særligt med fokus på webshops, hovedkontorer, engros- og lagerområdet.

Du skal bl.a. fortælle om fordelene ved at tegne overenskomst med HK Handel, forklare værdien af at stå sammen på arbejdspladsen og få valgt en tillidsrepræsentant. Du skal hjælpe vores tillidsvalgte med at igangsætte organiserende aktiviteter på arbejdspladserne, så HK Handels mål om flere overenskomstdækkede medlemmer bliver opfyldt. Du skal træne og udvikle vores tillidsfolk samt organisere elever under uddannelse inden for HK Handels område.

Din profil
Du er god til at opbygge og mobilisere fællesskaber og har erfaring med at skabe relationer og organisere på forskellige niveauer. Du er overbevisende og kan sikre inddragelse i HK-fællesskabet. Du kan tale med alle, du optræder positivt og troværdigt, er beslutsom og dygtig til at lytte. Du kan, på en overbevisende måde, vise værdien af et fagligt medlemskab gennem kollektiv handling.

Du trives med at have mål og delmål, og du arbejder selvstændigt, struktureret og fokuseret på at nå de resultater og milepæle, der er sat op for dit område. Du skal kunne lave en projektplan, og du skal kunne sikre kontinuerlig opfølgning på projektet. Du ser det som naturligt, at der løbende evalueres på din indsats.

Vi leder efter en kollega, der:

  • er dygtig til at motivere og aktivere andre
  • fungerer ligevægtigt i situationer med stort arbejdspres
  • har gode formidlingsevner og kan afvikle motiverende medlemsmøder og kurser
  • har sælgererfaring og er vant til opsøgende arbejde

Rammerne
Du tilknyttes HK Handels faglige team, som består af to faglige konsulenter, en arbejdsmiljøkonsulent og en sagsbehandler samt fire organisere, hvoraf du bliver den ene.

Dine organiseringsopgaver prioriteres i samarbejde med sektorformanden ud fra sektorbestyrelsens besluttede faglige indsatsområder.

Du vil blive grundigt oplært af andre organisere fra HK Handel og der vil være løbende sparring på din indsats. To gange årligt mødes du med organisere fra hele landet til fælles sparring og videndeling.

Du får kontorplads på vores hovedkontor i Brabrand, men en stor del af dit arbejde foregår ude på arbejdspladserne i hele afdelingens geografiske område. Der vil også være mulighed for at holde hjemmearbejdsdage.

Løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer pr. uge inkl. pauser og timerne placeres fleksibelt i forhold til opgaveporteføljen, hvilket indebærer, at der også må påregnes tidlig morgen-, aften- og weekendarbejde.

Det er en forudsætning, at du har kørekort og bil til rådighed for at komme i betragtning til jobbet.

Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, blandt andet arbejdsgiverbetalt pensionsordning og fritvalgskonto. Lønnen fastsættes med udgangspunkt i gældende overenskomst samt lønpolitik.

Stillingen er tidsbegrænset til 31. august 2026.

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat 1. februar eller hurtigst muligt derefter.

Yderligere oplysninger
Ønsker du yderligere informationer om jobbet, er du velkommen til at kontakte kontorchef Berit Dehli på mobil 2845 5404 eller sektorformand Cliff Præstegaard mobil 2628 2974

Ansøgning
Send en motiveret ansøgning samt overskueligt CV til HK Østjylland via vores hjemmeside ved at trykke på 'ANSØG' nedenfor.

Ansøgningsfristen er den 19. januar 2024 kl. 10.00

Der gennemføres jobsamtale i to trin. Du skal være indstillet på at gennemføre en personlighedstest, såfremt du inviteres til 2. jobsamtale.

Første jobsamtaler afholdes den 26. januar 2024. Anden jobsamtale afholdes den 31. januar 2024.

HK Østjylland ønsker at fremme ligestilling og diversitet og opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

GRØN SMILEY
I HK Østjylland har vi et godt arbejdsmiljø – faktisk så godt, at vi har fået Arbejdstilsynets grønne smiley.

GÅ IKKE GLIP AF NOGET
Følg os på sociale medier og hold dig opdateret ift. jobopslag, medlemstilbud og emner, der har betydning for dit arbejdsliv:

  • HK Østjylland på Facebook
  • HK Østjylland på Instagram
  • HK Østjylland på LinkedIn

Handelsbranchen i Danmark består ud over butiksområdet af nethandel, kontor, engros og dele af lagerområdet.

HK Østjylland er en værdibaseret organisation, der arbejder for at give medlemmerne værdi, styrke og nye muligheder i deres arbejdsliv. Vi har fokus på at være en nærværende, tidssvarende og professionel organisation, der leverer faglige løsninger og god medlemsservice. Vi stræber efter kompetent og professionelt at indfri medlemmernes forventninger om service og kvalitet, så vi fortsat kan være et attraktivt valg for nuværende og nye medlemmer. Vi arbejder løbende med at forbedre vores daglige drift, så medlemmerne sikres en optimal nytteværdi af deres medlemskab.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=6a5e1f17)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Brabrand
  • Fredag den 19. januar 2024

Lignende jobs

  • Konsulent i Århus N

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture?</p><p>If this sounds like you and you’re cu..
    • Konsulent
    • Århus N
    Få mere info
  • Konsulent i Åbyhøj

    Da vores gode kollega har valgt at søge nye udfordringer uden for branchen, har brug for dig der både med hoved, hjerte og stemme kan give vores kunder og vikarer den bedste service.Hvem er vi:.
    • Konsulent
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Konsulent i Århus C

    Vil du være en del af en stor, international virksomhed, der hele tiden fokuserer på at blive bedre? Har du succes med egne projekter, og kan du hjælpe os med at lave de rigtige projekter rigtigt? .
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Århus C

    Enhed for Sangforskning ved Center for Grundtvigforskning, Institut for Kultur og Samfund, [xxxxx] søger en studentermedhjælper med forventet start 1. september 2024.Arbejdet skal .
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1