Vil du løfte sundhedsindsatsen og den tværgående sammenhængskraft til næste niveau?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brørup

I Vejen Kommune har vi indledt en spændende organisatorisk udvikling, der bl.a. indebærer nye afdelinger. Sundhed og Sammenhæng er én af de nye afdelinger og Vejen Kommune søger hertil en afdelingschef med sundhedsfaglig indsigt, tværfagligt udsyn, processuelle kompetencer og modet til at udfordre ’plejer’. Afdelingschefen skal stå i spidsen for videreudvikling af sundhedsområdet og for, at tværgående sammenhæng er et vedvarende fokus i hele organisationen.

Ny afdeling – men et solidt afsæt og en stor ambition om at ville mere Sundhed og Sammenhæng bliver pr. 1. oktober 2019 én af ti afdelinger under Direktionen med reference til Kommunaldirektøren. Afdelingen bliver sammensat af eksisterende enheder og personalegrupper og kommer til at bestå af Tandplejen, Livsstil, Genoptræning og et sekretariat. Du får som afdelingschef således følgeskab af tandlæger, tandplejere, tandteknikere, klinikassistenter, fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejersker, diætister, sundhedscoaches, en socialrådgiver, en rusmiddelkonsulent, forløbskoordinatorer, en koordinator for frivillighed, konsulenter og administrative medarbejdere fordelt på tre matrikler.

Som afdelingschef får du det strategiske, faglige, økonomiske, administrative og personalemæssige ansvar for Sundhed og Sammenhæng.

Enhederne i den nye afdeling har på hvert sit felt erfaring, ligesom der i hele Vejen Kommune er fokus på at bringe forskellige fagligheder i spil, når der sammen med borgeren skal skabes det bedste udgangspunkt for dennes videre færden og udvikling. Det tværgående samarbejde om fælles løsninger kalder vi ’Fælles faglighed’, hvor vi med afsæt i den enkelte borger kommunikerer, koordinerer og inddrager hinandens fagligheder.

Afsættet for Sundhed og Sammenhæng er således solidt, men vi vil mere til gavn for borgerne. Vi er klar til næste niveau, hvor Vejen Kommune bliver en endnu stærkere medspiller på sundhedsområdet og hvor udviklingen af helhedsorienterede løsninger bliver en naturlighed. Som afdelingschef får du på den længere bane en stor rolle i at skabe et stærkere fundament for det. På den korte bane er det med en ny afdeling en primær opgave for dig at udvikle og fundere Sundhed og Sammenhæng, så formål, opgaver, ansvar, struktur og samarbejdsflader er tydelige og har opbakning internt i, men også omkring afdelingen.

Involvering – indad, udad og på tværs Sundhedsindsatsen i Vejen Kommune har såvel sundhedsfaglig bredde som tyngde. Her får du som afdelingschef en central opgave i at sætte yderligere retning og - sammen med ledere og medarbejdere - at skabe endnu mere fremdrift i arbejdet for borgernes sundhed. Forebyggelse, tidlig indsats og videreudvikling af det nære sundhedsvæsen er målrettede fokusområder. De fokusområder skal du styrke, så sundhedsmæssige udfordringer forebygges og/eller adresseres hurtigt og så behandling sker i nærmiljøet. Her er Almen Praksis, Regionen, foreningslivet, frivillige m.fl. centrale samarbejdspartnere og du skal som afdelingschef gå forrest i involverende processer, så det nære sundhedsvæsen er et sammenhængende sundhedsvæsen.

Ligeledes går du som afdelingschef forrest i involverende processer internt i organisationen med henblik på tværorganisatorisk og tværfaglig koordinering – fælles faglighed – generelt og særligt omkring borgere med udfordrende livsbetingelser. Målet er, at borgerne inddrages og tager et ansvar, der fører til deres højest opnåelige niveau af livsmestring og tilknytning til arbejdsmarkedet. Som afdelingschef for Sundhed og Sammenhæng skal du iværksætte og understøtte processer og resultater, der bygger på relationer og samarbejde. Du skal således medvirke til at sætte turbo på et endeligt opgør med silotænkning på alle niveauer.

I din involvering indad, udad og på tværs har du som afdelingschef et fast blik på udviklingsmuligheder og nye mål for Vejen Kommune.

Vi respekterer og udfordrer hinanden Som afdelingschef bliver du en del af Chefforum med fagligt dygtige og gode kolleger. Blandt cheferne kan du som afdelingschef profitere af kollegernes erfaring og sparring. Vi respekterer hinandens ledelsesrum og har samtidig modet til at blande os for at løfte hinanden. Det mod skal du også have i forhold til kollegerne, men også i forhold til medarbejdere og topledelse, lige såvel som du har modet til at udfordre eksisterende tænkemåder og strukturer, så opgaveløsningen kontinuerligt er effektiv, af høj kvalitet og med den ønskede effekt.

Du kan læse mere om opgaver og forventninger til kompetencer i jobprofilen.

Ansættelsesvilkår Stillingen ønskes besat den 1. november 2019.

Stillingen besættes på overenskomstmæssige vilkår efter konkret forhandling.

Ansættelsesforløb Der er ansøgningsfrist fredag den 6. september 2019 kl. 12.00.

Vi foretrækker, at du søger stillingen online via vores hjemmeside ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Ansættelsesudvalget består af Kommunaldirektøren, en chefkollega, en leder, to medarbejdere og en tillidsrepræsentant.

Første samtalerunde er torsdag den 12. september 2019. Anden samtalerunde er mandag den 23. september 2019.

Mellem første og anden samtalerunde gennemføres en test. Der forventes telefonisk tilbagemelding på testresultatet mandag den 16. september 2019. Desuden vil der være en 1:1 samtale mellem Kommunal-direktøren og kandidater, der går videre til anden samtalerunde torsdag den 19. september 2019.

Spørgsmål vedrørende stillingen Interesserede er velkomne til at kontakte Kommunaldirektør Ole Slot på. tlf. nr. 30 17 09 00 eller arbejdsmarkedschef Anneth Jensen på tlf. nr. 30 58 81 25 for at høre nærmere om stillingen og drøfte personlige kvalifikationer mv. i forhold til stillingen. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om Vejen Kommune Vejen Kommune er en del af Trekantområdet og er centralt placeret mellem naboerne Kolding i øst og Esbjerg i vest. Med knap 43.000 indbyggere er Vejen en mellemstor kommune med brede og veldrevne servicetilbud. Vejen Kommune prioriterer både drift og udvikling for at sikre, at kommunen forbliver en veldrevet kommune. Visionen for kommunen er at være en attraktiv erhvervs- og bosætningskommune, der skaber rammer og muligheder for trivsel, kvalitet og vækst. Målet er at gøre en positiv forskel for borgerne.

Aktuelt har Vejen Kommune et centralt fokus på effektiv administration, kerneopgaven, det tværgående samarbejde og den attraktive arbejdsplads.

Vejen Kommune er pr. 1. januar en røgfri arbejdsplads.

Som organisation er Vejen Kommune karakteriseret ved en flad struktur med tre ledelseslag med korte beslutningsgange og med fokus på et tæt samspil de organisatoriske niveauer imellem.

I Vejen Kommune er ledelse en prioritet og der er forventninger til kommunens ledere. Ledelse er i høj grad værdibaseret:

  • Nytænkning. Fordi det er sådan, vi lykkes.
  • Anerkendelse. Fordi vi ser forskellighed som en styrke.
  • Sammenhæng. Fordi vi tror på værdien af at skabe sammen med kollegaer, borgere og virksomheder.
  • Ansvarlighed. Fordi det fremmer resultater og arbejdsglæde.

Lederne er ledere for egen enhed og for Vejen Kommune som helhed. Derfor tager ledere ansvar for både det lille fællesskab og det store fællesskab. Derudover er medarbejdere og ledere en del af det mangfoldige fællesskab sammen med borgere, frivillige, foreninger og virksomheder. Ledere tager derfor ansvar for at invitere borgere, frivillige, foreninger og virksomheder til en aktiv rolle i det mangfoldige fællesskab for sammen med dem at skabe velfærd.

Overvejer du at flytte til Vejen? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på https://boivejen.inst.vejen.dk/

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=bebd31ab)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brørup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Brørup
  • Fredag den 06. september 2019

Lignende jobs

  • Senior D365 FO Consultant for GPV Group

    [xxxxx] is excited to partner with GPV Group, a global leader in electronics and mechatronics, to find a highly skilled Senior D365 Finance Consultant. This is your opportunity to join a dynam..
    • Konsulent
    • Vejle
    Få mere info
  • Senior Consultant

    Vil du være med til at hjælpe nogle af Danmarks bedste kunder, og har du en særlig evne til at forstå andres behov? Får du en YES-oplevelse, når du gør en forskel for andre? Så er det lige dig..
    • Konsulent
    • Kolding
    Få mere info
  • Owner Service Consultant - Blåvand

    Det, vi gør, er enkelt – vi sender folk på ferie, og hvem elsker ikke det? Dog kunne vi ikke gøre det uden vores husejere, de mennesker, der danner rammerne for den perfekte ferie. Vi udvider vores..
    • Konsulent
    • Blåvand
    Få mere info
  • Organisator

    Brænder du for at fastholde og tiltrække udenlandske medlemmer? 3F Kongedalen og 3F Vejle ønsker at styrke organiseringsarbejdet blandt udlændinge og søger derfor en selvstændig og udadvendt or..
    • Konsulent
    • Give
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Brørup

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Brørup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Brørup over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0