Rekrutteringsfirma

Senior HR-udviklingskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Til en attraktiv position i en international koncern, der er inde i en spændende forretningsmæssig udvikling, søger vi en senior HR-udviklingskonsulent. I DLG er der er taget hul på en stor transformation i forbindelse med det nye hovedsæde, hvilket giver gode muligheder for at få indflydelse samt sætte sit personlige aftryk. En af de nuværende udviklingskonsulenter har i forbindelse med flytningen valgt at søge nye udfordringer, og der er derfor brug for en ny kompetent medarbejder til HR-afdelingen.

Varierede opgaver i en central og vigtig funktion for DLG’s fremtidsplaner
Som senior HR-udviklingskonsulent kommer du til at indtage en vigtig rolle i DLG’s transformation, der stiller krav til dine kompetencer og evne til at hjælpe organisationen mod fælles mål. HR-afdelingen er en mindre enhed, som derfor dækker bredt inden for HR-området, og du kan således forvente en varieret hverdag, hvor dine primære opgaver er:

  • Facilitere teamprocesser og teamudvikling
  • Drive diverse HR-udviklingsprojekter
  • Sammen med HR-kollegaer sikre, at HR-værktøjerne til enhver tid understøtter koncernstrategien og forretningens behov
  • Bidrage proaktivt til at de rette kompetencer er tilstede i koncernen
  • Gennemskue og analysere forretningsbehov og samtidig evne at omsætte dem til brugbare koncepter og værktøjer
  • Gennemføre og have ansvaret for hele processen ved relevante rekrutteringer på alle niveauer i organisationen, herunder deltage aktivt ved jobsamtaler, foretage personlighedstest og færdighedstest inkl. tilbagemeldinger samt rådgive og vejlede den ansættende leder
  • Gennemføre ledertræning såvel i fælles regi som individuelt
  • Foretage ledersparring og coaching
  • I samarbejde med HR-gruppen, eller selvstændigt, facilitere og gennemføre interne kurser
  • Spotte behovene og sammensætte den læringsmæssige side (metode) af faglig læring til interne kursusforløb, der er med til at øge viden og kompetence

Stærk profil med alsidige HR-kompetencer
Du har flere års dokumenteret erfaring inden for HR-området fra en større virksomhed og gerne med internationale aktiviteter – måske som HR-udviklingskonsulent eller som HR Business Partner. Vi forventer også, du kan dokumentere erfaring med projektledelse af HR-projekter samt rekruttering, hvor du har styret processen fra opstart til ansættelse. Formentlig kommer du med en akademisk baggrund, der giver dig en god ballast til at analysere og forstå forretningsbehov – og på det grundlag er i stand til at udarbejde koncepter og værktøjer, som kan understøtte organisationens ledere og datterselskaber. Endvidere har du god erfaring med facilitering af teamprocesser og -udvikling. Koncernsproget i DLG er engelsk, men det vil derudover være en stor fordel, hvis du taler tysk.

Med god gennemslagskraft samt gode kommunikative egenskaber bevæger du dig ubesværet på alle niveauer i en stor organisation. Det er desuden vigtigt, at du med en teamorienteret tilgang arbejder opsøgende og involverende i forhold til interessenter, ligesom du er struktureret og evner at prioritere din tid og dine opgaver.

Attraktiv position med mulighed for stor indflydelse
Du får stor handlefrihed og dermed mulighed for at sætte dit personlige præg på resultater og udviklingen i HR-funktionen samt organisationen som helhed. I en markedsledende virksomhed bliver du en del af et nyt team bestående af fagligt dygtige og kompetente kolleger, som er kendetegnet ved godt humør, hjælpsomhed og god faglig sparring. Du får stor indflydelse på organisationsudvikling, værktøjer og processer samt egne opgaver og indtager en vigtig rolle i at være med til at opbygge en ny måde at arbejde på og i nyt domicil.

Arbejdssted: Fredericia


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Senior Azure Consultant – bliv en del af itm8

    Er du ekspert i komplekse Azure-udfordringer? Vil du være en del af Danmark bedst certificerede team og støtte kundens Cloud-rejse? Så er det dig, vi søger til stillingen som Senior Azure Consultan..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info
  • Consultant

    Søger du en rolle, hvor du kan tilføre værdi til vores kunders fremtidige forretning? Vil du arbejde helt tæt på og rådgive kunder om deres ERP-system? Har du erfaring med ERP-systemer og forandrin..
    • Konsulent
    • Århus
    Få mere info
  • Junior Consultant til Employer Branding

    Har du interesse for employer branding og vil du være med til at tiltrække de rette kandidater? Og vil du være med til at brande [xxxxx] som arbejdsplads, så endnu flere verdensklasse kollegaer vil .
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Senior Consultant, Business Intelligence – få en n...

    Motiveres du af at have en nøglerolle med fokus på Business Intelligence og dataanalyse? Ønsker du at komme med på rejsen og sætte dit præg på en BI-afdeling under opbygning? Og har du en solid tek..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0