Karrierekonsulent til SCIENCE Uddannelse, Studie- og karrierevejledningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Frederiksberg C

Vil du være med til at udvikle og implementere karriereunderstøttende tiltag for BA-, KA- og Ph.d. studerende på SCIENCE? Kan du udvikle og drive vidensbaserede initiativer, som øger de studerendes karriereafklaring og udvikler deres karrierekompetencer? Har du samtidig god forståelse for komplekse organisationer, og kan du begå dig godt der – så har vi brug for dig.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE) ved Københavns Universitet søger en specialkonsulent til ansættelse på fuld tid i SCIENCE Uddannelse. Stillingen er med start den 1. december 2021.

Om os
SCIENCE Uddannelse har ca. 85 medarbejdere og varetager den daglige administration, drift og udvikling på uddannelsesområdet. Stillingen er placeret i Sektion Studie- og Karrierevejledning.

Sektionens primære opgave er at udvikle og drifte studie- og karriereunderstøttende initiativer og aktiviteter på fakultetet. Det betyder, at vi arbejder med studie- og karrierevejledning, studieintroduktion, trivsel og kommunikation på web. Vores tilgang er vidensbaseret og med fokus på de studerendes motivation og trivsel. Vi samarbejder desuden med vores kolleger i resten af SCIENCE Uddannelse om den løbende udvikling af administrative processer, som har betydning for de studerendes uddannelsesforløb og trivsel.

Vi har brug for en erfaren, engageret og selvstændig kollega, der er indstillet på mange forskelligartede arbejdsopgaver, og som kan være en del af et hold, hvor alle bidrager til at understøtte et bedre studieliv og en bedre overgang til arbejdsmarkedet for SCIENCEs 10.000 studerende.

Om stillingen
På SCIENCE og KU er det vores mål, at understøtte de studerendes karriereafklaring og overgang til arbejdsmarkedet bedre. Vores nye kollega skal, sammen med det øvrige team og KU kollegaer, udvikle og drive karriereunderstøttende indsatser.

Indsatserne skal supplere de øvrige vejledningstilbud på SCIENCE og KU. Vi ønsker både at styrke viden, tilbud og samarbejde på området på hele KU og internt på SCIENCE.

Som karrierekonsulent vil du både skulle fungere som karrierevejleder, underviser og som konsulent i organisationen. Du vil derfor have en bred kontaktflade og skal kunne arbejde med og skabe relationer til både studerende, undervisere, ledelse og eksterne samarbejdspartnere.

Dine opgaver

Vi står overfor at skulle udvikle indhold til et nyt obligatorisk kursus til ph.d. studerende. Kurset skal ruste dem til at kunne håndtere deres karriere og bringe deres faglighed i spil på arbejdsmarkedet. Du skal være med til at udvikle indholdet og sikre driften. Desuden vil du, sammen med resten af teamet, bidrage til:

  • udvikle skræddersyede initiativer til at understøtte de studerendes karriereafklaring
  • vejlede og undervise de BA, KA og Ph.d. studerende i karriererelaterede emner
  • samarbejde med fakultetets institutter, med resten af Københavns Universitet, på tværs af kontorer i fakultetssekretariatet og med eksterne samarbejdspartnere om karrierevejledningsinitiativer
  • faglig og politisk rådgivning af ledelsen ift. feltet
  • sikre vidensfeltet ’karriere’ i afdelingen og i resten af organisationen

Vi forventer
Du har en akademisk uddannelse, og vi forventer, at du kan bidrage til at udvikle sektionens opgaveløsning.

Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • har specialistviden om og erfaring med karrierevejledningsområdet herunder karriereudvikling, kompetenceafklaring mv.
  • kan arbejde strategisk og selvstændigt både ind i sektionen og i resten af organisationen
  • selv kan sætte kurs i opgaverne og er god til at prioritere opgaverne – også når der er travlt
  • er en god formidler, både skriftligt og mundtligt – også på engelsk
  • er initiativrig og serviceminded
  • er en god kollega med en positiv indstilling til dit arbejde og har gode samarbejdsevner
  • holder af både at drive etablerede tilbud og samtidig udvikle nye tilbud til studerende
  • er struktureret og systematisk i din arbejdsform og får afsluttet dine opgaver
  • tager ansvar og er god til at håndtere udfordrende situationer
  • har bred viden om det akademiske arbejdsmarked

Du har erfaring med at facilitere samarbejde i en kompleks organisation. Du skal kunne arbejde systematisk med årshjulsstyrede processer og kunne følge op med evalueringer. Du skal have et godt overblik over det vidensfelt, du arbejder i, og kunne sætte det i spil i organisationen.

Vi tilbyder

  • et spændende, ansvarsfuldt og udfordrende job med masser af mening
  • engagerede og gode kolleger
  • et udviklingsorienteret og godt socialt miljø med en uhøjtidelig omgangstone

Ansættelsesforhold
Du vil blive ansat som specialkonsulent i henhold til overenskomst for Akademikere i Staten. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer. Vi har flekstid.

Spørgsmål til stillingen kan stilles til karrierekonsulent Nanna Hedegaard Schultz på tlf. 3533 4949 eller til sektionsleder Gitte Henchel Madsen på tlf. 3532 4277.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget), senest dag d. 14 september 2021. Vi holder 1. samtaler i uge 38. Der vil også være en 2 samtale.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte, 9.700 bachelor- og kandidatstuderende og 1000 ph.d. studerende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Frederiksberg C
  • Tirsdag den 14. september 2021

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    [xxxxx]s track-record over vundne kontrakter i offentlige udbud og private konkurrenceudsættelser er uden sammenligning, og vi søger lige nu en kollega, der med sine stærke kommercielle og jur..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København S

    <p>Are you passionate about leveraging data to drive People and Total Rewards excellence and excited by turning data into actionable insights that shape strategic decisions? Are you eager to .
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Konsulent i København Ø

    Kommer du fra en lignende rolle med indgående kendskab til SharePoint? Og ønsker du at stå i spidsen for Microsoft 365-projekter lige fra deltagelse i salg til gennemførelse af løsningerne hos kund..
    • Konsulent
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Frederiksberg C over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0