McDonald's i Danmark søger træningskonsulenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Frederiksberg

McDonald’s er i rivende udvikling, og behovet for at uddanne medarbejdere og ledere er stigende.

Vi søger derfor en ekstra Træningskonsulent til det danske hovedkontor på Frederiksberg, der elsker at undervise i kommunikation og ledelse, og som gerne vil være med til at udvikle et af Danmarks bedste interne uddannelseskoncepter til et endnu uset niveau. Derudover søger vi en barselsvikar for vores nuværende Træningskonsulent til et vikariat af forventet 15 måneders varighed. De to Træningskonsulenter vil få et fælles ansvar for træningsafdelingen.

Træningsafdelingen er ansvarlig for, at vores pt. 97 restauranter får den rette uddannelse og teoretiske ledelsestræning, der ruster dem til at lede vores mere end 7.600 ansatte i hele landet.

De to hovedopgaver for afdelingen er at facilitere og udvikle de fastlagte kursusforløb, som indgår i McDonald's interne curriculum samt at udvikle og planlægge vores akkrediterede uddannelser i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere. Hos os er medarbejderengagement det altoverskyggende, da vi ved, at det er det, som driver den gode oplevelse for vores gæster. Det er derfor vigtigt, at du formår at få al din undervisning til at afspejle den gode gæsteoplevelse.

Om jobbet:

Du kommer til at spille en central rolle, når vi taler udvikling af vores ansatte. Opgaverne er mangeartede og fleksible, men du kan i hvert fald forvente at, du skal:

  • Facilitere og afvikle vores interne kursusprogrammer på et niveau, så vores ledere oplever en mærkbar personlig udvikling.
  • Drive træningsafdelingen, således at kurserne afvikles på et højt niveau, gerne med hjælp af relevante gæsteundervisere. Dette inkluderer at sikre korrekt booking og planlægning af kursusforløbene.
  • Sikre at gæsteundervisere altid er klædt tilstrækkeligt på og leverer samme høje niveau, som du selv vil gøre.
  • Udvikle og planlægge relevante akkrediterede uddannelser med uddannelsesinstitutioner.
  • På hovedkontoret får du en opsøgende rolle, hvor du - som ekspert på udvikling - supporterer dine kollegaer.
  • Endelig formår du at skabe gode relationer til vores Franchisetagere og deres ansatte, således at vores læringsforløb altid tager udgangspunkt i deres behov.

Fordelingen af ansvar og arbejdsopgaver mellem de to Træningskonsulenter er ikke fastlagt på forhånd, men vores forventning er at finde den bedste struktur, når vi har fundet vores to nye kollegaer, og derefter finde den rette sammensætning baseret på erfaring, kompetencer og ønsker.

Kvalifikationer

Er du den rette til jobbet? Det er du, hvis du ser dig selv i følgende:

  • Du er en dygtig underviser og formidler, der evner at inspirere, udfordre og udvikle andre gennem nærværende undervisning.
  • Når du præsenterer for større forsamlinger, er du som en fisk i vand - du tryllebinder dit publikum!
  • Da mulighederne for at skabe læring hele tiden er under rivende udvikling, er du ikke bange for at udvikle og drive nye projekter, så vi sikrer, at vores ansatte altid får den bedste læring.
  • Selv om du trives bedst sammen med andre, kan du også fokusere på at levere administrativt arbejde af høj kvalitet, så træningsafdelingen altid indfrier forventningerne.
  • McDonald’s erfaring er ikke et krav, men vil være en fordel. Det vigtigste er, at du er nysgerrig af natur og derved selv opsøger den relevante viden.

Hvad kan vi ellers tilbyde dig?

Du vil blive ansat i HR teamet med direkte reference til Head of People Development i Danmark.

Vi har naturligvis det basale på plads, så du kan forvente en attraktiv løn, konkurrencedygtig pension og sundhedsforsikring samt øvrige personalegoder.

Udover det kan du forvente at blive en del af en arbejdsplads, hvor vi bestræber os på at gøre en forskel hver dag. Du får dygtige og hjælpsomme kollegaer, udvikling der tilrettelægges med udgangspunkt i dine ønsker og drømme samt masser af muligheder for sociale aktiviteter med dine kollegaer. Samtidig ved vi også godt, at der skal være plads til et privatliv. Vi har derfor stort fokus på work-life-balance og tilbyder f.eks. en hybrid arbejdsplads. Derudover bestræber vi os på ikke at holde møder før kl. 9 og efter kl. 16.

Hvis du kan se dig selv være en del af ovenstående, så er det måske dig, vi mangler i vores team?

Vi gennemgår ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

Kontaktperson: Claus Moll - Send e-mail

Ansøgning sendes via knappen "Send ansøgning".

McDonald's i Danmark

McDonald’s er Nordens største restaurantkæde og servicerer hver dag 600.000 gæster. Der er omkring 20.000 ansatte fordelt på ca. 430 restauranter, hvor hovedparten er ejet og drevet af selvstændige franchisetagere.

McDonald’s i Danmark er det danske hovedkontor, hvor vi er ca. 85 ansatte. Hovedkontoret sætter de overordnede politikker og strategier for McDonald's på nationalt niveau. I det daglige er det hovedkontorets opgave at fungere som samarbejdspartner for franchisetagerne i forbindelse med uddannelse, drift, markedsføring, kommunikation, pressekontakt, strategi og økonomi.

Følg McDonald’s på Facebook og find flere fakta om McDonald’s Danmark her.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c2ec2e2b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 02. november 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    [xxxxx]s track-record over vundne kontrakter i offentlige udbud og private konkurrenceudsættelser er uden sammenligning, og vi søger lige nu en kollega, der med sine stærke kommercielle og jur..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København S

    <p>Are you passionate about leveraging data to drive People and Total Rewards excellence and excited by turning data into actionable insights that shape strategic decisions? Are you eager to .
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Konsulent i København Ø

    Kommer du fra en lignende rolle med indgående kendskab til SharePoint? Og ønsker du at stå i spidsen for Microsoft 365-projekter lige fra deltagelse i salg til gennemførelse af løsningerne hos kund..
    • Konsulent
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1