[xxxxx] detail søger en konsulent til online opfølgning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Grenaa

Kom med om bord hos Vid detail, der er en afdeling under Viden Djurs - én af de vigtigste uddannelsesaktører på Djursland. Vi søger en administrativ kollega til en nyoprettet fuldtidsstilling i vores digitale team.

Din dagligdag
Du kommer til at indgå I vores digitale team, der arbejder med online un-dervisning for vores kunder. Vi arbejder hovedsagligt med uddannelser på AMU- og Akademiniveau samt hovedforløb og elevuddannelse for en bred vifte af Danmarks største detailhandelskæder.

Du får et mix af varierende og rutinemæssige opgaver der blandt andet drejer sig om administration, opfølgning og support af kunder og kursister i forbindelse med online undervisning.


Dine kompetencer
God kundeservice er en af dine store styrker. Du forstår vigtigheden af at følge op på opgaverne – og gøre det med et smil overfor vores kunder. Du er desuden struktureret og systematisk – men er også løsningsorien-teret i forhold til nye initiativer. Du er åben og udadvendt, og tør kaste dig ud i nye opgaver og projekter – både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger.

Vi arbejder i forskellige IT-systemer og det er derfor nødvendigt, at du evner at sætte dig ind i nye programmer.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig, men det er en fordel, hvis du har arbejdet indenfor administration og kundeservice.

Det praktiske
Vi behandler ansøgningerne løbende, og ansætter når vi finder den rette kandidat – så vent endelig ikke med at sende din ansøgning.

Send din ansøgning og CV til: Bo Størup på [email protected]

Viden Djurs dækker over paraplyorganisationen for Vid detail, Vid Gymnasier og Vid Erhvervsuddannelser samt Viden Djurs Skillz, men også 3D College, Game College, Brazil Football College, Kalø Økologisk Landbrugsskole, EUD10 og 10KCD er en del af Viden Djurs.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Grenaa.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Grenaa
  • Onsdag den 15. december 2021

Lignende jobs

  • Konsulent i Lystrup

    Konsulent søges til organisation/virksomhed i 8520 Lystrup
    • Konsulent
    • Lystrup
    Få mere info
  • Konsulent i Århus N

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture?</p><p>If this sounds like you and you’re cu..
    • Konsulent
    • Århus N
    Få mere info
  • Konsulent i Åbyhøj

    Da vores gode kollega har valgt at søge nye udfordringer uden for branchen, har brug for dig der både med hoved, hjerte og stemme kan give vores kunder og vikarer den bedste service.Hvem er vi:.
    • Konsulent
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Konsulent i Århus C

    Vil du være en del af en stor, international virksomhed, der hele tiden fokuserer på at blive bedre? Har du succes med egne projekter, og kan du hjælpe os med at lave de rigtige projekter rigtigt? .
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Grenaa

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Grenaa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Grenaa over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1