Vikarstilling: Barselsvikariat - Kulturkonsulent i Billund Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance, Vikar - Grindsted

Vores kulturkonsulent skal på barsel og derfor søger vi nu en barselsvikar, som har lyst til at være en del af et dynamisk og energisk team.

Som kulturkonsulent, skal du arbejde med en bred vifte af opgaver inden for kulturområdet.

Dog skal du være dygtig til, og brænde for at organisere og strukturere projekter, aktiviteter og events, og samtidig kunne motivere og begejstre mange forskellige interessenter.

Du bliver vores repræsentant i det regionale kultursamarbejde i Trekantområdet, og det vil derfor være en fordel, hvis du har kendskab til nye udviklingstendenser og de nationale dagsordener på kulturområdet. Samtidigt skal du have lysten til at være den, der har styr på alle detaljerne, når et arrangement skal gennemføres hjemme i kommunen.

Som kulturkonsulent skal du fungere som sparringspartner med kollegaer, foreninger, ildsjæle og vores kulturelle aktører omkring kulturaktiviteterne i kommunen, og så skal du kunne hjælpe og rådgive vores aktører med at udbygge og udvikle arrangementer og aktiviteter. Det kan f.eks. være ved at medvirke ved konceptudvikling, projektmodning og gennemførelse.

Vi er en del af forvaltningen Teknik, Plan og Kultur. Det har vi været siden 1. august 2020. Derfor vil der også være opgaver, hvor du som kulturkonsulent skal bidrage ind i byudviklingsprojekter. Det kan f.eks. være midlertidige byrum eller i forhold til den mere strategiske fysiske udvikling af kommunen.

Billund Kommunes kultur- og fritidspolitik har siden 2016 været ledestjernen for udviklingen af kultur- og fritidsområdet i kommunen, men i forbindelse med kommunens nye udviklingsstrategi Fremtidens Legeplads står vi foran et arbejde med at overføre de mange målsætninger ind i en ny kontekst.

Vi er en lille kommune, hvor det er afgørende, at man kan tage ansvar og arbejde selvstændigt, og at man samtidig kan arbejde sammen med hele kultur- og fritidsstaben og resten af vores organisation. Du skal kunne trække på andre og selv tilbyde dig, når det er nødvendigt. I Billund Kommune kalder vi det Ved Fælles Hjælp.

Vi håber, du som person:

  • Er en dygtig organisator, som kan arbejde struktureret i både planlægnings- og udførelsesfasen.
  • Er en playmaker, der kan se muligheder og sammenhænge – og spille vores mange aktører gode.
  • Brænder for kulturområdets mange facetter.
  • Kan begejstre og motivere.
  • Er initiativrig, handlekraftig og kan nå i mål.
  • Kan have mange bolde i luften på en gang og samtidig bevare overblikket.
  • Har en relevant uddannelse, f.eks. indenfor eventkoordinering og gerne erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.
  • Har projektledererfaring.
  • Er stærk på kommunikation på mange niveauer og har let ved at opbygge relationer og netværk.
  • Kan være fleksibel i forhold til arbejdstider.
  • Er praktisk anlagt – og kan tage fat når det gælder.
  • Har kørekort og bil.

Kulturkonsulenten refererer direkte til Områdechefen for Kultur og Fritid og indgår i Kultur- og Fritidsstaben, som består af en udviklingskonsulent, fritidskonsulent, frivillighedskonsulent og projektledere.

Så hvis du lyst til at blive en del af en spændende og varieret hverdag og et dynamisk og energisk team, hvor vi sammen løser mange spændende opgaver, og hvor du i høj grad selv kan være med til at sætte dit præg på kultur- og fritidsområdet, så er det måske dig, vi leder efter!

Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat pr. 15. september 2021 eller snarest derefter. Stillingen er tidsbegrænset da det er et barselsvikariat.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte Områdechef for Kultur og Fritid Rasmus Kaufmann på tlf. 79727601. Lav gerne aftale forinden på [email protected] Ansøgning sendes digitalt via Billund Kommunes rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist og det videre forløb Ansøgning med relevante bilag skal være indsendt elektronisk senest søndag den 15. august 2021. Samtalerne finder sted onsdag den 18. august 2021.

Her kan du læse mere om:

Billund Kommune – www.billund.dk

Kultur- og fritidspolitikken - www.billund.dk/politik/politikker-og-strategier/kultur-og-fritidspolitik/

Udviklingsstrategi – Fremtidens Legeplads - https://billund.dk/politik/fremtidens-legeplads/

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/ (Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b88714e3)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Grindsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Grindsted
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Konsulent (freelance) i Kolding

    Schou er Nordens største leverandør indenfor non-food produkter. Sortimentet er meget bredt og spænder over kategorierne Bolig & Isenkram, Havemøbler, Have & Grill, Auto & Cykel samt Værktøj & Mask..
    • Konsulent
    • Kolding
    Få mere info
  • Konsulent i Esbjerg

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture?</p><p>If this sounds like you and you’re cu..
    • Konsulent
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Konsulent i Vejle

    [xxxxx] is excited to partner with GPV Group, a global leader in electronics and mechatronics, to find a highly skilled Senior D365 Finance Consultant. This is your opportunity to join a dynam..
    • Konsulent
    • Vejle
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Sønderborg

    The process automation team is a cross-functional IT/business organisation responsible for governing the setup and for implementing new solutions through an agile process. We want to strengthen and..
    • Konsulent
    • Sønderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Grindsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Grindsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Grindsted over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0