Medarbejder til bygningsdrift - registrering, optimering og eksekvering.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grindsted

Tempoet og intentionerne i Billund smitter af på anlægsområdet. Byrådet i Billund Kommune har over en årrække udvidet anlægsrammen massivt, hvilket afstedkommer betydelige investeringer i optimering og fremtidssikring af bygningsmassen. Der igangsættes mange spændende tiltag, som også har stor politisk bevågenhed. Selv samme bygningsmasse skal optimeres og yderligere struktureres på driftsdelen, hvorfor flere af disse opgaver placeres ved Kommunale Ejendomme.

I Billund Kommune er der gang i den. Vi er optaget af at skabe en ny form for velfærd, hvor vi som kommune måler os på de succeser som borgerne/brugerne får og ikke kun på de produkter og ydelser vi leverer.

Arbejdspladsen

Vi har en uformel omgangstone og godt humør. Vi arbejder projektbaseret og tæt sammen med kolleger på tværs af teams, afdelinger og forvaltninger.

I Team Kommunale Ejendomme er vi pt 8 medarbejdere der varetager anlægsprojekter, bygningsvedligehold og energitiltag. Vi søger en ny medarbejder, da en kollega har fået andet arbejde. Vores daglige arbejdsplads er vores nye flotte rådhus i Grindsted, hvor vi sidder i åbne kontorer med vore kolleger inden for det tekniske område.

Teamet er præget af godt humør og et sundt miljø hvor vi naturligt hjælper hinanden. Der er solid og anerkendende sparring omkring stort og småt. Vi har en meget varieret og spændende hverdag, hvor du selv kan være med til at præge din dagligdag ud fra egne kompetencer.

Afdelingen understøtter medarbejderne omkring såvel faglig som personlig udvikling.

Opgaverne

Din hovedopgave vil være omkring bygningsdrift. Det vil sige bygningsvedligehold ude og inde samt tekniske installationer, hvor du skal varetage Billund Kommunes interesser som bygherre og bygningsejer. Derudover er det naturligvis uhyre vigtigt, at du har fokus på brugernes/borgernes behov og ønsker i forbindelse med bygningsdriften.

Du arbejder struktureret og engageret med disponering omkring bygningstiltag, ud fra budgetrammer og bygningsteknisk vurdering.

Du har et trænet øje i forhold til bygningers og installationers stand og behov. Du har flair for at opbygge strukturer omkring indsatsområderne, estimere omkostninger og udarbejde planer for langsigtet planlagt vedligehold. Ligeledes er du god i dialogen med såvel entreprenører, institutionsledere, serviceledere som institutionsmedarbejdere.

Du vil skulle forestå projektering og udbud på større renoveringsopgaver. Også opgaver hvor der kan være behov for ekstern rådgiver. Kendskab til udbudsbetingelser for den offentlige bygherre vil være en fordel, men ikke en betingelse.

Stillingen indeholder således projektledelsesopgaver inden for store og små renoverings- og udbedringsopgaver. Du vil også kunne varetage projektlederrollen på mindre anlægsopgaver, i perioder hvor der måtte være behov for dette.

Som kyndig på bygningsvedligehold vil du også være konsulent og naturlig sparringspartner for teamet, direktion, forvaltninger og institutioner, når der planlægges tiltag omkring deres bygninger.

Du vil aktivt deltage i arbejdet med at optimere drift af den eksisterende bygningsmasse. Ligeledes vil du deltage i arbejdet med at optimere idriftsætning af vore anlægsprojekter efter afsluttet byggefase.

Du er en ildsjæl, der brænder for at være med til at skabe og optimere de fysiske rammer for brugere og personale i vore institutioner i Billund Kommune. At gøre det i tæt samspil med forvaltninger og selvsamme institutioner er helt naturligt for dig. Det mærkes på dig, at du har en positiv, udadvendt og ukompliceret tilgang til opgaveløsningen.

Vi forventer, at du

  • Har en relevant uddannelse gerne som ingeniør, maskinmester, bygningskonstruktør eller lignende.
  • Har erfaring med at planlægge og eksekvere vedligehold af en varieret bygningsmasse – eller har meget lyst til at engagere dig i en sådan opgave
  • Har bred faglig bygningsteknisk kendskab.
  • Kan holde mange bolde i luften og samtidig formå at holde fokus.
  • Trives med at arbejde i en politisk styret organisation
  • Har en anerkendende tilgang og er god til at være i dialog med andre
  • Har en praktisk og pragmatisk tilgang til opgaveløsningen
  • Er god til at kommunikere visuelt samt på skrift og i tale
  • Har en positiv tilgang, er udadvendt og besidder et godt humør – og formår at grine af dig selv
  • Råder over egen bil. Jobrelateret kørsel afregnes efter statens takster

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte Områdechef for Teknik og Miljø, Bo Schjødt Andersen på tlf. 79 72 70 92 eller Teamkoordinator Jens Kristian Busk Jensen på tlf. 20 15 77 19

Ansøgning

Har du lyst til at tage fat på de spændende udfordringer, så send os en ansøgning via vores hjemmeside, hvor du fortæller, hvorfor du skal være vor nye kollega i team Kommunale Ejendomme.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst efter principperne i lokal løndannelse og efter forhandling med den faglige organisation.

Ansøgningsfristen er torsdag den 22. august 2019.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag den 26. august 2019 på Rådhuset i Grindsted.

Ansættelse

Forventet tiltrædelse 1. oktober 2019 eller efter nærmere aftale.

Fakta

I november 2015 offentliggjorde Realdania, KIRKBI A/S og Billund Kommune Billund Byvision, der skal danne ramme for udviklingen af Billund by de næste 20-25 år. Ambitionen er at realisere Billund som Børnenes Hovedstad i alle aspekter af byens udvikling, hvor Billund er magnet for internationale virksomheder, der arbejder med leg, læring og kreativitet. Det skal ses og opleves i byen, hvor turisme, erhverv og et varieret udbud af boliger skal kobles med grønne kiler. Alt sammen til glæde for byens borgere, besøgende og ansatte. Byvisionen sætter retning for en udvikling der har været i gang gennem længere tid, hvor f.eks. børnehavebørn sammen med håndværkere er involveret i byggeriet af vores nye børnehaver, som vi kalder Børnenes Univers.

Men Billund er ikke kun Børnenes Hovedstad. Det er en kommune der har ambitioner og muligheder indenfor anlægsområdet, hvor fokus de kommende år er masterplaner og helhedsplaner for vore institutioner. Ønsket er at skabe optimale rammer for brugere og personale samt optimering af drift og arealer.

Du kan læse Billund Byvision og Ugebladet Mandag Morgen om Sammen finder vi ud af det på

http://byudvikling.billund.dk/

https://billund.dk/om-kommunen/sammen-finder-vi-ud-af-det/

Hvis du er interesseret i at flytte til kommunen, finder du hjælp på

www.billunderhvervsfremme.dk/bosaetning.html

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=876af1ed)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Grindsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Grindsted
  • Torsdag den 22. august 2019

Lignende jobs

  • Senior Network Consultant

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Dynamics/Power Platform Consultant

    Dynamics/Power Platform Consultant Are you looking for a role where you can work together with the business to improve their day-to-day sales processes? Do you want to be part of our journ..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Business Central Finance Consultant

    Konsulent søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • ERP Consultant (m/k/d)

    Om virksomheden Baettr is dedicated to maintaining its position as the preferred supplier of wind turbine components in the evolving wind industry. Through optimised lean production and a .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Grindsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Grindsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Grindsted over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1