Konsulent med flair for politisk sekretariatsbetjening

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Trives du i et politisk og dynamisk miljø? Vil du være med til at understøtte det tværkommunale samarbejde, og føre de syddanske kommuners fælles visioner og mål indenfor bl.a. sundhed, vækst og uddannelse, ud i livet? Så er du måske den nye konsulent til Kommunekontaktrådets (KKR) sekretariat i Syddanmark.

Professionel sekretariatsbetjening i et dynamisk miljø
Som konsulent i KKR Syddanmark arbejder du i et dynamisk miljø tæt på borgmestre, kommunalpolitikere, kommunaldirektører og den øvrige topledelse i kommunernes administrationer. Du får en stor kontaktflade - både politisk og administrativt - og en varieret arbejdsdag med alsidige opgaver inden for centrale velfærdspolitiske områder.

Din hovedopgave er at sikre en professionel sekretariatsbetjening af det tværkommunale samarbejde i KKR og bistå KKR`s formandskab med at føre de politiske beslutninger og mål for opgaverne ud i livet. Som KKR-konsulent er du generalist - men skal kunne tilegne dig et vist fagligt vidensniveau på KKRs centrale politikområder.

Tæt samarbejde
Sammen med din kollega udgør du KKR-sekretariatet i Syddanmark. I er et lille team på to personer, en chefkonsulent og en konsulent. Opgaverne bliver løst i et tæt samarbejde mellem jer, men du vil også selvstændigt skulle tage ansvar for en række opgaver, møder, netværk m.v. Du vil få et bredt arbejdsfelt - særligt med fokus på sundheds- og uddannelsesområdet. Opgaverne spænder fra at skabe et kvalificeret grundlag for de politiske drøftelser og den politiske behandling af sagerne og administrative drøftelser til planlægning af temadage og politiske møder.

De fem KKR-sekretariater er en del af KL's ledelsessekretariat og samarbejder med de kommunale forvaltninger og KL's fagkontorer. Som KKR-konsulent har du også et meget tæt samarbejde med de fælleskommunale sekretariater. Vi deler vores viden, hjælper hinanden, og har fokus på samarbejde og at give hinanden et konstruktivt med- og modspil, så vi finder de bedste løsninger til gavn for kommunerne.

Du skal sammen med chefkonsulenten bl.a.:
  • Rådgive og bistå KKR's politiske formandskab
  • Sekretariatsbetjene det samlede kommunekontaktråd
  • Samarbejde med kommunaldirektører og den øvrige forvaltning i kommunerne samt de fælleskommunale fagsekretariater - der er i alt fire ansatte til at varetage opgaver på sundheds- og socialområderne.
  • Samarbejde med KL's sekretariat, herunder deltage i tværgående koordinering i KL på tværs af de fem KKR-sekretariater.
  • Samarbejde med Region Syddanmark og andre regionale aktører
  • Arbejde med og løbende udvikle kommunikation og formidling, herunder udarbejde oplæg, talepapirer, nyhedsbreve, mv.


KKR-sekretariatets arbejdsområde er hele den syddanske region. I denne valgperiode er KKR-sekretariatet fysisk placeret på Rådhuset i Haderslev Kommune. Du vil få en hverdag på farten og i nogle uger vil du måske kun have en dag, sammen med chefkonsulenten, på kontoret i Haderslev. Møder placeres primært centralt i regionen. Du vil ind imellem skulle være i KL-huset i København, da KKR-sekretariatet er en del af KL's ledelsessekretariat.

Relationelt stærk med politisk flair
Du skal være fleksibel og klar til at tage ansvar for stort og småt. Du skal være god til at forstå og omgås mennesker. Du arbejder struktureret og effektivt, og trives i en til tider travl hverdag. Du er vedholdende og god til at få opgaverne i mål, selv når processerne er omfangsrige.

Vi forventer, at du:
  • Har en lang videregående uddannelse
  • Har erfaring med sekretariatsbetjening fra en politisk ledet organisation
  • Har politisk flair og en god fornemmelse for politiske og administrative arbejds- og beslutningsgange
  • Er god til at kommunikere (skriftligt og mundtligt)
  • Er god til at bevare overblikket
  • Har personlig gennemslagskraft
  • Er dygtig til at skabe gode relationer og netværk
  • Kan begå dig i en netværksstruktur på tværs af kommunegrænser.


Kommunernes regionale interessevaretager
KKR Syddanmark er en del af KL's politiske organisation. KKR Syddanmark danner rammen om det tværkommunale samarbejde mellem de 22 kommuner Syddanmark. KKR's centrale politikområder er det specialiserede socialområde, sundhed, beskæftigelse, vækst, erhverv, uddannelse og regional udvikling, klima, kollektiv trafik og infrastruktur.

Du kan læse mere om KL's og KKR's organisation og opgaver på www.kl.dk/kkr, ligesom du kan læse aktuelt materiale vedrørende KKR Syddanmark på: www.kl.dk/kkr-syddanmark. http://www.kl.dk/kkr http://www.kl.dk/kkr-syddanmark

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ansøgning
Er jobbet noget for dig, så send CV og ansøgning via formularen, så vi har det senest den 26. august 2019.

Første ansættelsessamtale finder sted torsdag den 5. september og 2. samtale i den efterfølgende uge. Vi anvender personlighedsanalyse og logiktest i forbindelse med 2. samtalerunde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Haderslev
  • Mandag den 26. august 2019

Lignende jobs

  • Senior D365 FO Consultant for GPV Group

    [xxxxx] is excited to partner with GPV Group, a global leader in electronics and mechatronics, to find a highly skilled Senior D365 Finance Consultant. This is your opportunity to join a dynam..
    • Konsulent
    • Vejle
    Få mere info
  • Senior Consultant

    Vil du være med til at hjælpe nogle af Danmarks bedste kunder, og har du en særlig evne til at forstå andres behov? Får du en YES-oplevelse, når du gør en forskel for andre? Så er det lige dig..
    • Konsulent
    • Kolding
    Få mere info
  • Owner Service Consultant - Blåvand

    Det, vi gør, er enkelt – vi sender folk på ferie, og hvem elsker ikke det? Dog kunne vi ikke gøre det uden vores husejere, de mennesker, der danner rammerne for den perfekte ferie. Vi udvider vores..
    • Konsulent
    • Blåvand
    Få mere info
  • Organisator

    Brænder du for at fastholde og tiltrække udenlandske medlemmer? 3F Kongedalen og 3F Vejle ønsker at styrke organiseringsarbejdet blandt udlændinge og søger derfor en selvstændig og udadvendt or..
    • Konsulent
    • Give
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1