Administrativ chef med fokus på drift, personaleledelse og tværgående samarbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Hadsten

Kan du udøve nærværende og effektskabende ledelse, motiveres du af at håndtere og følge op på komplekse opgaver, og ønsker du sammen med os at bidrage til et godt arbejdsmiljø på danske arbejdspladser? Så er du måske vores nye chef for det administrative område i Tilsynscenter Nord i Hadsten.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.at.dk

Driftsansvar, personaleledelse og tværgående samarbejde Som administrativ chef bliver du en del af tilsynscentrets engagerede chefgruppe, som består af en tilsynsdirektør, 4 tilsynschefer og den administrative chef. Chefgruppen arbejder tæt sammen og har et fælles ansvar for at løse og udføre tilsynscentrets opgaver. Endvidere indgår du i tværgående samarbejde med de administrative chefer ved Arbejdstilsynets øvrige 2 tilsynscentre, samt med Arbejdsmiljøfagligt Center, med henblik på at styrke faglighed, kvalitet og ensartethed på tværs af Arbejdstilsynet.

Som chef for det administrative område får du det daglige ledelses- og personaleansvar for ca. 27 administrative medarbejdere, herunder kontorelever og servicemedarbejdere. Du får ansvar for organisering, planlægning, koordinering og kvaliteten i den daglige drift og faglige opgaveløsning.

De administrative medarbejdere har følgende hovedopgaver:

  • support til centrets tilsynsførende, fx i form af planlægning af effektive ruter, understøttelse af tilsynsindsatser, generel sagsstyring, korrektur og IT-support,
  • support til centrets jurister, fx behandling og fordeling af ind- og udgående post til juristerne,
  • administrative opgaver i forhold til virksomhedernes tilbagemeldinger, fristforlængelser mv.,
  • sagsbehandling på det forvaltningsmæssige område, fx behandling af aktindsigter,
  • controlling og produktionsstyring,
  • opgaver i Arbejdstilsynets Call Center og omstilling og
  • serviceopgaver vedrørende husets drift, tjenestebiler mv.

Flere medarbejdere indgår desuden i tværgående udviklingsopgaver på landsplan.

Du har et godt blik for drift og produktion samt effektivitet. Du skal motivere medarbejderne og være i stand til at omsætte Arbejdstilsynets overordnede mål til konkrete indsatser og resultater.

Du får en central rolle i at fortsætte gode samarbejdsrelationer både i et eget tilsynscenter og på tværs af Arbejdstilsynet, fx i relation til forretningsudvikling på IT-området.

Bliv vores nye kollega Du har en stærk lederprofil og kan skabe resultater og arbejdsglæde gennem en motiverende og anerkendende lederstil. Du har gennemslagskraft og kan kommunikere klart om mål, forventninger og beslutninger.

Derudover forestiller vi os, at du har:

  • erfaring fra arbejde for en myndighed,
  • solid erfaring med personaleledelse,
  • erfaring med styring af en større driftsopgave,
  • evne til at koordinere, planlægge og styre mange forskellige ressourcer og opgaver på samme tid,
  • god og bred forståelse for IT, herunder sagsbehandlingssystemer,
  • evne til at indgå i en chefgruppe og til aktivt at være med til at udvikle opgaveløsningen,
  • integritet og høj personlig etik,
  • humor, god energi og en samarbejdende tilgang til arbejdet og
  • en relevant akademisk baggrund eller tilsvarende uddannelse/erfaring.

Vi finder løsninger sammen Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår Der er tale om en stilling på fuldtid. Vi vil gerne have, at du starter 1. august 2021.

Du bliver ansat som chefkonsulent med personaleledelse efter overenskomsten for akademikere i staten. Der kan afhængig af kvalifikationer forhandles et kvalifikationstillæg.

Spørgsmål og ansøgning Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte tilsynsdirektør Kristian Pinderup Langbak på mail [email protected] eller alternativt via tlf.nr. 7220 9002.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-Partner Lone Clausen i Beskæftigelsesministeriets Koncern HR på tlf.nr. 2250 3847.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest 11. juni 2021.

Vi forventer, at gennemføre 1. runde samtaler den 16. juni, og 2. runde samtaler den 22. juni. For kandidater, der går videre til anden samtale, vil hjemmeopgave indgå som del af samtaleforløbet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hadsten.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Hadsten
  • Fredag den 11. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Hadsten

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Hadsten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Hadsten over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0