Vikarstilling: Personalejuridiske konsulenter - To barselsvikariater

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Personalejuridiske konsulenter - To barselsvikariater


Har du erfaring med at løse personalejuridiske opgaver og har du lyst til at arbejde i en HR afdeling, hvor vi løbende udvikler vores konsulentkompetencer og ydelser i takt med udviklingen i Herning Kommune? Så er du måske vores nye barselsvikar for én af de to personalejuridiske konsulenter i HR Jura, som skal på barselsorlov.

Hvem er vi?
Vores arbejdsplads dækker hele Herning Kommune og de godt 8.500 medarbejdere, fordelt på 4 forvaltninger og Direktionens Stab. HR Jura er en del af HR og Organisation, som hører til i Direktionens Stab.
I Herning Kommune er der højt til loftet og en stor respekt for praksis. Vi har mottoet ”Her er alle muligheder åbne”. Det betyder, at vi i Herning har modet til at afprøve nye løsninger og gå forrest på vigtige og nye initiativer.

Dagligdagen i afdelingen er præget af, at der er stor variation i opgaveløsningen, og en hverdag sammen med os byder på alle typer personalesager samt personalejuridiske spørgsmål og udfordringer.
Nogle dage vil være hektiske og fyldt med kontakt med vores vigtige samarbejdspartnere – kommunens ledere, som skal have sparring i personalesager eller svar på personalejuridiske spørgsmål eller spidsfindigheder. Andre dage vil du skulle fordybe dig i en vanskelig personalesag, som led i forberedelse af en forhandling med én af de mange faglige organisationer, vi samarbejder med.

Hvem er du?
Du har erfaring med eller flair for at arbejde i det personalejuridiske felt og stor interesse for området.
Vi forestiller os, at du har en juridisk baggrund. Du kan f.eks. være Cand.jur., Cand.merc.jur, eller have en anden uddannelse suppleret med en solid erfaring på området og relevant efteruddannelse.
Du trives i arbejdet med lederrådgivning i personalesager og du er i stand til at agere som autoritet og understøtte den enkelte leder i at skabe sig ”sikker nok handlegrund” forud for svære beslutninger og handlinger.

I din understøttelse af lederne ligger, at du både er i stand til at ”skabe orden i kaos”, og at du er modig og kan udfordre lederne. Derudover har du mod på at indgå i opgaveløsning, som kræver at medarbejdere med forskellig fagfaglighed arbejder sammen.
Du evner at tænke i helheder og mestrer samtidigt at kunne arbejde analytisk og detaljeorienteret. Endvidere er du hurtig til at omstille dig og har gode samarbejdsevner.

Det er et must, at du er imødekommende, tillidsskabende, troværdig, nysgerrig og at du har en god dømmekraft. Med de egenskaber er du en professionel sparringspartner, både for lederne og for dine kolleger.
Vi forventer, at du tager del i alle arbejdsopgaver, også de mere rutineprægede driftsopgaver.

Dit arbejde vil blandt andet indeholde følgende opgaver
  • Konsulentbistand inden for det personalejuridiske og personaleadministrative område til ledere på alle niveauer i Herning Kommune. Det være sig i forhandlingssituationer, i de svære samtaler, som bisidder og i generel sparring.
  • Fortolkning af overenskomster og aftaler.
  • Forhandling med faglige organisationer, blandt andet i forbindelse med afskedigelser.
  • Udarbejdelse af notater om problemstillinger inden for det personalejuridiske og personaleadministrative område.
  • Andre ad hoc-opgaver, som er en del af HR’s dagligdag.


Yderligere oplysninger
Løn og ansættelsesvilkår vil være efter gældende overenskomst. Begge stillinger er fuldtidsstillinger og begivenhedsbestemte begrundet i to barselsvikariater i afdelingen. Der vil blive anvendt personprofil i forbindelse med rekrutteringen.

I HR og Organisation er vi 15 medarbejdere og 2 ledere, som i det daglige løser opgaver, der dækker den samlede HR-palette i Herning Kommune. Vores opgaver i HR og Organisation er i to teams, HR Jura som det ene, samt HR Udvikling som det andet team. De to barselsvikarer bliver en del af HR Jura. Til HR og Organisation hører også Tilsynsenheden med 3 medarbejdere.

Du kan få mere at vide om afdelingen og stillingen ved at henvende dig til afdelingsleder, Inge Warming, mobil 24 79 08 73 eller på mail: [email protected].

Ansøgningsfrist 2. december 2019
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 9. december 2019.

Tiltrædelse: 1. februar 2020
Stillingerne er som nævnt begivenhedsbestemte og er begrundet i to medarbejderes barselsorlov


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Herning
  • Mandag den 02. december 2019

Lignende jobs

  • Senior Network Consultant

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Dynamics/Power Platform Consultant

    Dynamics/Power Platform Consultant Are you looking for a role where you can work together with the business to improve their day-to-day sales processes? Do you want to be part of our journ..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Business Central Finance Consultant

    Konsulent søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • ERP Consultant (m/k/d)

    Om virksomheden Baettr is dedicated to maintaining its position as the preferred supplier of wind turbine components in the evolving wind industry. Through optimised lean production and a .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Herning over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
19. september 2024 1