Fem sektionschefer til Driftsafdeling i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Hjørring

Har du stærke analytiske evner, god strategisk forståelse, gode lederevner og lyst til at arbejde som sektionschef med ansvar for drifts- og kontraktstyring inden for Forsvarsministeriets område?
Så har vi fem nye stillinger som skal besættes snarest muligt, så tøv ikke med at søge!

Om os

Driftsafdelingen er organiseret i fem sektioner og er ansvarlige for driftsstøtte, Backoffice og styring af Etablissementsdrift området. De enkelte sektioner beskæftiger sig med en lang række opgaver.

Det omfatter bl.a. Kontraktstyring, Controlling, Teknisk- og Bygningsdrift, Etablissementsdrift, Rengørings- og Kantinedrift samt Backoffice funktion for den udførende etablissementsstruktur.

Vi lægger vægt på faglig sparing, høj faglighed, købmandskab og professionelle løsninger. Ligesom der er plads til en stor grad af frihed i opgaveløsningen.

Driftsafdelingen, indgår som én af fire afdelinger i Servicedivisionen, der varetager hele etablissementsdriftsområdet. Vi lægger stor vægt på et uformelt arbejdsmiljø, en god stemning og teamwork, hvor der også er mulighed for fleksibilitet for den enkelte.

Om stillingen

Gældende for alle fem stillinger er et stor ledelsesmæssigt ansvar med direkte personaleledelse for mellem 7 og 16 medarbejdere.
Derudover vil du skulle varetage forskellige former for sagsbehandling relateret til administration af opgaveporteføljen. Du skal desuden bidrage til at skabe overblik over data relateret til sektionens ansvarsområde.

Der vil forekomme rejseaktivitet i forbindelse med mødeaktivitet primært af én dags varighed, hvilket du skal være indstillet på.

Chef for Etablissement Kontraktsektionen
Du vil være ansvarlig for række juridiske opgave, herunder bl.a. udarbejdelse af notater, sagsoplæg og tolkning af kontrakterne herunder udredninger i forbindelse med uenigheder.

Derudover vil du skulle varetage forskellige former for juridisk sagsbehandling relateret til administration af etablissementsdrift porteføljen.

Chef for Etablissement controllingsektionen
Du vil være ansvarlig for række controlling og revisionsopgaver, herunder bl.a. udarbejdelse af notater og sagsoplæg, forsyningsforvaltning samt være ansvarlig for procesudvikling på tværs af hele etablissementsdriftsområdet.

Derudover vil du skulle varetage forskellige former for sagsbehandling relateret til administration af etablissementsdrift porteføljen.

Chef for Teknisk- & Bygningsdriftssektionen<br/Du vil være ansvarlig for Backoffice funktionen relateret til den tekniske og bygningsmæssige drift herunder SAP håndtering af området. Sektionen udarbejder notater, sagsoplæg og understøtter den udførende driftsstruktur.

Chef for Etablissementsdriftssektionen
Du vil være ansvarlig for Backoffice funktionen for Etablissementsdriften (arealpleje, affald, mindre vedligeholdelse m.m.) herunder SAP håndtering af området. Sektionen udarbejder notater, sagsoplæg og understøtter den udførende driftsstruktur.

Chef for Etablissement Rengøring og Catering Sektionen
Du vil være ansvarlig for Backoffice funktionen for rengøring og kantinedrift herunder SAP håndtering af området. Sektionen udarbejder notater, sagsoplæg og understøtter den udførende driftsstruktur.

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau som f.eks. cand. jur., cand. merc. jur. eller tilsvarende. Alternativt har du erhvervsmæssigt uddannelsesbaggrund. Gerne kombineret med relevant erfaring, eksempelvis fra lignende stillinger i staten.

Du har flair for etablissementsdrift og har kendskab til lovgivningen inden for de relevante fagområdet og skal kunne håndtere sektionernes sagsbehandling. Derudover er du analytisk og kan arbejde struktureret og målrettet med den løbende udvikling af din sektion i et tværgående samarbejde.

Du har stærke kommunikative og diplomatiske evner og du kan formulerer dig kort og præcist både skriftligt og mundtligt. Det falder dig naturligt at vise mod og gå foran i løsningen af opgaver og du kommer med konstruktive forslag til løsning af problemstillinger. Derudover forventer vi, at du bidrager til det gode samarbejde og kender til vigtigheden af at løfte i flok og det er vigtigt, at du kan indgå i en åben dialog med både kollegaer og samarbejdspartnere.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst.
Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. For alle ansatte kræves, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du rette henvendelse til Chef for Facility
Managementafdelingen, Jan Quist Jakobsen på telefon 72 81 34 32 eller mobil 41 71 06 00 (træffes ikke mellem jul og nytår)

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Agrin Safari på telefon 72 81 91 33(træffes ikke mellem jul og nytår).

Ansøgningsfristen er 16. januar 2022. Samtaler afholdes løbende (dog ikke i juleferien).

Send os din ansøgning og dit CV via linket, hvor eksamensbeviser og andre relevante dokumenter ligeledes skal tilføjes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen.
Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet ved at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendigefor deres virke. Ejendomsstyrelsen leverer et ”full service” koncept, hvor opgaverne omfatter; facility management, nybyggeri, vedligehold, miljø- og energiopgaver samt naturpleje – og udføres overvejende via eksterne leverandører.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Hjørring
  • Søndag den 16. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1