Revisorer eller specialister inden for risikostyring og intern kontrol

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Hjørring

Forsvarets koncernledelse har placeret en række nye opgaver omkring styrkelse af koncernens samlede kontrolmiljø i Hjørring. Vi er derfor på en spændende udviklingsrejse med opbygning af forretningsområder inden for kontrol og risikostyring, og hvor fokus er på kvalitet og udvikling.

FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE (FRS) i Hjørring har som strategisk mål at være den regnskabsfaglige rollemodel i Staten. For at indfri dette mål, har vi brug for dig, som har ekspertise inden for fx intern revision, regnskab, kontrol og controlling, og som har lyst til at være en del af en arbejdsplads med fleksible rammer og plads til at tænke stort, så vi i fællesskab når vores mål.

Om os

Som arbejdsplads har vi fokus på helhedsforståelse, medarbejderinvolvering og samarbejde på tværs i organisationen. Vi leverer opgaveløsninger på et højt fagligt niveau, som til stadighed tilpasses efter omgivelsernes krav. Vi lægger vægt på den tværorganisatoriske videndeling, proces- og helhedsforståelse samt en løbende implementering af automatiserede løsninger.

Vi tror på, at gode kollegaer behandler hinanden med respekt, forståelse og har en god omgangstone. Du vil opleve at blive set og lyttet til – både fagligt og socialt. Vi viser interesse for hinandens arbejdsområder, deler viden, hjælper kolleger og er opmærksomme på andres velbefindende.

Vi tilbyder betalt frokostpause, kantine- og frugtordning, fleksibel arbejdstid og mulighed for sociale aktiviteter gennem bl.a. idrætsforening og sociale arrangementer.

Om stillingen

Vi søger kolleger på AC-niveau, herunder både fuldmægtige/specialkonsulenter og chefkonsulenter. Alt efter dit fagspeciale og interesseområde søger vi:

Revisorer, controllere el. tilsvarende til at udføre varierende opgaver.
• Der er mulighed for opgaver inden for alt fra controlling, regnskab og afrapportering til moms og rådgivningsydelser.

Personer med interesse for opsætning af interne kontrolsystemer og opfølgning herpå.
• Herunder risikovurdering af processer, opsætning af interne kontroller, analyse og rapportering – i tæt samarbejde med Forsvarets styrelser og andre interessenter.

Fagpersoner med interesse for og erfaring med intern compliance og risikostyring.
• Supportere og rådgive Forsvaret omkring kontrolmiljø herunder undervise i standarder, retningslinjer og hjælpeværktøjer, og på sigt foretage review af compliance.

Stillingerne rummer gode fremtidige karrieremuligheder, da FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE er en alsidig arbejdsplads og del af en stor koncern.

Om dig

Vær med på rejsen og sæt dit præg på vores fælles strategiske mål.

Vi forestiller os, at du er nysgerrig på at være med på vores fælles rejse, og at du trives i et til tider travlt miljø. Det er væsentligt for jobbets udførelse, at du er initiativrig og har gode samarbejdsevner, da opgaverne skal løses i tæt samarbejde med både nuværende og kommende kollegaer – samt med sparring og rådgivning fra øvrige styrelser.

Din uddannelsesretning kan være mangeartet, det vigtigste er, at du har den rette indstilling og lyst til at bringe din faglighed i spil samt sætte dit præg på vores fælles strategiske mål om at være den regnskabsfaglige rollemodel i Staten.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.

Som akademiker vil du blive ansat som fuldmægtig, special- eller chefkonsulent og aflønnes efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Forsvarsministeriet og Akademikere i Staten.
Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1%.

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte Lars Toft på telefon: 72 81 07 70 eller mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 72 81 91 78.

Ansøgningsfristen er den 15. juni 2022, men vi forventer at afholde samtaler løbende, så send os gerne din ansøgning allerede i dag. Stillingerne er til besættelse snarest muligt.

Du søger via linket. For at kunne komme i betragtning, anmodes du om at vedhæfte ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE
FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE er én af seks styrelser under Forsvarsministeriet. Vi er beliggende i Hjørring og beskæftiger ca. 230 medarbejdere, primært med civil baggrund. FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE varetager og sikrer den samlede regnskabsvirksomhed i koncernen. Opgaverne spænder vidt – fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration, regnskabsaflæggelse og til styrkelse af koncernenes samlede kontrolmiljø. Det er samtidig vores opgave at bidrage og understøtte den løbende forretningsmæssige udvikling i koncernen. Som sparringspartner lægger vi vægt på at skabe værdi og sikkerhed i alt, hvad vi gør.

Vi arbejder fokuseret med risikovurderinger og kontrolmiljø, og vi er rådgivende på disse områder over for vores kunder. Vores primære kunder er øvrige styrelser og myndigheder inden for Forsvarsministeriets område. Vi ser det som en af vores største opgaver at støtte vores kunder, så alle inden for Forsvarsministeriet område kommer i mål med et styrket økonomisk kontrolmiljø.

Som arbejdsplads har vi fokus på helhedsforståelse, medarbejderinvolvering og samarbejde på tværs i organisationen. Vi leverer opgaveløsninger på et højt fagligt niveau, som til stadighed tilpasses efter omgivelsernes krav. Vi lægger vægt på den tværorganisatoriske videndeling, proces- og helhedsforståelse samt en løbende implementering af automatiserede løsninger.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk og om Regnskabsstyrelsen på www.regnskabsstyrelsen.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Hjørring
  • Onsdag den 15. juni 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Nordjylland

    Konsulent søges til organisation/virksomhed i Nordjylland
    • Konsulent
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Hjørring

    med primære arbejdsopgaver indenfor Industri og Privat Service, Hotel og Restaurant-området (PSHR) Brænder du for at arbejde i fagbevægelsen? Vil du være en del af den stærkeste fagforenin..
    • Konsulent
    • Hjørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1