Planlægningskonsulent med flair for tal - Regionshospitalets stab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Hjørring

Vil du udfordres i en hverdag tæt på hospitalsledelsen og fagprofessionelle på Regionshospitalet. Kan du se dig selv i en central rolle i forhold planlæggeropgaver, herunder at bringe hospitalets ledelsesinformation og stabsunderstøttelsen af afdelingsledelserne til nye højder, så læs videre!
Vi søger en dygtig kollega til ”Team Økonomi, Planlægning og HR” først og fremmest til varetagelse af økonomi- og planlægningsopgaver, men også til varetagelse af generalistopgaver i en bred opgaveportefølje.

Om jobbet, der kan blive dit
”Team Økonomi, Planlægning og HR” er en del af Hospitalets stab, og vores primære opgave består i at betjene hospitalets ledelsesniveauer i sager af økonomisk- og planlægningsmæssig karakter.
Teamet har ansvaret for udarbejdelse af budgetter, økonomistyring, strategiske planlægningsopgaver, understøttelse af afdelingsledelsernes driftsplanlægning, samt udarbejdelse af diverse analyser og beslutningsgrundlag. Hertil kommer udvikling og vedligeholdelse af hospitalets ledelsesinformation, samt diverse HR relateret opgaver. Teamet refererer til hospitalets økonomi- og planlægningschef og din primære arbejdsplads bliver på hospitalsledelsesgangen i Hjørring.
Vi brænder for at udvikle Regionshospital Nordjylland og vores målsætning er at bidrage proaktivt i beslutningsprocesser og opgaveløsningen, samt at understøtte det kliniske niveau og sikre effektiv drift og ressourceanvendelse.
Vores opgaver spænder bredt og dækker alt fra politiske sager til det meget driftsnære. Nogle har en kort deadline, mens store sager kan række 10 år frem.
Vi har en bred kontaktflade både internt i hospitalet, men også til den regionale administration og samarbejdspartnere på det regionale hospitalsområde i øvrigt.

Du skal bl.a. beskæftige dig med
Dine arbejdsopgaver spænder bredt, men du vil særligt få ansvaret for en række administrative og strategiske planlæggeropgaver, samt deltagelse i diverse udviklingsopgaver inkl. udarbejdelse af diverse analyser og sagsfremstillinger. Derudover bliver dine primære opgaver bl.a.:
  • at deltage i tværgående strategiske planlægningsopgaver eksempelvis vedr. strategiplaner, profilplan og handleplansarbejde mv.
  • at være tovholder for Hospitalets ejendomskomité, herunder udarbejdelse af beslutningsgrundlag
  • at medvirker til udarbejdelse af hospitalets budget og økonomiarbejde, herunder sagsfremstillinger og budgetindstillinger til Regionen
  • at bringe hospitalets ledelsesinformation til nye højder
  • at styrke udarbejdelsen af aktivitets- og kapacitetsanalyser
  • At være økonomisk- og planlægningsmæssig sparringspartner for en række af hospitalets afdelingsledelser

Dine opgaver løses tæt på beslutningstagerne i en ambitiøs offentlig virksomhed. Dine opgaver giver et varieret og spændende indblik i Regionshospitalets og Region Nordjyllands drift og udvikling, og du får et bredt samarbejde på tværs af organisationen.
Opgaveporteføljen kan løbende justeres ud fra egne ønsker, kompetenceudvikling samt tilpasses din profil. Vi har en varieret arbejdsdag udi opgaver med korte og lange frister samt specialist- og generalistopgaver, og du skal være indstillet på at levere på begge opgavetyper.

Hvem er du
Du har formentlig en videregående uddannelse indenfor økonomi, samfundsvidenskab eller lignende. Du har erfaring med udarbejdelse af ledelsesinformation, notater og sagsfremstillinger. Du trives med at samarbejde på tværs af forskellige faggrupper og kan navigere i feltet mellem klinik og administration. Du er indstillet på at være en del af en virksomhed, der er i konstant udvikling.

Vi forventer at du;
  • er fagligt stærk og har god forståelse for økonomi
  • besidder en veludviklet analytisk sans og kan håndtere komplekse data
  • har erfaring med analyseværktøjer som fx Excel, Qlik eller lignende
  • er i stand til at understøtte samarbejde på tværs af enheder og kan se organisatoriske helheder
  • er en udpræget afslutter, som kan arbejde selvstændigt og resultatorienteret
  • kan medvirke til fagligt at udvikle teamets opgaveløsninger
  • kan bidrage til et godt arbejdsmiljø
  • kan lide det opsøgende arbejde på tværs af hospitalets teams og afdelinger
  • kan formidle komplekse problemstillinger i et klart sprog både mundtligt og
  • skriftligt
  • er en holdspiller, er engageret og har et godt humør

Forudgående kendskab til sundhedsområdet og hospitalsdrift er en fordel, men ikke en forudsætning.

Vi tilbyder dig
Et spændende og alsidigt job, med frihed under ansvar. Du får stor indflydelse på dine opgaver, fleksibilitet i forhold til arbejdstilrettelæggelsen og mulighed for hjemmearbejde. Du bliver en del af et godt fagligt miljø med en uhøjtidelig tone, og hvor humor og høj faglighed præger den måde, vi løser vores opgaver på. Vi tager godt imod dig, når du starter, og du får en mentor, som guider og støtter dig i opstarten. Du får en grundig introduktion til dine opgaver, så vi sikrer, at du kommer godt fra start, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vil du vide mere
Så er du velkommen til at kontakte Økonomi- og Planlægningschef Morten Brix Ziegler på tlf. 40 20 84 13.

Det praktiske
Der er ansøgningsfrist den 1. november 2022. Vi forventer at afholde samtaler den 10. eller 11. november. Der er opstart i jobbet den 1. januar 2023, eller efter nærmere aftale. Stillingen er på 37 timer. Løn forhandles i henhold til gældende overenskomst. Såfremt erfaring og kompetencer matcher profilen for specialkonsulenter i Region Nordjylland, vil der være mulighed for ansættelse som sådan.

Mere om Regionshospital Nordjylland
Regionshospital Nordjylland betjener den nordlige del af regionen. Hospitalet er geografisk lokaliseret med akuthospital i Hjørring, et lokalhospital med kirurgiske funktioner og en medicinsk afdeling i Frederikshavn, en neurorehabiliteringsenhed i Brønderslev og et gigt- og rygcenter i Skagen. Vi udvikler vores udredning, behandling og pleje, så vi altid er blandt de bedste hospitaler inden for de specialer, vi løfter til gavn for borgerne i Vendsyssel. Medarbejderne er hospitalets vigtigste ressource, og vi bestræber os på at tilbyde de uddannelsesmæssige og kompetenceudviklende aktiviteter, som der er behov for og som efterspørges.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Hjørring
  • Tirsdag den 01. november 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Nordjylland

    Konsulent søges til organisation/virksomhed i Nordjylland
    • Konsulent
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Nordjylland

    Vi er på udkig efter flere medarbejdere til vores supportafdeling, hvor den fornemmeste opgave er at sætte kunden i centrum og omsætte en bred vifte af viden inden for IT-området. Vores supportteam..
    • Konsulent
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1