Rekrutteringsfirma

Tekniske SolidWorks konsulenter til TEAMWORKS A/S, Horsens eller Ishøj

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Tekniske SolidWorks konsulenter til TEAMWORKS A/S, Horsens eller Ishøj


Vil du være med til at gøre en forskel som TEAMWORKS’ tekniske konsulent med din ekspertviden inden for SolidWorks 3D CAD?


Danmarks foretrukne SolidWorks forhandler TEAMWORKS leverer softwareløsninger og services, der hjælper deres kunder med at udvikle nye og bedre produkter. De har lange og gode kunderelationer, hvilket sikrer dem positionen som kundernes fortrukne SolidWorks forhandler i Danmark.

Jobbet

I rollen som teknisk konsulent skal du brænde for at dele din softwaremæssige viden med kunderne og hjælpe dem med at anvende deres software i forbindelse med produktudvikling. En vigtig del af jobbet er at kunne fordybe sig i kundernes problemer og tekniske budskaber samt at kunne formidle din løsning og rådgivning på en letforståelig måde.

Primære opgaver:

  • Yde teknisk support i SolidWorks pr. tlf. eller mail
  • Deltage i projektarbejde for kunderne
  • Samle dokumentation på engelsk
  • Løbende holde dig fagligt opdateret

Du tilbydes et afvekslende job i et dynamisk og godt arbejdsmiljø, som præges af samarbejde, åbenhed og korte beslutningsveje. Du får opgaver, der skal løses for forskellige kunder i forskellige brancher.

På sigt vil du også skulle kunne fungere som teknisk rådgiver på projekter og i salgssituationer samt afholde kurser for kunderne. Du kommer således til at have hyppig kontakt med kunder.

Der kan forekomme rejsedage, både internt mellem afdelingerne samt i oplæringsperioden, til enten Stockholm, England eller Tyskland. Varighed ca. 2-5 dage.

Faglige kvalifikationer

  • Du har opdateret erfaring på superbrugerniveau med 3D CAD-programmet SolidWorks og dokumentstyringsproduktet SolidWorks PDM
  • Du har gerne flere års relevant erhvervserfaring
  • Du har en teknisk uddannelse som eksempelvis maskintekniker, produktionsteknolog, ingeniør eller lignende, og du har anvendt SolidWorks 3D CAD som en væsentlig del af dit daglige arbejde inden for de seneste 3-5 år
  • Du har erfaring med projektarbejde, projektstyring og koordinering af opgaver på tværs af en organisation
  • Du formulerer dig på højt niveau både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk

Hvem er du?

Du er udadvendt og brænder for at dele din viden med kunderne, og du formår at sætte deres behov i centrum. Fleksibilitet falder dig naturligt, og du kan lide at gøre en forskel og brænder for at skabe gode resultater i tæt samarbejde med dine kollegaer. Du trives i et team og tænker i løsninger på en målrettet og struktureret måde. Du er selvstændig og proaktiv i såvel interne ad hoc-opgaver som projekter. Du er praktisk tænkende og finder hele tiden de bedste løsninger for kunderne på en hurtigt og effektiv måde.

Med din passion for SolidWorks møder du kunderne i øjenhøjde, og du formår at formulere og kommunikere de tekniske aspekter.

Om virksomheden

TEAMWORKS er en sund, gældfri virksomhed, der præsenterer flotte regnskabstal år efter år. Med deres dygtige og kompetente medarbejdere kan TEAMWORKS efterleve deres ambition om langvarige kunderelationer. De behandler deres medarbejdere med respekt – de uddannes løbende og tildeles konstant nye og udfordrende opgaver.

TEAMWORKS har i dag et imponerende supportteam, bestående af servicemindede SolidWorks fagfolk med minimum 10 års erfaring inden for SolidWorks og tilhørende produkter.

Der er 16 ansatte i TEAMWORKS fordelt mellem Ishøj og Horsens, fælles for alle er passionen for SolidWorks og for at skabe effektive løsninger for kunderne.

Vi ser frem til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Carina Due på tlf. +45 2329 4411.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Horsens
  • Fredag den 04. oktober 2019

Lignende jobs

  • Senior Azure Consultant – bliv en del af itm8

    Er du ekspert i komplekse Azure-udfordringer? Vil du være en del af Danmark bedst certificerede team og støtte kundens Cloud-rejse? Så er det dig, vi søger til stillingen som Senior Azure Consultan..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info
  • Consultant

    Søger du en rolle, hvor du kan tilføre værdi til vores kunders fremtidige forretning? Vil du arbejde helt tæt på og rådgive kunder om deres ERP-system? Har du erfaring med ERP-systemer og forandrin..
    • Konsulent
    • Århus
    Få mere info
  • Junior Consultant til Employer Branding

    Har du interesse for employer branding og vil du være med til at tiltrække de rette kandidater? Og vil du være med til at brande [xxxxx] som arbejdsplads, så endnu flere verdensklasse kollegaer vil .
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Senior Consultant, Business Intelligence – få en n...

    Motiveres du af at have en nøglerolle med fokus på Business Intelligence og dataanalyse? Ønsker du at komme med på rejsen og sætte dit præg på en BI-afdeling under opbygning? Og har du en solid tek..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Horsens over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1