Er du vores nye Management Consultant?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Brænder du for at visualisere datamateriale på en nem og overskuelig måde, er du analytisk stærk, og kan du sætte dig ind i små og mellemstore virksomheders behov og omsætte din viden til analytisk indsigt og ledelsesinformation? Så er det måske netop dig, vi mangler på Roesgaard-holdet.

Vi er i dag over 85 medarbejdere, som er beskæftiget med rådgivning, revision, regnskab og skat. På kontoret i centrum af Horsens betjener vi en lang række små og mellemstore virksomheder, og vi arbejder kontinuerligt med at udvide paletten af rådgivningsydelser.

Vores ambition er at rådgive kunderne, så de opnår merværdi og er i stand til at træffe de rette forretningsmæssige beslutninger. Vores rådgivning skræddersys efter de enkelte kunders behov, og da de rette beslutninger træffes på baggrund af veldokumenterede analyser, anvender vi ofte udtrækning af data og dataanalyse til at understøtte beslutningsprocessen samt skabe det nødvendige overblik.

Om jobbet
Som vores nye kollega vil dine primære arbejdsområder være at bistå i processen med at:

  • omsætte komplekse forretningsbehov til brugervenlige og intuitive Dashboards
  • rådgive omkring best practice inden for visualisering
  • udvikle robuste løsninger, der hjælper forretningen og vores kunder i deres daglige arbejde
  • bygge rapporter og forvandle virksomhedens data til brugbar viden
  • integrere kunders datakilder eks. i en Power BI-løsning
  • analysere data, visualisere og dele rapporter

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund (f.eks. matematik, datalogi eller økonomi) og har samtidig erfaring med projektledelse, gerne i form af IT-projekter. Dine kommunikations- og formidlingsevner er stærke, og du har en god forståelse for forretning, økonomi og tal. Du er fortrolig med Microsoft-pakken, superbruger af Excel og har erfaring med Power BI og gerne NAV. Du har erfaring med analyseudvikling og automatiserede rapporter, og vi forestiller os, at du har 1-3 års erfaring fra en lignende stilling. Din tilgang til arbejdsopgaverne er analytisk, du er løsningsorienteret og kreativt tænkende, og du evner at sætte kunden i første række og følge opgaverne til dørs.

Vi tilbyder
Som virksomhed er vi konstant under udvikling og uddannelse, da vi altid bestræber os på at være et skridt foran. Vi løser opgaver, som stiller krav til omstillingsparathed og nytænkning, og vores hverdag er spændende og travl. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor omgangstonen er god, og humøret er højt, og hvor der lægges vægt på høj faglighed, effektivitet, nærhed og opdateret viden.

Ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-Manager Charen Lizbeth Nyborg eller direktør Jens Roesgaard. Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning, CV og relevante papirer.
Vi indkalder løbende til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Horsens

Lignende jobs

  • Senior Azure Consultant – bliv en del af itm8

    Er du ekspert i komplekse Azure-udfordringer? Vil du være en del af Danmark bedst certificerede team og støtte kundens Cloud-rejse? Så er det dig, vi søger til stillingen som Senior Azure Consultan..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info
  • Consultant

    Søger du en rolle, hvor du kan tilføre værdi til vores kunders fremtidige forretning? Vil du arbejde helt tæt på og rådgive kunder om deres ERP-system? Har du erfaring med ERP-systemer og forandrin..
    • Konsulent
    • Århus
    Få mere info
  • Junior Consultant til Employer Branding

    Har du interesse for employer branding og vil du være med til at tiltrække de rette kandidater? Og vil du være med til at brande [xxxxx] som arbejdsplads, så endnu flere verdensklasse kollegaer vil .
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Senior Consultant, Business Intelligence – få en n...

    Motiveres du af at have en nøglerolle med fokus på Business Intelligence og dataanalyse? Ønsker du at komme med på rejsen og sætte dit præg på en BI-afdeling under opbygning? Og har du en solid tek..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Horsens over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1