Udviklingskonsulent med økonomisk indsigt og udsyn til Fagcenter Børn, Læring og Uddannelse (GENOPSLAG)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Kalundborg

Om jobbet

Udviklingskonsulent med økonomisk indsigt og udsyn til Fagcenter Børn, Læring og Uddannelse i Kalundborg Kommune (GENOPSLAG)

Fagcenter Børn, Læring og Uddannelse varetager, opgaver vedrørende børn og unge sammen med dagtilbud, skoler, sundhedspleje, ungdomsuddannelsesinstitutioner m.m. på 0-18 års området. Et mål for centeret er, at borgerne oplever én indgang til kommunen, og at der sker en koordineret indsats på tværs af fagområderne. Desuden brænder vi for at skabe gode resultater sammen med dagtilbud og skoler - for borgerne - og sammen med borgerne.

Dine opgaver:

Som udviklingskonsulent i Fagcenter Børn, Læring og Uddannelse vil du få mulighed for at løse mange forskelligartede opgaver. Dine primære opgaver vil være:

  • Understøttelse af fagcenterchef
  • Økonomistyring herunder budget- og regnskabsopgaver
  • Ledelsesinformation
  • Kapacitetsstyring
  • Puljeadministration
  • Analyser
  • Udviklingsopgaver

Det er forventningen, at du evner at omsætte data med henblik på at styrke fremtidens skole- og dagtilbud i Kalundborg Kommune.

Din profil:

Du har forvaltningserfaring og erfaring inden for skole- og dagtilbudsområdet.

Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse og solide analytiske kompetencer. Du evner at bevæge dig både i helikopteren og på detaljeniveau.

Du har stærke kommunikative evner såvel mundtligt som skriftligt, og du er både handlekraftig og psykisk robust.

Du tænker helhedsorienteret og på tværs af organisation og faggrupper.

Du kan begå dig i en politisk styret organisation, hvor forventningerne er høje, og hvor opgaverne kan komme hurtigt og med variation.

Hvem er vi?

Du bliver en del af et ambitiøst Fagcenter. Et spændende miljø med mange forskellige fagligheder, hvor vi prioriterer en fri omgangstone og en god atmosfære, og hvor den ene dag sjældent ligner den anden.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte Fagcenterchef Sisi Eibye på 51555095.

Derudover kan du orientere dig om vores organisation, politikker og strategier m.v. på www.kalundborg.dk

Løn og ansættelsesvilkår

Løn efter gældende overenskomst. Stillingen er på fuld tid og med tiltrædelse pr. 1. oktober 2021. Vi tilbyder stor fleksibilitet i forbindelse med planlægning af hjemmearbejdsdage.

Ansøgning

Vi skal have modtaget din ansøgning senest onsdag den 10. august 2021.

Der vil blive afholdt 1. samtaler tirsdag den 17. august 2021. 2. samtaler afholdes fredag den 20. august 2021.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Kalundborg
  • Tirsdag den 10. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1