Specialkonsulent til Kirkeministeriets kontor for folkekirkens styrelse og andre trossamfund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Vil du arbejde tæt på de politiske beslutningsprocesser og være med til at sikre det faglige fundament for demokratiet? Trives du med stort ansvar og en høj grad af indflydelse på opgavevaretagelsen, og har du lyst til et arbejde tæt på ministeren, så er Kirkeministeriet det helt rigtige sted!

Vi søger en kollega, som er juridisk og analytisk stærk, og som har relevant erfaring fra fx centraladministrationen, en kommune eller en interesseorganisation.

Som ansat i Kirkeministeriet vil du blive en del af et hus med engagement og høj faglighed, hvor sparring og samarbejde med kollegaerne er i højsædet. Du vil få mulighed for løbende at beskæftige dig med nye og udfordrende opgaver – selvstændige såvel som teambaserede, og du vil få gode muligheder for at påvirke opgaverne og derigennem opnå både personlig og faglig udvikling. Du kommer til at deltage i processer fra idéstadiet til implementering og evaluering, og arbejde på tværs af husets fagområder.

Dine arbejdsområder

Kontorets arbejdsopgaver består af en bred portefølje af opgaver med fokus på den politiske beslutningsproces i form af lovarbejde, ministerbetjening og policyudvikling for folkekirken og andre trossamfund, ligesom vi varetager en række opgaver, hvor den klassiske gode sagsbehandling er i fokus. Du får således mulighed for både at arbejde på et politisk strategisk niveau tæt på kirkeministeren, samtidig med at der er fokus på en række konkrete sagsområder af styringsmæssig og forvaltningsretlig karakter.

Kontoret består af 14 engagerede medarbejdere med forskellige faglige kompetencer. Kontoret er organiseret i en teamstruktur, så vi sikrer vidensdeling, sammenhold og fælles ansvar. Du bliver således en del af et hold af fagligt stærke kolleger, der lægger stor vægt på at være der for hinanden, og som har en god og uformel omgangstone.

Du kommer til at indgå i vores team om folkekirken, hvor vi beskæftiger os med en bred vifte af lovområder, som bl.a. handler om menighedsrådenes virksomhed og arbejdsform, om valg til menighedsråd, om kirkebygninger og kirkegårde, om betjeningen af folkekirkens medlemmer og deres rettigheder samt forholdet mellem stat og kirke. Hvis du har lyst til at være med til at udvikle rammerne for en nutidig folkekirke samt til at arbejde i et mindre ministerium, hvor opgaverne er forskelligartede, ansvaret stort og samarbejdet er i højsædet, så er det måske dig, vi leder efter.

Kompetencer

Vi forventer, at du har en juridisk kandidatuddannelse (cand.jur.), og at du:

  • har stærke juridiske kompetencer,
  • har erfaring med lovarbejde,
  • har såvel juridisk som politisk forståelse og evne til at omsætte juridiske overvejelser til politiske beslutningsoplæg,
  • kan finde pragmatiske og fagligt solide løsninger på forskelligartede problemstillinger,
  • har god gennemslagskraft og evne til at drive processer – både internt og eksternt,
  • kan navigere på tværs i en politisk styret organisation med mange interessenter,
  • har et stort engagement og er motiveret,
  • er handlekraftig og initiativrig, og
  • trives med mange opgavetyper i en travl hverdag.


Vi lægger endvidere vægt på, at du:

  • kan formidle sikkert skriftligt og mundtligt,
  • kan arbejde struktureret og med overblik,
  • behersker it-værktøjer og har digital forståelse, og
  • kan arbejde selvstændigt såvel som i teams.


Kirkeministeriet tilbyder dig

Et spændende job med stort politisk fokus og godt læringsmæssigt indhold. Du kommer til at arbejde i et travlt, fagligt, godt socialt og udadvendt miljø, hvor vi lægger vægt på, at det er sjovt og motiverende at gå på arbejde.

Som ansat i Kirkeministeriet bliver du del af en organisation med ca. 90 ansatte præget af engagement og høj faglighed, hvor sparring og samarbejde er i højsædet. Vi lægger vægt på at være en attraktiv og innovativ arbejdsplads med et uformelt arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde i hjertet af København og indgå i et fagligt fællesskab i en enhed med 7 personer.

Kirkeministeriet løser primært opgaver, der relaterer sig til folkekirkens rammebetingelser, og koordinerer regeringens indsats for andre trossamfund.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomst for akademikere i staten mellem Finansministeriet og Akademikerne for akademikere i staten. Du ansættes som specialkonsulent og der er mulighed for at forhandle et eventuelt kvalifikationstillæg i forbindelse med ansættelsen. Stillingen er på fuld tid.

Du kommer til at referere til kontorchef Pernille Esdahl.

Vi ser gerne, at du kan begynde den 1. april 2021 eller snarest derefter.

Mere information

Du kan læse mere om Kirkeministeriet på www.km.dk. Du er også velkommen til at kontakte kontorchef Pernille Esdahl på tlf.: 4078 6585 eller chefkonsulent Marjun Egholm på tlf.: 3393 2940.

Ansøgning

Din ansøgning skal indeholde:

  1. Motiveret ansøgning
  2. CV
  3. Dokumentation for uddannelse


Ansøgningsfristen er den 16. marts 2021.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 11 og 12.

Ministeriet ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København K
  • Tirsdag den 16. marts 2021

Lignende jobs

  • Senior Consultant (Client Director)

    Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet? Så er du måske vores nye Senior Consultant i dentsu X! Job Title:Senior Consultant (Client..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Chief Consultant Wind Turbine and Electrical – Off...

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Senior Consultant / Associate Manager driving the ...

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Data Solution Consultant

    I Analytics og Data Solutions søger vi en konsulent, som skal hjælpe med at drive vores produkter og services, i relation til audience-, analyse-, system-, digitale- & dataprojekter.Job Title:D..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København K over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0