SUNDHEDSFAGLIG SEKTOREKSPERT TIL DANMARKS REPRÆSENTATIONER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

SUNDHEDSFAGLIGE SEKTOREKSPERTER TIL DANMARKS REPRÆSENTATIONER Vil du arbejde med sundhedsdiplomati, eksport og internationalisering af danske erhvervsinteresser? Så kan det være du er en af vores kommende sundhedsfaglige sektoreksperter til vores ambassader.

Udenrigsministeriet søger seks nye kollegaer til styrkelsen af vores repræsentationer i Norge, Storbritannien, Tyskland, Canada, Frankrig og Sydkorea.

Om jobbet

Med afsæt i regeringens nye strategi for life science ønsker Udenrigsministeriet at styrke indsatsen for at fremme danske virksomheders eksportmuligheder på markeder med væsentligt eksportpotentiale bl.a. gennem styrkede samarbejdsrelationer med udenlandske myndigheder (sundhedsdiplomati).

I de nyoprettede stillinger som sundhedsfaglig sektorekspert på vores ambassader skal du arbejde som brobygger mellem de seks lande og danske myndigheder, erhvervsliv og interessenter. Ved at fremme danske styrkepositioner på sundhedsområdet skal du bidrage til at skabe opmærksomhed og forbedrede eksportmuligheder for danske sundhedsvirksomheder på markedet. Stillingerne etableres på baggrund af det store markedspotentiale i landene, og efterspørgsel fra dansk erhvervsliv. I Sydkorea afløser du en allerede udsendt sundhedsfaglig sektorekspert.

Du arbejder for at etablere kontakt og opdyrke relationer til relevante lokale myndigheder og aktører på sundhedsområdet samt afdække væsentlige udfordringer og muligheder inden for sektoren. Det strategiske sundhedsdiplomati skal fremme samarbejdet med lokale myndigheder og bidrage til styrkede myndighedsrelationer. På baggrund heraf skal du i samarbejde med relevante kolleger på ambassaden identificere og realisere mulighederne for at bringe danske, kommercielle styrkepositioner og løsninger i spil.

Du beskæftiger dig med hele life science området (lægemidler, medicinsk udstyr, digital sundhed, rehabilitering, sundhedsvæsenet mm).

Landespecifikke forhold, der skal fremhæves:

  • I Frankrig skal du fremme den danske model for sundhed og bidrage til gensidig inspiration og samarbejde mellem danske og franske myndigheder på sundhedsområdet. Arbejdet vil ske på baggrund af Declaration of Intent (DOI) på sundhedsområdet mellem Danmark og Frankrig indgået i 2019. Du vil på ambassaden i Paris indgå i sundhedsteamet sammen med pt. syv kolleger fra ambassadens kommercielle, politiske samt presseafdeling. Arbejdet har ambassadens to strategiske virksomhedsalliancer (pharma/life science og velfærdsteknologi) som omdrejningspunkter, med kommende virksomhedsalliancer/initiativer inden for hospitaler og med-tech samt bio-tech som yderligere fikspunkter.
  • I Norge vil du indgå i et team bestående af en udsendt handelschef og fire eksportrådgivere, hvoraf én har fokus på markedsmulighederne inden for den norske sundhedssektor. Ambassaden i Oslo er desuden del af et regionalt samarbejde i Norden-Baltikum, hvor sundhedssektoren er blandt fokusområderne.
  • I Canada vil du arbejde tæt sammen med teamlederen for life science og life science kolleger på tværs af vores matrix-organisation i Nordamerika. Du vil i Canada referere til ambassadens ledelse og arbejde særlig tæt sammen de tre nuværende life science handelsmedarbejdere, der er placeret i Ottawa og Toronto.
  • I Tyskland består sundhedsteamet af to medarbejdere på generalkonsulatet i München, to medarbejdere på ambassaden i Berlin, samt handelschefen i Berlin.
  • I Storbritannien vil du indgå i ambassadens tværgående sundhedssamarbejde. Omdrejningspunktet er det økonomiske sundhedsdiplomati, som bl.a. vil fokusere på Innovation in Healthcare delivery, folkesundhed (kronikerområdet), vacciner og genomik (Covid-19), ældreområdet, AMR, samt bedre brug af data og sundhedsteknologi. Stillingen er placeret i handelsafdelingen og understøtter i særlig grad ambassadens kommercielle arbejde.
  • I Sydkorea vil du arbejde for at styrke det solide myndighedssamarbejde med fokus på supersygehuse/smart-hospitals, kroniske sygdomme, mental sundhed, primærsektoren og forebyggelse ift. den kommende ældrebyrde i Korea. Du vil indgå i ambassadens handelsteam fordelt på ni medarbejdere, hvoraf du vil få særligt ansvar for at skabe synergi med ambassadens lokale sundhedsrådgiver. I denne stilling afløser du en udsendt sundhedsfaglig sektorekspert.

Stillingerne understøtter således Udenrigsministeriets kommercielle arbejde. The Trade Council udfører rådgivning mod betaling. Du understøtter handelsafdelingens mål for værdiskabelse og eksport for virksomhederne. Der må påregnes en vis rejseaktivitet i opholdslandet og i Danmark.

Kvalifikationer

  • Du er kommercielt indstillet, og har et godt kendskab til dansk erhvervsliv.
  • Du har en relevant sundhedsfaglig baggrund eller erfaring, der giver dig grundlaget for at arbejde strategisk på life science området.
  • Du har et stærkt sektorfagligt netværk at trække på i Danmark og gerne kendskab til det sektorfaglige område i opholdslandet.
  • Du har stærke kommunikationsevner på dansk og engelsk samt gerne tysk og fransk for hhv. Tyskland og Canada/Frankrig.
  • Du er engageret, udadvendt og resultatorienteret.

  • Du kan skabe tætte og systematiske myndighedsrelationer, og har forståelse for samt erfaring med myndighedssamarbejde.
  • Du arbejder effektivt på egen hånd samtidig med, at du har udprægede samarbejdsevner i forhold til kunder, samarbejdspartnere og kolleger.


Ansættelsesvilkår
Du får en tidsbegrænset ansættelse til 31.12.2023. Lønnen fastsættes efter overenskomst mellem staten og den pågældende faglige organisation. Under udsendelsen får du et udetillæg fastsat i henhold til leveomkostningerne på posten, som beregnes med udgangspunkt i dine personlige forhold, herunder bl.a. familiesammensætning. Der stilles umøbleret tjenestebolig til rådighed efter Udenrigsministeriets regler. Derudover dækkes bl.a. udgifter ift. forflyttelsesrejse, flytning, sundhedsforsikring, skole m.v. i henhold til Udenrigsministeriets regler.

Det er en forudsætning for udsendelse, at du er skattepligtig i Danmark og lønnen vil være skattepligtig i Danmark.

Det er desuden en betingelse for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde din sikkerhedsgodkendelse i løbet af ansættelsen.

Tjenestested
Den danske ambassade i enten Paris, Oslo, Ottawa, London, Berlin eller Seoul.

Forventet tiltrædelse
Snarest muligt dog tidligst 1. september 2021. For Seouls vedkommende 1. januar 2022.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er onsdag den 16. juni 2021. Stillingen søges på www.um.dk under job/ledige stillinger. Klik nederst i det relevante opslag på ”søg stillingen”. Vi skal have en målrettet ansøgning, der også bør indeholde oplysninger om uddannelse, tidligere arbejde, kvalifikationer, sprogkundskaber, m.v. Vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning. Samtaler forventes gennemført i uge 25.

Udenrigsministeriet ser mangfoldighed som en styrke og ønsker at beskæftige medarbejdere med forskellig baggrund. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede, uanset personlig baggrund, til at søge en stilling i UM.

Se her hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du ansøger en stilling hos Udenrigsministeriet.

Kontakt
Du kan læse om the Trade Council på www.tradecouncil.dk. Her fremgår ligeledes ambassadernes websites. Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte teamleder for Sector Advisory Team i Udenrigsministeriet Tine Hylleberg (tlf. 61161512). Paris: Kontakt handelschef David Schjerlund ([email protected]) for landespecifikke forhold. Oslo: Kontakt handelschef Joakim Larsen for landespecifikke forhold ([email protected]). Ottawa: Kontakt ambassadør Hanne Fugl Eskjær for landespecifikke forhold ([email protected]). Berlin: Kontakt handelschef Hans Peter Kay for landespecifikke forhold ([email protected]). London: Kontakt handelschef Morten Viktor Ranieri-Svendsen for landespecifikke forhold ([email protected]). Seoul: kontakt handelschef Jimmy Berchtold Sell for landespecifikke forhold ([email protected])

Om os
Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde.

Udenrigsministeriets Trade Council åbner dørene for dansk erhvervsliv til markeder verden over. Som medarbejder i Trade Council har du en international hverdag i krydsfeltet mellem erhvervsliv og diplomati. Derved skaber du merværdi for Danmark og baner vejen for international vækst i dansk erhvervsliv. The Trade Council har bl.a. over 250 eksportrådgivere, der er arbejder på Danmarks ambassader, generalkonsulater og handelskontorer i over 60 lande, hertil desuden 7 innovationscentre.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København K
  • Fredag den 16. juli 2021

Lignende jobs

  • Senior Consultant (Client Director)

    Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet? Så er du måske vores nye Senior Consultant i dentsu X! Job Title:Senior Consultant (Client..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Chief Consultant Wind Turbine and Electrical – Off...

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Senior Consultant / Associate Manager driving the ...

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Data Solution Consultant

    I Analytics og Data Solutions søger vi en konsulent, som skal hjælpe med at drive vores produkter og services, i relation til audience-, analyse-, system-, digitale- & dataprojekter.Job Title:D..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København K over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0
7. august 2024 0