Testmanager eller testkoordinator til Danmarks Domstole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Er du en dygtig testmanager eller testkoordinator? Brænder du for test? Er du dygtig til at planlægge testforløb? Og ser du dig selv som kvalitetssikringsgarant? Så har vi jobbet til dig.

Domstolsstyrelsen er en del af Danmarks Domstole. Vi har til opgave at udvikle, administrere og understøtte domstolene blandt andet på IT-området. Danmarks Domstole er i en rivende digital udvikling og søger i den forbindelse en engageret og kvalitetsbevidst testmanager, der med sine stærke testfaglige kompetencer skal bidrage til at skabe succes med de kommende års store digitaliseringsprojekter.

Vi er en uformel og udviklingsorienteret arbejdsplads, der lægger vægt på høj faglig standard, professionalisme og ikke mindst arbejdsglæde. Som vores nye testmanager vil du indgå som en styrkelse af Center for IT, hvor vi er ca. 60 medarbejdere.

Du får en nøglerolle i kvalitetssikringen af komplekse it-projekter

Som vores nye testmanager skal du i samarbejde med vores testmanagere og testere varetage planlægningen og gennemførelsen af tests på Domstolsstyrelsens udviklings- og vedligeholdelsesprojekter. Projekterne gennemføres sammen med styrelsens øvrige centre samt vores brugere ved retterne.

Dine væsentligste opgaver bliver:

  • at udarbejde testplaner, planlægge test, rapportere og følge op på testaktiviteter i projekter
  • at bistå med at etablere og vedligeholde det nødvendige testsetup, herunder miljøer, testdata og værktøjer til de forskellige typer tests
  • at afvikle automatiserede testcases/scripts samt evaluere og rapportere på testresultaterne
  • at koordinere og sparre internt med projektledere, samt med leverandører omkring test
  • sammen med dine kollegaer i testteamet at udarbejde og implementere en automatiseringsstrategi.

Du har mod på at tage ansvar for og medvirke til, at værktøjerne og processen for test løbende vedligeholdes samt at sikre den aftalte kvalitet af vores leverancer.

Test, om du er vores nye kollega

Du har flere års erfaring med test. Du kan enten have nogle års erfaring fra rollen som testmanager, eller du kan være erfaren testkoordinator med lyst til at blive testmanager. Vi forestiller os, at du har en baggrund som kandidat eller bachelor i datalogi, er datamatiker eller har lignende relevant uddannelse, men det er ikke afgørende, hvis dine erfaringer og kvalifikationer er i orden.

Vi følger ISTQB standarden. Vi ser derfor gerne, at du er ISTQB certificeret eller har tilsvarende certificering.

Stillingen kræver en god forståelse for IT-understøttelse af forretningsbehov. Du er dygtig til at planlægge gode testforløb. Du har erfaring med eller lyst til at udvikle, implementere og strukturere processer omkring test. Vi forventer, at du har erfaring med testmanagementværktøjer som fx Team Foundation Server (TFS), Azure DevOps eller HP Quality Center©.

Det er en fordel men ikke et krav, at du har:

  • erfaring med at oprette og vedligeholde testcases og scripts til automatiseret test i Leapwork
  • erfaring med testværktøjer til automatiseret test (fx Selenium, Leapwork)
  • kendskab til Microsoft teknologier, databaser og SQL
  • kendskab til test af webservices og erfaring med test af webapplikationer.

Endelig er det afgørende, at du er en teamplayer med gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på dansk, og at din værktøjskasse er i orden.

Løn og ansættelsesvilkår

Har du en akademisk baggrund, vil du afhængig af erfaringer og kvalifikationer blive ansat som specialkonsulent eller fuldmægtig i henhold til overenskomst for akademikere i staten indgået mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer. Der vil eventuelt kunne forhandles et pensionsgivende kvalifikationstillæg afhængig af erfaring og kompetencer.

Er du ikke omfattet af AC-overenskomsten, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere i staten mellem Finansministeriet og HK/Stat samt OAO-S-fællesoverenskomsten.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Mere om os og stillingen

Har du spørgsmål, inden du søger, er du velkommen til at kontakte It-projektchef Anna Sofie Bahnson Witzgall på tlf. 23 42 33 57.

Du kan læse mere om Domstolsstyrelsen, Danmarks Domstole og vores vision, værdier og mål på www.domstol.dk. Her kan du også læse Danmarks Domstoles Digitaliseringsstrategi 2019-2022.

Ansøgning og samtaler

Du sender din ansøgning online via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen, når du trykker på knappen 'Søg jobbet' til venstre.

Ud over din ansøgning bedes du vedhæfte cv, udtalelser og relevante eksamenspapirer (med karakterer) m.v.

Vi skal have modtaget din ansøgning i vores rekrutteringssystem senest onsdag den 11. august 2021 kl. 10.00.

Vi holder 1. samtaler den 16. og 17. august 2021. 2. samtaler forventes afholdt med udvalgte kandidater den 20. august 2021.

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold mv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København K
  • Tirsdag den 10. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Consultant (Client Director)

    Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet? Så er du måske vores nye Senior Consultant i dentsu X! Job Title:Senior Consultant (Client..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Chief Consultant Wind Turbine and Electrical – Off...

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Senior Consultant / Associate Manager driving the ...

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Data Solution Consultant

    I Analytics og Data Solutions søger vi en konsulent, som skal hjælpe med at drive vores produkter og services, i relation til audience-, analyse-, system-, digitale- & dataprojekter.Job Title:D..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København K over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0
7. august 2024 0