Domstolsstyrelsen søger en erfaren jurist til udvikling af ny stor it-løsning på straffe- og skifteretsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Kender du retternes arbejdsgange og processer? Synes du digitalisering er spændende? Har du lyst til at prøve kræfter med at sætte dine stærke kompetencer i spil i et spændende it-udviklingsprogram og samtidigt få udvidet din metodeværktøjskasse?

I de kommende 5 år gennemfører Domstolsstyrelsen en omfattende digital modernisering på to af domstolenes største sagsområder – straffesagerne og skiftesagerne. Vi udvikler et nyt system, der understøtter øget digital sagsbehandling. Den nye løsning skal lette arbejdet for både dommere, sagsbehandlere og domstolenes brugere samt sikre en fremtidssikret og stabil systemunderstøttelse.

Vi har etableret en selvstændig programorganisation, der bliver ansvarlig for at udvikle den nye digitale løsning. Programorganisationen består af en leveranceorganisation og dertilhørende projektstyringsfunktion.

Du bliver en del af leveranceorganisationen, som ledes af en enhedschef og består af en række teams bl.a. et tværfagligt analyseteam med fire forretningsspecialister, heraf en dommerfuldmægtig, og agile udviklingsteams. Leveranceorganisationen skal forestå alle aktiviteter, der er direkte relateret til udvikling af selve systemet, herunder analyse- og designaktiviteter samt udvikling og kvalitetssikring.

Fundamentet for udviklingen bygger på tæt dialog med og inddragelse af retterne. Derudover arbejder programmet tæt sammen med styrelsens øvrige centre.

Vi søger en jurist, der brænder for sit fag og for at afklare de juridiske problemstillinger i forhold til at digitalisere arbejdsgangene inden for straffe- og skifteretsområdet.

Der er tale om tidsbegrænset stilling som forretningsspecialist med en forventet varighed af 5 år.

Du har fokus på retternes arbejde og processer og lyst til at arbejde projektorienteret

Som forretningsspecialist bidrager du med din juridiske og faglige viden samt erfaringer fra arbejdsgange i retterne til projektets design og udvikling af et nyt straffe- og skiftesystem.

En af dine vigtigste opgaver bliver at bidrage til at sikre det forretningsmæssige grundlag for det nye straffe- og skiftesystem. Du vil være central i afklaringen af de forretningsmæssige behov og krav samt indgå i tæt dialog og samarbejde med interessenter og samarbejdspartnere.

Du vil blive en del af en moderne it-udviklingsorganisation, hvor du vil få mange forskellige typer af opgaver. Dine opgaver bliver fx:

  • Afklaring af behov og krav til den nye løsning
  • Deltage i daglige møder med henblik på at bidrage til analyse og design af løsningen samt prioritering af krav
  • Bidrage til at beskrive og kvalitetssikre behov og krav
  • Bidrage til forberedelse af programmets arbejdsgrupper, følgegrupper og styregruppe
  • Løbende sparring med resten af programmets medarbejdere, om hvordan krav og behov til løsningen sikres.

Du har styr på formidling og kan samarbejde på tværs

Du er en dygtig jurist med flere års erfaring fra retterne. Du kender retternes arbejdsgange og processer på straffe- og skifteretsområdet.

Vi arbejder projektorienteret med mange fagligheder repræsenteret i programmet, både fra styrelsen og fra retterne. Det er derfor vigtigt, at du kan lide at samarbejde på tværs af faggrupper.

Det er også vigtigt, at du er god til og har lyst til at formidle din viden til andre, der ikke har samme særlige juridiske indsigt.

Derfor forestiller vi os, at:

  • Du er udviklingsorienteret og god til at tænke i nye løsninger
  • Du brænder for digitalt at understøtte arbejdsgangene inden for straffe- og skifteretsområdet
  • Du er målrettet og formår at omsætte og formidle din faglige viden både skriftligt og mundtligt
  • Du er fagligt nysgerrig og kan se en spændende mulighed i at være en del af den videre digitalisering af Danmarks Domstole.

Som person er du engageret, ansvarlig og konsistent i din rådgivning. Du kan arbejde selvstændigt, men samtidig trives du i et dynamisk miljø i tæt samarbejde med resten af programmet.

Vi forventer ikke, at du har særlig indsigt i it-systemer eller it-teknologier. Det vil være en fordel, hvis du er interesseret i at lære mere om it-udvikling og digitalisering.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til enhedschef Anna Rønne Vang på tlf. 23 36 52 70.

Du kan læse mere om Domstolsstyrelsen, Danmarks Domstole og vores vision, værdier og mål på www.domstol.dk.

Du kan desuden i Retten Rundt, nr. 23, s. 20-23 læse om, hvordan domstolsjurister har oplevet arbejdet i Domstolsstyrelsen.

I Retten Rundt nr. 33, kan du læse mere om digital udvikling ved Danmarks Domstole.

Løn og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent alt efter kvalifikationer i henhold til overenskomst for akademikere i staten indgået mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer, herunder Danmarks Jurist- og Økonomforbund.

Der vil eventuelt være mulighed for at aftale et personligt tillæg afhængig af dine kvalifikationer og forudgående erfaringer.

Der er tale om en tidsbegrænset stilling med en forventet varighed af 5 år.

Hvis du kommer fra en stilling som dommerfuldmægtig, giver ansættelse i Domstolsstyrelsen giver dig ret til orlov fra din stilling som dommerfuldmægtig ved domstolene.

Din ansættelse i styrelsen tæller efter styrelsens praksis ikke med i de maksimalt 4 år, du som dommerfuldmægtig har ret til orlov. Du kan eventuelt læse mere om tjenestefrihed og eventuel tilbagegangsret for dommerfuldmægtige i Domstolenes Personaleadministrative Vejledning (PAV), kapitel 18.3.2.

Stillingen ønskes besat snarest muligt, senest 1. oktober 2021.

Ansøgningen

Du sender din ansøgning online via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen, når du trykker på knappen ”Søg jobbet”.

Ud over din ansøgning bedes du vedhæfte cv, udtalelser og relevante eksamenspapirer (både bachelor- og kandidatbevis med karakterer) mv.

Vi skal have modtaget din ansøgning i rekrutteringssystemet senest mandag den 6. september 2021, kl. 10.00.

Vi forventer at afholde 1. samtaler den 9. og 10. september 2021. 2. samtaler forventes afholdt med udvalgte kandidater den 14. september 2021.

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset personlige forhold som alder, køn, race, etnisk tilhørsforhold mv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København K
  • Lørdag den 28. august 2021

Lignende jobs

  • Consultant/Senior Consultant til BDO's skatteafdel...

    Er skatteret og generationsskifte lige dig? Så klik videre og læs med!Vi søger pt. en Consultant/Senior Consultant til vores skatteafdeling, der arbejder med business tax og generationsskifte på .
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København K over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0