Ambitiøs specialkonsulent til implementering, udvikling og styring af ny uddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Vil du være med til at skabe de bedst mulige rammer for implementeringen af den Forberedende Grunduddannelse som en velfungerende og attraktiv uddannelse for nogle af de unge, der ikke går den lige vej fra grundskole til ungdomsuddannelse? Og er du en analytisk skarp projektleder med blik for relationen mellem stat, kommune og selvejende uddannelsesinstitutioner? Så er du måske vores nye kollega i Center for Folkeskole og Forberedende Grunduddannelse i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Center for Folkeskole og Forberedende Grunduddannelse søger en specialkonsulent til ministeriets arbejde med den Forberedende Grunduddannelse (FGU) og den kommunale ungeindsats.

Dine arbejdsopgaver
Du vil komme til at arbejde med opgaver i relation til udviklingen af FGU, særligt:

  • Projektledelse af implementerings- og udviklingsopgaver, der skal medvirke til at sikre høj kvalitet i uddannelsen. Fx i relation til etableringen af et velfungerende databaseret tilsyn, pædagogik og inkluderende læringsmiljø samt kompetenceudvikling af lærere.
  • Samarbejde med kommunale parter og FGU som selvejende sektor med henblik på at sikre de unge den bedst mulige vej gennem uddannelsen.
  • Styrelsens bidrag til ministerbetjening og interessenthåndtering på området, herunder udarbejdelse af oplæg til minister, aftalekreds og Rådet for de grundlæggende Erhvervsrettede Uddannelser (REU).
  • Planlægning, koordinering og afvikling af seminarer og konferencer, der tager afsæt i både forskningsbaseret viden og konkrete eksempler fra praksis.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, fx cand.scient.pol., cand. scient. soc. eller lignende.

Du har erfaring fra en lignende stilling enten fra centraladministrationen, vidensmiljøer, interesseorganisationer, kommuner eller konsulenthuse. Vi forventer, at du er analytisk skarp og interesserer dig for implementering, styring og kvalitet samt policy- og uddannelsesudvikling.

Vi forventer herudover, at du:

  • Har viden om og erfaring inden for den kommunale ungeindsats og/eller uddannelsesområdet
  • Har forståelse for politiske processer og har mod på at samarbejde bredt med relevante aktører på FGU-området og i forhold til den kommunale ungeindsats.
  • Arbejder sikkert med data og har blik for, hvordan data kan underbygge styrings- og kvalitetsmæssige formål.
  • Kender de gode implementeringsgreb og kan bringe viden fra både forskning og praksis i spil.
  • Har gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner; du skal både kunne holde oplæg for ledere og medarbejdere i sektoren og kunne skrive en kort og præcis sag.
  • Trives med et stort selvstændigt ansvar og har stærke processuelle og analytiske evner samt et helhedsorienteret blik.
  • Bidrager til, at det er sjovt at gå på arbejde.

Om os
Center for Folkeskole og Forberedende Grunduddannelse har det samlede ansvar for folkeskolen og den Forberedende Grunduddannelse i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, herunder løbende drift og udvikling af fag og indhold, tilsyn, rammer, herunder lovgivning og bekendtgørelser, udsatte elevgrupper og vejledningsområdet. Centret er i øvrigt en central samarbejdspartner for departementet i både udvikling og implementering af policy. Centret udgøres af ca. 50 medarbejdere fordelt på fire teams og to kontorchefer.

Du vil blive en del af det team, som har ansvaret for FGU, den kommunale ungeindsats og vejledning i overgangen mellem grundskole og ungdomsuddannelse, herunder Det nationale program for udskoling og valg af ungdomsuddannelse. Teamet består af 9 faste medarbejdere, en student og en teamleder.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Mads Justsen, tlf. 33 92 55 26 eller kontorchef Christine Lindrum Iversen, tlf. 2670 4154.

Du kan læse mere om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet på hjemmesiden http://www.stukuvm.dk eller generelt om Undervisningsministeriet på http://www.uvm.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og senest den 1. oktober 2021.

Du bliver ansat som specialkonsulent efter gældende overenskomst. Der kan være mulighed for at forhandle tillæg afhængigt af dine kvalifikationer.

Sådan søger du
Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via vores hjemmeside på www.uvm.dk/job senest den 15. august 2021. Vi holder to runder af samtaler og der vil være en case, der skal løses forud for anden samtale. Vi forventer at holde samtaler i uge 33 og 34 2021.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København K
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Consultant/Senior Consultant til BDO's skatteafdel...

    Er skatteret og generationsskifte lige dig? Så klik videre og læs med!Vi søger pt. en Consultant/Senior Consultant til vores skatteafdeling, der arbejder med business tax og generationsskifte på .
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København K over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
7. oktober 2024 0
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0