Tre erfarne analytiske konsulenter til Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råds sekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Kan du lide at omsætte analyser og data til politik og rådgivning? Vil du gerne arbejde med mange forskellige emner inden for forsknings- og innovationspolitikken Så er sekretariatet for Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd (DFiR) måske dit kommende arbejdssted?

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Om stillingerne
DFiR’s sekretariat består af en lille enhed i Uddannelses- og Forskningsministeriets kontor for Forsknings- og Innovationspolitik. Sekretariatet understøtter DFiR i alle aspekter af rådets arbejde, herunder at gennemføre projekter og analyser af forsknings- og innovationssystemet, omsætte analyser til policy-rådgivning, skrive rapporter, debatindlæg, forberede møder, understøtte DFiR’s kommunikation og hjemmeside og meget andet. Stillingsprofilerne for de tre stillinger varierer, således at stilling a) har en bredere portefølje i forhold til at have ansvar for alle dele af sekretariatsbetjeningen af DFiR og at have det koordinerende ansvar for DFiR’s projekter. Stillingsprofilerne for de to øvrige stillinger b) vil have en større vægt af analyse og projektledelse i forhold til konkrete DFiR-projekter.

Opgaver til konsulentstilling a) vil bl.a. være:
- Have det koordinerende ansvar for DFiR’s projekter, herunder styring, timing og kommunikation om projekterne
- Understøtte DFIR i at omsætte sit arbejde til omverdenen
- Deltage i det daglige projektarbejde samt deltage med sparring om analyse og sammenhæng i DFiR’s samlede arbejdsområde
- Opsøge inspiration og samarbejdsflader i relation til DFIR’s projekter
- Være med til at udvikle DFiR-sekretariatet

Opgaver til konsulentstillingerne b) vil bl.a. være:
-I tæt samarbejde med DFIR’s medlemmer at gennemføre DFIR-projekter og andre opgaver
-Understøtte DFiR’s behov for dataidentifikation og –bearbejdning
-Omsætte data og analyser til DFiR’s kommunikation
-Udarbejdelse af skriftligt materiale til og for DFiR
-Styring af projekter
-Indgå i den daglige sekretariatsbetjening af DFiR

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund fx økonom, scient.pol. sociolog eller tilsvarende, og at du har nogle års erfaring med analysearbejde, gerne inden for områderne; forskning, innovation, teknologiudvikling eller universitetsområdet. Du kan evt. have en ph.d.-grad inden for et relevant område.

Vi forestiller os, at du:

  • Er talstærk og har erfaring med kvantitative analyser, evt. register- og surveydata
  • Er initiativrig, løsningsorienteret og positiv over for nye opgaver
  • Kan levere præcis og korrekt skriftlig kommunikation
  • Er grundig med sans for detaljen
  • Har interesse for at arbejde med forsknings- og innovationspolitik
  • Er opsøgende efter viden og idéer til at understøtte DFiR


Marker i din ansøgning hvorvidt du ønsker at søge konsulentstilling a eller konsulentstillingerne b. Markere du intet antager vi du er interesseret i begge type stillinger.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Karin Kjær Madsen 25186638 eller på e-mail [email protected]

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning senest fredag 22. oktober 2021 kl. 12.00.

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 44 og anden samtalerunde i uge 45. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Uddannelses- og Forskningsministeriets departement
I departementet bistår vi ministeren og regeringen med at udvikle landets uddannelses-, forsknings- og innovationspolitik. Vi klæder ministeren på til at træffe beslutninger baseret på fakta og den nyeste viden i tæt dialog med vores styrelse. Derudover står vi for at udvikle koncernen og løse de opgaver, der går på tværs af ministeriet inden for kommunikation, jura, økonomi og HR.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København K
  • Fredag den 22. oktober 2021

Lignende jobs

  • Consultant - Biogas & Waste-to-X

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København K over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0