Ambitiøs konsulent til Kontor for Udsatte Voksne i Social-og Ældreministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Ambitiøs konsulent til Kontor for Udsatte Voksne i Social-og Ældreministeriet

I Kontor for Udsatte Voksne arbejder vi for at give ministeren og Folketinget det bedste grundlag for en virkningsfuld socialpolitik, der skaber reelle fremskridt for udsatte grupper som fx mennesker i hjemløshed, mennesker med misbrug og voldsudsatte. Blandt flere vigtige socialpolitiske dagsordener arbejder vi aktuelt med initiativer, der kan nedbringe antallet af hjemløse i Danmark og fremme en mere helhedsorienteret tilgang til mennesker med flere og komplekse sociale problemer.

Da vores souschef skal på barsel, søger vi lige nu en konsulent, som kan indgå i tæt samarbejde med kontorchefen om den daglige og faglige ledelse. Har du solid erfaring med ministerbetjening eller lignende politisk betjening, kan du sætte faglig retning og tage ansvar for den gode proces? Og er du motiveret af at få dine første erfaringer med ledelse i et fagkontor med højt tempo og med dygtige og selvstændige medarbejdere – så er det dig, vi søger.

Stillingen
Du vil som fastansat konsulent i den første tid skulle fungere som vikarierende souschef i perioden under souschefens barsel. Her vil du skulle indgå i tæt samarbejde med kontorchefen om den daglige ledelse af 8 dygtige og engagerede medarbejdere og 2 studenter. Du vil skulle aflaste kontorchefen i den daglige tilrettelæggelse af arbejdet, repræsentere kontoret i kontorchefens fravær og få selvstændigt ansvar for at løfte konkrete fagområder og opgaver. Samtidig vil du fungere som faglig sparringspart for medarbejderne og have selvstændigt ansvar for kontorets 2 studenter.

Du vil ofte skulle arbejde sammen med ministerier, styrelser og andre relevante myndigheder samt en bred skare af fag- og interesseorganisationer, ligesom du i det daglige vil have stor kontaktflade med resten af ministeriets afdelinger og kontorer.

Når vores souschef vender tilbage fra barsel, vil vi sammensætte din fremadrettede opgaveportefølje sammen med dig afhængig af din interesse, erfaring og kompetencer.

Du kommer både i rollen som vikarierende souschef samt efterfølgende til især at arbejde med:

  • Ministerbetjening i bred forstand. Det vil typisk være i forbindelse med politiske forhandlinger, møder, folketingspørgsmål, taler og pressehenvendelser.
  • Udarbejdelse af policy-oplæg og ny lovgivning.
  • Udformning af udviklingsprojekter.
  • Samarbejde med interessenter.
  • Projektledelse og faglig sparring til medarbejderne.

I kontoret er der en høj kvalitet i opgaveløsningen, som går hånd i hånd med en uformel omgangstone, masser af energi og et godt socialt sammenhold. Vi lægger vægt på at være fagligt velfunderede, have blik for helheden og kendt for det gode samarbejde.

Om dig
Du er formentlig uddannet inden for statskundskab, jura, økonomi eller lign., og du har flere års relevant erfaring fra en politisk ledet organisation, gerne centraladministrationen.

Det vigtigste for os er, at du:

  • Har erfaring med politisk betjening, herunder gerne forhandlingsforløb, og også gerne erfaring med faglig ledelse af konkrete projekter mv.
  • Har et højt fagligt niveau og kan finde nye løsninger på socialområdet med blik for både juridiske, politiske og økonomiske aspekter.
  • Bevarer overblikket og trives, selvom det går hurtigt, og arbejdsdagen kan være uforudsigelig.
  • Tager ansvar, er initiativrig og kan skabe resultater – både selvstændigt og gennem andre.
  • Formår at samarbejde, motivere andre og kan skabe netværk.
  • Ønsker at udvikle dine faglige, personlige og ledelsesmæssige kompetencer.

Departementet
I Social- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for ældre og for udsatte mennesker i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, familierets- og ældreområdet. Heri indgår bl.a. ansvaret for rammerne for kommunernes indsatser over for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver efter erfaring og kvalifikationer ansat som special- eller chefkonsulent og efter AC-overenskomsten. Stillingen er på fuld tid.

Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Social- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K.

Stillingen ønskes som udgangspunkt besat den 1. januar 2022.

Vil du vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorchef Mie Henriette Eriksen (tlf. 28 14 93 82 /[email protected]) eller souschef Cecilie Kjærgaard Kristiansen (tlf. 41 85 12 01 / [email protected]).

Sådan søger du
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk

Vi skal have modtaget din ansøgning senest mandag den 8. november 2021 kl. 12.

Vi forventer at afholde 1. samtale i uge 45 og 46.

Vi opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København K
  • Mandag den 08. november 2021

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    [xxxxx]s track-record over vundne kontrakter i offentlige udbud og private konkurrenceudsættelser er uden sammenligning, og vi søger lige nu en kollega, der med sine stærke kommercielle og jur..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København S

    <p>Are you passionate about leveraging data to drive People and Total Rewards excellence and excited by turning data into actionable insights that shape strategic decisions? Are you eager to .
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Konsulent i København Ø

    Kommer du fra en lignende rolle med indgående kendskab til SharePoint? Og ønsker du at stå i spidsen for Microsoft 365-projekter lige fra deltagelse i salg til gennemførelse af løsningerne hos kund..
    • Konsulent
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København K over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0