Universitetspædagogisk specialkonsulent til Institut for Naturfagenes Didaktik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Institut for Naturfagenes Didaktik ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE), Københavns Universitet søger en specialkonsulent inden for universitetspædagogik med tiltrædelse 1. november 2022.

Om os
IND forsker i naturvidenskabernes didaktik, videnskabsteori, digital uddannelse og universitetspædagogik, og underviser i fagdidaktik, videnskabsteori og formidling på fakultetets BA- og KA-uddannelser. Herudover fungerer IND også som ressourcebase for udviklingen af undervisning og uddannelse på SCIENCE og for resten af Københavns Universitet og den danske uddannelsessektor.

Vi har nu brug for at styrke vores universitetspædagogiske aktiviteter, dels i form af varetagelse af det eksisterende universitetspædagogikum (UP) og dels i form af udvikling af nye aktiviteter til understøttelse af løbende kompetenceudvikling hos de videnskabelige medarbejdere på SCIENCE.

Arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver er først og fremmest at være en del af UP-underviserteamet, herunder varetage undervisning, vejledning, supervision, planlægning og evaluering inden for universitetspædagogikumforløbet. Hertil kommer at du indgår i andre kompetenceudviklingsaktiviteter, fx andre kurser eller skræddersyede forløb om bestemte temaer eller problematikker inden for undervisning på SCIENCE. Du kan også blive involveret i udviklingsprojekter om konkrete kurser eller uddannelser på SCIENCE.

Vi forventer at du

  • Har relevant pædagogisk uddannelse på mindst kandidatniveau.
  • Har stærke og talrige kompetencer i pædagogisk vejledning og supervision.
  • Har erfaringer med kompetenceudvikling og undervisning inden for SCIENCE’s område.
  • Er interesseret i det naturvidenskabelige uddannelsesområde som SCIENCE dækker.
  • Har et solidt kendskab til universitetsverdenen og kan dokumentere stærke kompetencer ud i samarbejde mellem forskellige personalegrupper på universitetet.
  • Effektivt og sikkert kan varetage relevante roller i forbindelse med kompetenceudvikling af medarbejdere, både som underviser, vejleder og facilitator.
  • Kan udføre dine arbejdsopgaver på engelsk såvel som dansk.
  • Som person er pragmatisk, fleksibel, virkelysten og i stand til at prioritere de vigtigste opgaver.

Vi tilbyder
IND er Danmarks største forskningsenhed inden for sit felt. Vi er ca. 65 medarbejdere, som gennem forskning, undervisning, udvikling og formidling arbejder på at øge kvaliteten i naturfagsundervisningen på alle niveauer med hovedvægt på universitets- og gymnasialt niveau. Instituttet er organiseret i tre forskningssektioner med hver deres tilhørende forskergrupper og en sektion for udviklingsarbejde, men medarbejderne samarbejder også på tværs af sektionerne. Vi bestræber os på at være et attraktivt forsknings-, udviklings- og undervisningsmiljø, hvor medarbejdernes mangfoldige kompetencer anvendes i et samarbejde, der er professionelt, produktivt, udviklende og glædesfyldt.

Du vil indgå i den eksisterende gruppe af konsulenter på IND der refererer til sektionslederen for udvikling, og du vil være fast tilknyttet teamet af undervisere på Universitetspædagogikum.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelsen sker som specialkonsulent i henhold til overenskomst for Akademikere i Staten. Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer. Vi har flekstid.

Din ansøgning
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest søndag den 25. september 2022.

Ansættelsessamtaler vil finde sted 5. oktober 2022.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere spørgsmål
Spørgsmål til stillingen kan rettes til administrationschef Sebastian Horst, tlf. 2961 1903 (administrationschef og sektionsleder for udvikling).

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om IND på www.ind.ku.dk og om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på www.science.ku.dk/.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København K
  • Søndag den 25. september 2022

Lignende jobs

  • Consultant/Senior Consultant til BDO's skatteafdel...

    Er skatteret og generationsskifte lige dig? Så klik videre og læs med!Vi søger pt. en Consultant/Senior Consultant til vores skatteafdeling, der arbejder med business tax og generationsskifte på .
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København K over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0