Teamleder til IT-drift og digital udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Vil du bidrage til at styrke og udvikle Miljøministeriets departements it-drift og digitale udvikling? Og vil du være en del af en organisation, som arbejder for et bedre miljø og vildere natur?

Om jobbet
Vi søger en fagligt velfunderet teamleder med fagligt ansvar for departementets digitale udvikling, herunder drift og udvikling af ministeriets it-portefølje (herunder ESDH), informationssikkerhed, brug af ny teknologi i huset samt koncernsamarbejde inden for it og digitalisering.

Du får det faglige teamledelsesansvar for Team IT-drift og -udvikling med 6 erfarne medarbejdere, som varetager opgaverne med udvikling af ministeriets it-portefølje, drift og leverandørstyring, økonomistyring samt løbende support.

Teamlederen skal primært bidrage med at løfte den faglige ledelse, koordinere og prioritere opgaver, kvalitetssikring og sparring. Derudover skal du sørge for at skabe et godt arbejdsmiljø, hvilket bl.a. indebærer afholdelse af teammøder, tavlemøder med koordinering og videndeling. Et godt samarbejde med kollegaerne i departementet, såvel som i styrelserne, interessenter og andre ministerier er blandt teamlederens vigtigste aktiviteter. Vi er kunder i Statens It, som er vores driftsleverandør, og derfor vægter vi et godt samarbejde med dem meget højt.

Dine kvalifikationer
Det er en forudsætning, at du har solid faglig viden og erfaring med it-drift og –udvikling – men også gerne erfaring med ledelse inden for it-drift eller lignende. Du har en uddannelsesmæssig baggrund, der er relevant for løsningen af enhedens opgaver. Det kunne f.eks. være en akademisk baggrund, en baggrund inden for IT eller lignende. Endelig er det en fordel, at du har erfaring med offentlig forvaltning – gerne fra centraladministrationen – og kender til snitfladerne mellem forvaltning, beslutningsprocesser og IT.

Derudover har du:

  • Stærke samarbejdsevner, kan styre og drive processer og projekter og har bevist, at du både med dit team og selvstændigt kan skabe resultater.
  • Gode analytiske og formidlingsmæssige kompetencer – herunder evner at skrive korte og præcise beslutningsoplæg.
  • En åben og positiv kommunikationsform samt er vant til at have en serviceorienteret dialog med interessenter og brugere.
  • En motiverende, anerkendende faglig ledelsesstil og evner at holde hovedet koldt selv om der er travlt.
  • Arbejdet målrettet med at overholde tidsplaner og deadlines, og anerkender vigtigheden af god planlægning og opfølgning.

Om kontoret Analyse, Forskning og Digitalisering
Stillingen er placeret i kontoret Analyse, Forskning og Digitalisering, som har ansvaret for tre områder, hvor vi understøtter departementet: It-drift og -udvikling, Økonomisk analyse og Forskning.

Kontoret består af 20 dygtige medarbejdere (økonomer, generalister, IT-teknikere og HK’er m.m.) og 1 kontorchef. Som teamleder vil du indgå i den samlede kontorledelse.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes efter relevant overenskomst, fx i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten), og vil da blive indplaceret som special- eller chefkonsulent på baggrund af dine kvalifikationer eller du ansættes i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Skattesministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område samt tilhørende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK).

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes på rette niveau og kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner.

Tjenestestedet er Miljøministeriets departement, Holmens Kanal 42, København K.

Ansættelse pr. den 1. februar 2023. Stillingen er på fuld tid.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Jens Brandt Sørensen på tlf.
41 73 12 66.

Send os din ansøgning
Søg stillingen ved at sende din ansøgning, CV, med dokumentation for uddannelse (inkl. karakterer) senest torsdag den 15. december 2022 kl 12.00.

Vi holder samtale mandag den 19 december og 2. samtale tirsdag den 20. december.

Indkaldes du til samtale, vil du fredag den 16. december i løbet af dagen skulle løse en faglig opgave af en times varighed.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København K
  • Torsdag den 15. december 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    [xxxxx]s track-record over vundne kontrakter i offentlige udbud og private konkurrenceudsættelser er uden sammenligning, og vi søger lige nu en kollega, der med sine stærke kommercielle og jur..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København S

    <p>Are you passionate about leveraging data to drive People and Total Rewards excellence and excited by turning data into actionable insights that shape strategic decisions? Are you eager to .
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Konsulent i København Ø

    Kommer du fra en lignende rolle med indgående kendskab til SharePoint? Og ønsker du at stå i spidsen for Microsoft 365-projekter lige fra deltagelse i salg til gennemførelse af løsningerne hos kund..
    • Konsulent
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København K over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0