Fagligt stærk konsulent til projektledelse af nye indsatser om sproglig og skriftsproglig udvikling i indskolingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Brænder du for at bidrage til gode læringsmiljøer, der støtter alle elevers faglige og alsidige udvikling? Har du viden om og erfaring med pædagogisk udvikling og vejledning med fokus på sprog- og skriftsprogsstimulerende læringsmiljøer? Så er du måske vores kommende kollega i Center for Udgående Kvalitetsarbejde.

Om Center for Udgående Kvalitetsarbejde

Center for Udgående Kvalitetsarbejde (CUK) er en del af Styrelsen for Undervisning og Kvalitet og består af ca. 135 medarbejdere, herunder et grundskoleteam på ca. 45 medarbejdere. En stor del vores medarbejdere i grundskoleteamet er læringskonsulenter, som alle arbejder for at støtte kommuner og skoler i at udvikle stærke faglige læringsmiljøer, som styrker elevernes trivsel og faglige resultater. Det gør vi ved at rådgive og formidle på baggrund af lovgivning samt nyeste viden fra forskning og praksis.

Om arbejdsopgaverne

Børne- og Undervisningsministeriet har i mange år haft fokus på at understøtte tidlig identifikation af sprog- og skriftsprogsvanskeligheder som eksempelvis sprogforståelsesvanskeligheder og ordblindhed. I de kommende år udvikles og implementeres nye værktøjer, der skal understøtte tidlig indsats ift. sprog- og skriftsprogsudvikling i folkeskolen.

CUK skal understøtte skoler og kommuner i anvendelsen af værktøjerne til tidlig identifikation og yde vejledning om indsatser vedr. sprog- og skriftsprogsudvikling i indskolingen. Her vil du komme til at spille en nøglerolle.

Du vil i opgaveløsningen skulle samarbejde med kollegaer på tværs af styrelsen og med eksterne samarbejdspartnere med kompetencer inden for fagdidaktik, udvikling af test, sprog- og skriftsprogsudvikling, sprog- og skriftsprogsvanskeligheder m.m. Du bliver en del af et læringsfællesskab i grundskoleteamet, der understøtter kommuner og grundskoler i arbejdet med at udvikle og understøtte inkluderende læringsmiljøer.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

  • Faglig projektledelse, udvikling af rådgivningsindsatser og vejledning i forbindelse med implementering af nye værktøjer til sprogvurdering, screening for læsevanskeligheder og Folkeskolen Nationale Færdighedstest i læsning.
  • Understøttelse af forvaltninger og skoleledelser i deres arbejde med at udvikle indsatser vedr. sprog- og skriftsprogsudvikling.
  • Tværgående ministerielle opgaver såsom udmøntning og evaluering af initiativer vedr. sprog- og skriftsprogsudvikling.
  • Udvikling og kvalitetssikring af videns- og inspirationsmaterialer til emu.dk og andre af ministeriets platforme.
  • At bringe viden fra sektoren i spil i forhold til ministeriets indsatser.


Om dig

Du er god til at omsætte viden til praksis. Du har et højt fagligt niveau, engagement og trives i samspil med faglige ildsjæle, der har en anden faglighed end din egen. Du brænder for at være med til at gøre en forskel og er optaget af at støtte børn i indskolingen i deres sproglige og skriftsproglige udvikling.

Vi forventer, at du kan genkende dig selv i det meste af nedenstående:

  • Du har en relevant uddannelse eller efteruddannelse inden for faget dansk, lingvistik eller audiologopædi.
  • Du er opdateret på nyeste viden inden for sprog- og skriftsprogsudvikling samt sprog- og skriftsprogsvanskeligheder.
  • Du har stærke processuelle kompetencer og erfaring med projektledelse.
  • Du har gode samarbejdskompetencer.
  • Du har stærke mundtlige og skriftlige formidlingsevner, som sikrer, at du kommunikerer målrettet og præcist til flere typer af målgrupper.
  • Du er god til at sætte dig ind i nye områder og har blik for både politiske og faglige perspektiver.
  • Du arbejder systematisk, har sans for kvalitet og kan bidrage til at udvikle viden og resultater på området.


Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en vejlederrolle, en konsulentrolle, som underviser på en professionshøjskole eller lignende.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes som pædagogisk konsulent eller specialkonsulent efter organisationsaftale mellem Børne- og Undervisningsministeriet og den forhandlingsberettigede organisation. Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer om ugen.

Vi ønsker at besætte stillingen pr. 1 april 2023.

Ansættelsessted: Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, Center for Udgående Kvalitetsarbejde, Tidemandsvej 1, 4300 Holbæk.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Sidsel Hansen på telefon 21 64 61 31 eller kontorchef Lise Nordvig Rasmussen på telefon 40 22 39 75.

Du kan læse mere om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet på stukuvm.dk.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk via linket i annoncen senest søndag den 22. januar 2023. Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 5. Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive bedt om at besvare en case, der vil indgå som en del af den samlede vurdering.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Vi understøtter ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København K
  • Søndag den 22. januar 2023

Lignende jobs

  • Consultant/Senior Consultant til BDO's skatteafdel...

    Er skatteret og generationsskifte lige dig? Så klik videre og læs med!Vi søger pt. en Consultant/Senior Consultant til vores skatteafdeling, der arbejder med business tax og generationsskifte på .
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København K over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0