Specialist til HR Jura og Løn på Københavns Universitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Motiveres du af at være en del af et stærkt fagligt miljø? Og synes du, at det kunne være spændende at være med til at kvalificere og udvikle lønområdet på landets største universitet? Så er du måske vores nye kollega.

Du vil få en helt central rolle i at være med til at tilrettelægge rammer og forudsætninger for den operationelle HR-drift på lønområdet og i at være med til at sørge for, at både driften og den løbende udvikling tilrettelægges inden for de juridiske og revisionsmæssige krav, som lønadministrationen skal leve op til.

Du vil indgå i universitetets kontakt til myndigheder, revisorer og andre eksterne parter på lønområdet og vil således være et vigtigt bindeled mellem driften på den ene side og universitetets overordnede juridiske, revisionsmæssige og it-systemmæssige dialog på den anden.

Du vil også i et vist omfang komme til at varetage tungere sagsbehandling og få del i de mange forskelligartede opgaver, som løbende finder vej til os fra alle steder på universitetet.

Det er derfor afgørende, at du trives med en bred opgaveportefølje, der løbende er under forandring. Du har lysten og evnerne til at arbejde procesorienteret og strategisk. Du er vedholdende og pragmatisk og god til at håndtere relationer på alle niveauer i organisationen, og så er du i stand til at etablere og fremme samarbejde på tværs af afdelingen og i forhold til eksterne interessenter med udgangspunkt i brugernes behov. Du har forståelse for at arbejde i en politisk styret organisation og kan navigere i spændet mellem mange forskellige typer af brugere, dagsordener og interessenter.

Det bliver du en del af

HR-opgaven på Københavns Universitet er fordelt mellem den centrale HR-afdeling og tre HR-centre. Du vil blive del af HR Jura og Løn i den centrale HR-afdeling. HR Jura og Løn tæller i alt 21 medarbejdere, 1 sektionschef og 1 teamleder. Vores opgaver spænder bredt over det løn- og personaleadministrative samt det personalejuridiske område, og vi er fælles om altid at have opgaverne og fagligheden i centrum i et arbejdsmiljø, hvor et godt og anerkendende kollegaskab vægtes højt. Du vil indgå i lønteamet, der omfatter 14 medarbejdere, og du vil referere til teamlederen.

Vi lægger stor vægt på at understøtte løbende faglig udvikling. Du vil blive en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du vil kunne sparre med dygtige og engagerede kollegaer, og du vil få gode muligheder for relevant efteruddannelse. Vi har til huse i smukke historiske bygninger tæt på Nørreport Station og tilbyder gode muligheder for fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstid og –sted.

Du kan læse mere om HR på Københavns Universitet her.

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du har en kandidatgrad inden for et af fagområderne i stillingen, for eksempel som cand.merc.jur. eller cand.merc.aud., eller at du har tilsvarende kompetencer. Derudover vil det være en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring fra tidligere arbejde i en kompleks, offentlig organisation.

Du vil være godt rustet til opgaven, hvis du har kompetencer inden for ansættelses- og forvaltningsret, indsigt i revisionsmæssige principper og en overordnet forståelse af de opgaver på regnskabsområdet, som knytter an til lønområdet. Det er vigtigt, at du

  • har et godt blik for sammenhænge på tværs af fagområder og organisatoriske skel, så du kan bidrage til løsninger, der ikke kun virker i HR-sammenhæng, men spiller godt sammen med opgaveløsningen på andre administrative områder,
  • arbejder struktureret og fleksibelt og har fokus på samarbejde og dialog,
  • er skarp på formidling og trives med at omsætte komplekse problemstillinger på en tilgængelig måde – på både dansk og engelsk,
  • er dygtig til at opsøge viden hos andre, hvis der er noget, du mangler kendskab til.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling med arbejdssted i Krystalgade 25, 1165 København K.

Afhængig af dine kompetencer og hidtidige erfaring ansættes du som enten special- eller chefkonsulent i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikerne. Alternativt kan ansættelsen ske i henhold til anden relevant overenskomst. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Vi ser gerne, at du kan tiltræde den 1. december 2023 eller snarest derefter.

Har du spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Christine Nejsum på 51489402 / [email protected].

Søg stillingen

Send din ansøgning og cv samt dokumentation for uddannelse elektronisk via KUs jobportal (tryk på linket "Søg stillingen" nederst i opslaget)

Ansøgningsfrist: 11. oktober 2023

Vi forventer at holde samtaler i uge 43, 44 og 45.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København K
  • Onsdag den 11. oktober 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    [xxxxx]s track-record over vundne kontrakter i offentlige udbud og private konkurrenceudsættelser er uden sammenligning, og vi søger lige nu en kollega, der med sine stærke kommercielle og jur..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København S

    <p>Are you passionate about leveraging data to drive People and Total Rewards excellence and excited by turning data into actionable insights that shape strategic decisions? Are you eager to .
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København K over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0