Områdeleder til Uddannelses- og Forskningsministeriets departement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Har du erfaring med ejendom og bygningsdrift på det statslige område? Kan du være bindeled mellem forskellige aktører, og er du handlekraftig og resultatorienteret? Så kan det være dig vi leder efter til en ny stilling som områdeleder.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Din hverdag i Fysiske Rammer og Support
Fysiske rammer og Support er en nyetableret enhed, hvor du får ansvar for at sætte faglig og personalemæssig retning. Din enhed består af 3 erfarne medarbejdere, og enheden er en del af Koncern HR og Organisation, som i alt tæller 31 medarbejdere.

Enheden Fysiske Rammer og Support koordinerer alt, hvad der handler om departementets bygninger og operationelle indkøbsbehov i tæt samarbejde med styrelsen, som har det overordnede ansvar for indkøb og bygningsdrift i hele koncernen, herunder leverandørstyring. Dine opgaver vil bl.a. handle om at sikre den lokale forankring i forhold til projekter m.v. inden for bygningsvedligehold, kantinedrift og service m.v.

Enheden servicerer desuden alle chefer m.v. i departementet i forhold til kalenderstyring og klassiske sekretærfunktioner samt varetager forskellige koordinerende opgaver i forhold til udlevering af it-udstyr, lettere HR-opgaver m.v. Enheden er desuden ansvarlig for opfølgningen på alle henvendelser vedrørende de fysiske rammer i forhold til arbejdsmiljø m.v.

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du har relevant erhvervserfaring med facility management (koordinering af reparationer og vedligeholdelsesopgaver m.v.), og at du har et godt blik for udvikling af både medarbejdere og processer. Du har et stort overblik og kan tage ansvar for de opgaver, der lander hos dig. Du trives i et uformelt arbejdsmiljø, og har mod på at indgå i den fælles kontorledelse, hvor vi vægter åbenhed og samarbejde på tværs i kontoret højt.

Det er en fordel, hvis du:

  • er handlingsorienteret og en god driftsleder
  • er god til at udvikle og implementere nye arbejdsgange
  • kan bevare overblikket i en alsidig hverdag
  • er åben, har et godt humør og en positiv tilgang til opgaverne

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes som chefkonsulent med personaleledelse eller tilsvarende i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Maja Pelzl Löhr på telefonnummer 72 31 80 65 eller e-mail [email protected] eller områdeleder Mark Neumann på telefonnummer 72 31 86 62 eller e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning, CV og kopi af uddannelsesbevis senest onsdag den 28. februar 2024kl. 12.

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde forventes at blive afholdt i uge 10 og anden samtalerunde i uge 11. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Lige Adgang.

Om Uddannelses- og Forskningsministeriet

I Uddannelses- og Forskningsministeriets departement bistår vi ministeren og regeringen med at udvikle landets uddannelses-, forsknings- og innovationspolitik. Vi klæder ministeren på til at træffe beslutninger baseret på fakta og den nyeste viden i tæt dialog med vores styrelse. Derudover står vi for at udvikle koncernen og løse de opgaver, der går på tværs af ministeriet inden for kommunikation, jura, økonomi og HR.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København K
  • Onsdag den 28. februar 2024

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    [xxxxx]s track-record over vundne kontrakter i offentlige udbud og private konkurrenceudsættelser er uden sammenligning, og vi søger lige nu en kollega, der med sine stærke kommercielle og jur..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i København S

    Faglig konsulent til HK Service Hovedstaden Vores mission er at skabe værdi, styrke og muligheder i arbejdslivet. Relationerne til medlemmerne skal fortsat styrkes i den organiserende fagfore..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København S

    <p>Are you passionate about leveraging data to drive People and Total Rewards excellence and excited by turning data into actionable insights that shape strategic decisions? Are you eager to .
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København K over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0