Specialkonsulent til uddannelsesudvikling og ledelsesunderstøttelse på Institut for Idræt og Ernæring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København N

Ved du noget om uddannelser på universiteterne i Danmark? Vil du være med til at gøre en forskel for alle vores studerende ved Institut for Idræt og Ernæring på Københavns Universitet? Er du serviceminded og selvstændigt arbejdende? Vi søger lige nu en medarbejder til at samarbejde med vores Viceinstitutleder for Undervisning og studielederne om de opgaver, der vedrører instituttets uddannelser.

På Institut for Idræt og Ernæring arbejder vi dedikeret med hvordan raske mennesker igennem hele livet kan bevare sundheden samt finde øget livskvalitet og optimal mental og fysisk præstationsevne gennem de gevinster som måltider, fysisk aktivitet og idræt giver. Institut for idræt og Ernæring beskæftiger sig desuden med ernæring, måltider, træning og idræt som redskab til forebyggelse, behandling og rehabilitering af de hyppigste lidelser i samfundet.

Arbejdsopgaver:
Stillingen er opslået med fokus på ledelsesunderstøttelse af instituttets Viceinstitutleder for Undervisning (VILU) samt studielederne. Din vigtigste rolle er at hjælpe med at løse de mangefacetterede opgaver, der eksisterer i vores uddannelsesstreng. Opgaverne spænder fra ledelsesunderstøttelse af VILU og vores studieledere, kvalitetssikring af vores uddannelser, arbejde med vores studieordninger, tæt dialog med de kursusansvarlige og videre til uddannelsesøkonomi såsom ansættelse af undervisningsassistenter og udarbejdelse af rapporter til rektorat og fakultet.

Forudsatte kompetencer/uddannelsesmæssige krav:
Det er vigtigt, at du i dit arbejde har fokus på at få opgaven løst og forstår værdien af at inddrage ogsamarbejde med andre faggrupper for at skabe det bedste resultat.

  • Erfaring med uddannelsesområdet på videregående uddannelser.
  • Har en relevant videregående uddannelse.
  • Kan arbejde selvstændigt og struktureret.
  • Ikke er bange for at tage ansvar for opgaverne.
  • Er god til at samarbejde, har gennemslagskraft, overblik og tager ansvar.
  • Er proaktiv og ikke bange for at tage fat i folk, når der skal leveres.

Det er også positivt hvis du har en forskeruddannelse, kender spændingsfeltet mellem forskning og undervisning og lyst til at arbejde mere med uddannelseslandskabet på universitetet. Det er dog ikke en forudsætning.

Vi tilbyder

  • Et attraktivt job på et spændende institut med stor selvstændighed og afveksling i opgaverne og en bred kontaktflade, både internt og eksternt.
  • Et meget selvstændigt job, hvor du får ansvar for egne opgaver.
  • En arbejdsplads, der prioriterer kontinuerlig faglig og personlig udvikling samt en passende balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Tiltrædelsesdato er den 1. marts 2024 eller hurtigst muligt derefter.

Løn og ansættelsesforhold
Alt efter din profil, uddannelse og erfaring ansættes du som fuldmægtig, specialkonsulent eller kontorfuldmægtig efter overenskomst for Akademikere i Staten. Aflønning i henhold til AC-overenskomst er anciennitetsbestemt eller i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere.

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitlig 37 timer.

Yderligere oplysninger
Instituttet har ca. 250 medarbejdere, heraf ca. 30 administrative. Vi driver syv uddannelser og har ca. 650 bachelor- og specialestuderende. Som specialkonsulent vil du indgå i administrationen på NEXS og vil referere til Administrationschefen, men vil primært arbejde sammen med instituttets Viceinstitutleder for Undervisning. Instituttet er delt på hhv. Rolighedsvej 26 (Frederiksberg) og Nørre Allé 51 (København N). Det primære tjenestested bliver Nørre Campus på adressen Nørre Alle 51 samt Universitetsparken 15.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til administrationschef Mette Ahm Sigh, [email protected].

Du kan endvidere læse om instituttet på www.nexs.ku.dk.

Ansøgningsproces
Send din ansøgning vedlagt CV og relevant dokumentation elektronisk via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest tirsdag den 16. januar 2024.

samtalerne vil finde sted i uge 3+4 januar 2024.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund at søge stillingen. Vi opfordrer også nyuddannede til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København N
  • Tirsdag den 16. januar 2024

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    [xxxxx]s track-record over vundne kontrakter i offentlige udbud og private konkurrenceudsættelser er uden sammenligning, og vi søger lige nu en kollega, der med sine stærke kommercielle og jur..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København S

    <p>Are you passionate about leveraging data to drive People and Total Rewards excellence and excited by turning data into actionable insights that shape strategic decisions? Are you eager to .
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København N over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1