Vikarstilling: Bispebjerg og Frederiksberg Hospital søger konsulent (barselsvikariat) til enheden Strategi og Organis...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance, Vikar - København NV

En af vores dygtige projektledere går på barsel, og derfor søger vi en barselsvikar, der vil hjælpe os med planlægning, koordinering og organisationsudvikling frem mod vores nye hospital. Vikariatet er på minimum et år eventuelt med mulighed for forlængelse.

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital er Byens Hospital med vægt på det gode samarbejde. Vi er landets næststørste akuthospital målt på størrelsen af optageområde, og lige nu bygger vi på et fantastisk nyt hospital, som vi flytter ind i over de kommende fem år.

Der ligger en stor udviklings- og planlægningsopgave frem mod 2025, som skal sikre, at hospitalet er klar til at flytte ind i og ibrugtage de nye bygninger. Dette arbejde er forankret i programorganisationen Klar til Nyt Bispebjerg, der er forankret i Strategi og Organisation; en af fire enheder i Sekretariats- og Udviklingsafdelingen. I Strategi og Organisation beskæftiger vi os bredt med strategi-, udviklings - og sundhedsplanlægningsopgaver. Vi arbejder tæt sammen med hospitalets direktion og driver en lang række af de udviklingsopgaver og driftsopgaver med udviklingsperspektiv, som direktionen igangsætter i relation til hospitalets udvikling, herunder programmet Klar til Nyt Bispebjerg. Vi søger en konsulent, der kan være projektleder på nogle af udviklingssporene i Klar til Nyt Bispebjerg samt løse generelle sundhedsplanlægningsopgaver.

Om opgaven

Vi har igangsat en række organisatoriske udviklingsspor, der med nybyggeriet som ”driver” skal være med til at skabe nye arbejdsgange og en ny organisation på Nyt Hospital Bispebjerg. Det drejer sig blandt andet om fremtidens ambulatorier og opbygning af nye kvinde-barn funktioner, herunder ny fødegang og børneafdeling på hospitalet, hvor der bl.a. er mulighed for at arbejde med nye organisations- og samarbejdsformer, innovation og nye teknologiske løsninger.

Afhængigt af dine kvalifikationer vil du få projektlederansvaret for at sætte retning på og styre et eller flere organisationsudviklingsprojekter, der typisk vil have et direktionsmedlem som projektejer. I rollen som projektleder skal du selvstændigt kunne igangsætte og drive projekter, herunder afdække og analysere kliniske og brugerrettede behov, indhente relevant data og information og omsætte dette til konkrete projektplaner, hvor du har ansvar for at sikre fremdrift, risikohåndtering samt opfølgning hele vejen til ibrugtagning. Derudover skal du kunne facilitere workshops og møder samt bistå og facilitere projektgrupper med at udarbejde effektive arbejdsgange og sammenhængende patientforløb, der tager udgangspunkt i de nye fysiske rammer. Du vil også have løbende driftsopgaver i forbindelse med betjening af hospitalets direktion og andre sundhedsplanlægningsopgaver, hvor du bl.a. skal udarbejde notater og beslutningsoplæg.

Om dig

Da vi er en travl enhed med mange og forskelligartede opgaver i stadig udvikling, søger vi en kollega, der kan holde mange bolde i luften, er nysgerrig, har et åbent sind og ikke er bange for at prøve noget nyt. Du engagerer dig samt bidrager til det gode kollegaskab og trives i en omskiftelig hverdag med korte frister og betydelig kompleksitet i opgaverne. Kendskab til hospitalsdrift og sundhedsområdet er en fordel, men ikke et krav. Som samarbejdende hospital forventer vi, at du kan samarbejde på tværs af fag, afdelinger, sektorer mm. Vi vægter personlige og sociale kompetencer højt.

Endvidere forestiller vi os, at

  • Du har en relevant uddannelse, formentlig med en samfundsvidenskabelig baggrund eller lignende og gerne nogle års erfaring
  • Du har projektforståelse og konkret erfaring med projektledelse og går systematisk til værks
  • Du har mod på at involvere ledere og medarbejdere fra hele hospitalet i de organisatoriske udviklingsspor i Klar til Nyt Bispebjerg
  • Du har interesse for og god forståelse for driften af et hospital
  • Du kan mundtligt og skriftligt formidle budskaber klart og tydeligt til forskellige modtagere
  • Du er struktureret og analytisk, kan skabe fremdrift og få forskellige interesser til at mødes
  • Du har erfaring med eller stor interesse for organisationsforandring og – udvikling

Vi tilbyder

En central placering tæt på hospitalets topledelse og en stilling med mange spændende opgaver i en enhed, der driver en række organisationsforandringsprojekter, der skal sikre fantastiske rammer for patienterne på Byens Hospital. Gode muligheder for personlig og faglig udvikling i et stærkt fællesskab med dygtige kolleger.

Om enheden

Strategi og Organisation er en stabsenhed, der beskæftiger sig med udviklings- og sundhedsplanlægningsopgaver og har fokus på at samtænke den løbende udvikling af hospitalet med den udvikling, der følger af at skulle flytte ind i et nyt hospital (programmet Klar til Nyt Bispebjerg). Vi er en mindre enhed bestående af 7 medarbejdere, herunder en programleder for programmet Klar til Nyt Bispebjerg samt en daglig leder af enheden. Vi arbejder tæt sammen med den øvrige administration og hospitalet som helhed.

Ansættelsesvilkår

Du tilbydes løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, og ansættes som enten konsulent eller specialkonsulent afhængig af kvalifikationer.

Stillingen er til besættelse senest pr. 1. oktober og gerne før.

For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte programleder Jesper Krogstrup for Klar til Nyt Bispebjerg på telefon 2896 3618 eller Strategi og Organisationschef Mette Bruun Kolbye på telefon 4019 7786.

Ansøgningsfrist er onsdag den 18. august 2021 kl. 23.59.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 23. august 2021 og eventuel 2.samtalerunde afholdes den 27. august 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København NV
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Consultant (Client Director)

    Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet? Så er du måske vores nye Senior Consultant i dentsu X! Job Title:Senior Consultant (Client..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Chief Consultant Wind Turbine and Electrical – Off...

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Senior Consultant / Associate Manager driving the ...

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Data Solution Consultant

    I Analytics og Data Solutions søger vi en konsulent, som skal hjælpe med at drive vores produkter og services, i relation til audience-, analyse-, system-, digitale- & dataprojekter.Job Title:D..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København NV over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0