Ledelseskonsulent til uddannelsesdirektør ved NEXT Byg, Sikkerhed & Service

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København NV

NEXT Byg, Sikkerhed & Service søger en ledelseskonsulent til vores uddannelsesdirektør. Uddannelsesdirektøren indgår i NEXT’ strategiske ledelse og refererer til NEXT’ direktion. Du vil populært sagt blive uddannelsesdirektørens højre hånd samt assistere dennes ledergruppe bestående af fem uddannelsesledere.

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Hele uddannelsessektoren i Danmark er i disse år i hastig forandring. Det gælder også på området for ungdomsuddannelser. Udviklingen påvirker i høj grad NEXT og betyder, at vi som uddannelsesinstitution til stadighed har behov for at tilpasse os de ændrede rammevilkår. Som ledelseskonsulent skal du kunne spille en meget aktiv rolle og være med til at sikre, at NEXT også fremstår som en stærk uddannelsesinstitution mange år frem.

Organisation og position
Uddannelsesdirektøren er ansvarlig for erhvervsuddannelser, som spænder fra bygge- & anlægsuddannelser såsom tømrer, snedker, murer og struktør, til ejendomsservicetekniker og sikkerhedsvagt. Dertil kommer AMU, som er arbejdsmarkedsuddannelser (efteruddannelse). De respektive uddannelser er placeret fysisk på flere NEXT-lokationer i Storkøbenhavn.
Med stillingen følger en stærk og central position på NEXT, med gode muligheder vha. solid sparring og hurtig opgaveopløsning for uddannelsesdirektøren, med det formål at gøre uddannelserne endnu bedre og attraktive – i særdeleshed set ud fra et elev- og omverdenperspektiv. Du vil ydermere indgå i et konsulentnetværk på tværs af brancheskolerne.

Den typiske arbejdsuge må forventes at variere og vil indeholde møder og aktiviteter på samtlige uddannelseslokationer. I mere end én forstand vil den ideelle kandidat således være i stand til at flytte sig, rykke på opgaver samt være situations- og relationsstærk. Opgaverne vil være alsidige og forventes at blive alt fra økonomi og budgetopfølgning, projektstyring, udarbejdelse af præsentationer, arrangere skolearrangementer, medvirke til at drive ledermøder, opfølgning, mødedeltagelse, interessentvaretagelse samt ikke mindst at klare det væld af opgaver, der notorisk ”pludseligt” dukker op. Denne uforudsigelighed kræver en vis fleksibilitet hos den kommende ledelseskonsulent.

Din baggrund og personprofil
Den ideelle kandidat motiveres såvel som mestrer mangfoldige opgaver, kan få ting hurtigt og effektivt fra hånden samt bruger sin veludviklede organisatoriske tæft til at styre sin tid og ressourcer afhængig af væsentlighed eller efter aftale med uddannelsesdirektøren. Politisk indsigt, gode formidlingsevner samt lyst til at begå dig på flere niveauer i organisationen.
Som kollega er du dygtig, vellidt, faktabaseret og mestrer balancen mellem at argumentere og gennemføre – samt lytte og forstå. I sagens natur er det afgørende vigtigt, at du er loyal og formår at indgå i tæt og fortroligt samarbejde med uddannelsesdirektøren. Som person besidder du godt humør, power og ydmyghed. Endelig er du er teamplayer, der naturligt bidrager til kulturen og fællesskabet.

Derudover forventer vi, at du
  • har en relevant videregående uddannelse f.eks. cand.soc., cand.scient.adm., cand.merc.sol. el.lign.
  • gerne erfaring fra en større politisk styret organisation, hvor du har arbejdet med ledelsesbetjening og organisationsudviklingsopgaver, med dokumenterede gode resultater
  • har en interesse for uddannelsessektoren
  • kendskab til erhvervsuddannelser er fordel, men ikke et ”must”
  • gensidigt vil og kan udvise fleksibilitet ift. arbejdstider i et forventet moderat/noget omfang
  • har styr på it, digitalisering og ved, at skolernes elever bruger dette – samt ved vigtigheden heri er stigende
  • bruger Word/Excel/PowerPoint nemt og ubesværet

Gode udviklingsmuligheder
Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Yderligere info
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesdirektør Lasse Steenland på tlf. 42123900, [email protected]

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid. Løn, pension og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Du skal påregne skiftende arbejdssteder. Vi ønsker, at du begynder den 1. juni 2022 eller snarest muligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Ansøgningsfristen er den 10. april 2022 kl. 23:59. Vi afholder 1. ansættelsessamtale i uge 16 og evt. 2. ansættelsessamtale i uge 17 2022.

Om NEXT
NEXT – Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 EUX-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er godt 1000 ansatte. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens 6.700 årselever en god uddannelse. I 2020 havde vi en omsætning på 650 mio.kr.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København NV
  • Søndag den 10. april 2022

Lignende jobs

  • Senior Consultant (Client Director)

    Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet? Så er du måske vores nye Senior Consultant i dentsu X! Job Title:Senior Consultant (Client..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Chief Consultant Wind Turbine and Electrical – Off...

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Senior Consultant / Associate Manager driving the ...

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Data Solution Consultant

    I Analytics og Data Solutions søger vi en konsulent, som skal hjælpe med at drive vores produkter og services, i relation til audience-, analyse-, system-, digitale- & dataprojekter.Job Title:D..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København NV over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0