Uddannelses- og Forskningsstyrelsen søger leverancemanager til tilskudsadministrativt system

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København Ø

Har du erfaring med videreudvikling og/eller implementering af it-systemer? Har du lyst til at være en del af et team, der har fokus på at skabe de bedste rammer for interne og eksterne brugere af et ambitiøst ansøgnings- og tilskudsadministrativt it-system? Er du kvalitetsbevidst, systematisk og grundig? Så er det måske dig, vi søger i e-grantenheden i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Bliv en del af en lille dynamisk enhed med høje ambitioner
I e-grant enheden har vi ansvaret for videreudvikling, vedligeholdelse, drift, support og implementering af e-grant, vores ansøgnings- og tilskudsadministrative system. Vi søger en fuldtidsmedarbejder til drifts-, videreudviklings- og implementeringsaktiviteter i relation til systemet. Du vil få en bred kontaktflade og skal samarbejde med forskellige myndigheder og brugergrupper. Vi sætter en dyd i at samarbejde og dække ind for hinanden, når der er behov for det. Vi er 8 medarbejdere i enheden. Samtidig går vi op i at skabe et dynamisk arbejdsmiljø med højt til loftet.

e-grant er et tilskudsadministrativt system som benyttes til udmøntning af ca. 4 mia. kr. og til administration af en samlet portefølje af 5.000 aktive bevillinger. e-grant anvendes i dag af Danmarks Frie Forskningsfond, Innovationsfonden og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. e-grant er en end-to-end løsning og har ca. 200 interne brugere og ca. 20.000 eksterne brugere. Du kan se vores system på www.e-grant.dk, og du kan læse mere her. e-grant-enheden er en del af kontoret for Studie- og Tilskudsadministrative Systemer, som varetager styrelsens arbejde med forretningsudvikling og digitalisering samt studie- og bevillingsadministration.

Dine væsentligste opgaver bliver:

  • Porteføljestyring af ændringsønsker fra idé til implementering, herunder fungere som sparringspartner for brugerorganisationerne og som ansvarlig for kvalitetssikring af ændringsønskerne inden overlevering til leverandør
  • Hjælpe med udarbejdelse af kravspec og design review
  • Planlægning, koordinering og afrapportering af leverancer
  • Prioritering af backlog samt ønsker til systemet i samarbejde med interessenter
  • Leverandørstyring, herunder kvalitetssikring af leverancer fra udvikling- og driftsleverandører
  • Sikre test af leverancer og koordinering heraf med brugerorganisationerne
  • Sikre et godt samarbejde med alle interessenter
  • Håndtering af driftsfejl

Du får en grundig oplæring i systemet og i arbejdsområdet. Oplæringen foregår primært i forbindelse med konkrete opgaver

Er du vores nye kollega?
Du brænder for at arbejde med digitalisering og har lyst til at være med til at skabe de bedste rammer for anvendelsen af systemet for både interne og eksterne brugere. Vi sætter pris på, at du har masser af gåpåmod, og at du har en naturlig nysgerrighed for organisation, forretning og systemer. Du motiveres af at have indflydelse på arbejdsmetoder, processer og design i tæt samarbejde med andre.

Vi forestiller os, at du:

  • er udadvendt og særdeles god til at skabe relationer, kommunikere og løse opgaver i samarbejde med andre
  • har erfaring med projekthåndtering, er fagligt dygtig og har god IT- og forretningsforståelse
  • er kvalitetsbevidst, grundig og har flair for at gennemtænke løsninger
  • synes at IT og samspillet med mange interne og eksterne brugere er motiverende
  • har erfaring med testdiscipliner og testudførelse

Derudover vil det være et plus, hvis du har erfaring med eller kendskab til SharePoint og Jira.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation.

Arbejds- og tjenestested er Haraldsgade 53, 2100 København Ø.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Morten Jürs Rasmussen på telefonnummer 72318294 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning senest mandag, d. 19. september 2022 kl. 12:00.

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 38 og anden samtalerunde i uge 39.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Lige Adgang.

Om Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har vi ansvaret for dialog, rådgivning og tilsyn med de institutioner, der ligger under ministeriet. Derudover har vi blandt andet ansvaret for Statens Uddannelsesstøtte, udbetaling af tilskud og bevillinger til institutioner og forskere samt udvikling og drift af studieadministrative it-systemer. Vi arbejder tæt sammen med resten af Uddannelses- og Forskningsministeriet, og vi bringer vores viden og indsigt i anvendelse i forhold til politikudvikling, analyser, og ministerbetjening. Et godt samarbejde internt og eksternt er afgørende for, at vi løbende kan udvikle området og skabe de bedste rammer for videregående uddannelser, forskning og innovation i Danmark. Vores mål er at levere rådgivning og service af høj kvalitet samt at skabe værdi ved at løse vores opgaver effektivt og i dialog med de relevante aktører.

Du kan læse mere om ministeriet som arbejdsplads her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København Ø
  • Mandag den 19. september 2022

Lignende jobs

  • Consultant/Senior Consultant til BDO's skatteafdel...

    Er skatteret og generationsskifte lige dig? Så klik videre og læs med!Vi søger pt. en Consultant/Senior Consultant til vores skatteafdeling, der arbejder med business tax og generationsskifte på .
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København Ø over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 3
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 3
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3