Seniorspecialist i bæredygtighed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København Ø

Går du op i bæredygtig udvikling? Og drømmer du om et job, hvor ansvar går hånd i hånd med mulighederne for at udvikle dig? Så behøver du ikke lede længere. Amgros’ ledelsessekretariat søger netop nu en seniorspecialist i bæredygtighed som, sammen med en anden kollega med samme profil, skal være med til at realisere Amgros ambitioner for bæredygtighed og løfte arbejdet til næste niveau. En stilling hvor du får alle muligheder for at udfolde hele paletten af din viden.

Erfaring med bæredygtighed og implementering af strategiske ambitioner
Du skal være med til at operationalisere og føre Amgros' ambitioner for bæredygtighed ud i livet og sammen med kolleger skabe forandring i forretningen og understøtte, at bæredygtighed bliver en naturlig del af løsningen af vores kerneopgaver. Det er et spændende og udviklende job med stor mulighed for at præge arbejdet og med mange samarbejdsflader.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:
• Agere som miljø-/bæredygtighedsrådgiver i alle Amgros’ forretningsområder
• Udvikle og evaluere grønne indkøbskriterier i samarbejde med udbudsafdelingen
• Lave CO2-beregninger
• Synliggøre initiativer og resultater – både internt og eksternt
• Udarbejde sagsfremstillinger til Amgros’ direktion og faglige samarbejdsfora med sygehusapotekerne
• Være med til at koordinere og give input til bæredygtighedsopgaver i de faglige samarbejdsfora med sygehusapotekerne
• Være med til at udvikle, planlægge og følge op på strategiske initiativer om bæredygtighed
• Etablere netværk med samarbejdspartnere om bæredygtighedsinitiativer
• Repræsentere Amgros i eksterne arbejdsgrupper eller møder om miljø og bæredygtighed
• Være tovholder for Amgros’ interne bæredygtighedsgruppe, hvor du i samarbejde med HR skal drive og formidle interne initiativer

Derudover kan du på sigt også komme til at arbejde med:
• Lægemiddelrester i spildevand og antibiotika-resistens
• Risikobaseret baseret due diligence og opfølgning på leverandører
• FNs verdensmål og internationale retningslinjer for ansvarlig virksomhedsadfærd.

Din baggrund
Du har en længerevarende relevant akademisk uddannelse og har minimum 3-5 års arbejdserfaring inden for miljøområdet. Og du sidder i dag i en stilling, hvor du arbejder med strategiudvikling, drift og koordinering af bæredygtighedsinitiativer, samt opfølgning og formidling af resultaterne. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra sundhedsområdet, lægemiddelindustrien og/eller med offentlige grønne indkøb.

Du skal evne at omsætte vores ambitioner og projekter til implementering. Du skal derfor være god til at sætte dig ind i en ny forretning, afdække dine eksterne og interne samarbejdspartneres behov hurtigt og omsætte dette til løsningsmuligheder med afsæt i den eksisterende strategi. Det er en fordel, hvis du har indsigt i eller forståelse for at arbejde i en politisk ledet organisation.

Du er en dygtig formidler, mundtligt såvel som skriftligt. Du motiveres af tværfagligt samarbejde og er nysgerrig af natur.

Som person er du nem at være sammen med. Du vil få en stor kontaktflade, som vil stille krav til din evne til at skabe og vedligeholde gode og konstruktive relationer til mennesker med vidt forskellige baggrunde og fokusområder. Her får du selvfølgelig også brug for dine gode kommunikationsevner og din vedholdenhed, da du vil være den centrale drivkraft i mange opgaver.

Du skal kunne trives i et miljø, hvor man vægter selvledelse højt. Du kan derfor også helt naturligt planlægge og tilrettelægge dit arbejde, så du udnytter din tid optimalt og leverer høj kvalitet til aftalt tid. Du har en systematisk tilgang, når du løser dine opgaver og trives i en rolle, hvor du skal organisere og koordinere både internt og eksternt. Der er korte beslutningsveje og ”åben dør” til kolleger og chefer.

Ledelsessekretariatet – din nye afdeling
Ledelsessekretariatet er en del af området Forretningsudvikling og Rådgivning. Vi understøtter Amgros som strategisk samarbejdspartner og interessevaretager. Forretningsudvikling og Rådgivning består ud over Ledelsessekretariatet også af afdelingerne, Business Intelligence og Sundhedsøkonomi samt Horizon Scanning.

I Ledelsessekretariatet sætter vi en ære i at have høj faglighed og integritet – altid med det overordnede formål at yde den bedste rådgivning og support. Vores arbejdsmiljø er uformelt og åbent, og vi har det rigtig godt i hinandens selskab. Vi har selvfølgelig perioder, hvor der er travlt, men prioriterer en fornuftig work-life-balance. Vi tror på, at en hjerne i balance skaber bedre resultater.

Hvad kan vi tilbyde? Amgros er en spændende og alsidig arbejdsplads med et stærkt fagligt miljø, hvor arbejdsglæde er en af del af vores DNA. Amgros består af kompetente medarbejdere og tonen er uformel. Samarbejdsformen er præget af tillid og hjælpsomhed.

Ansøgning og spørgsmål Er du interesseret, så send os dit CV og ansøgning senest 10. november 2022. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorspecialist Sofie Pedersen [email protected] eller chef for ledelsessekretariatet, Terese Teilmann på [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København Ø
  • Torsdag den 10. november 2022

Lignende jobs

  • Consultant - Biogas & Waste-to-X

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København Ø over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
1. oktober 2024 3
30. september 2024 3
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 3
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2