Souschef til Arbejdstilsynets juridiske kontor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København Ø

I Arbejdstilsynet arbejder vi for sikre og sunde arbejdsliv for alle. Her er lovgivningen helt central, og vi søger nu en souschef, der har stærke juridiske kompetencer, og som vil stå i spidsen for vores arbejde i krydsfeltet mellem jura og politik i vores juridiske ekspertkontor.

En vigtig samfundsopgave, der giver mening Hvis du tænker Arbejdstilsynet som spændende en juridisk arbejdsplads, så har du fuldstændig ret! Og vi tør godt love dig, at du bliver del at et ambitiøst juridisk fagligt miljø med 22 jurister, der arbejder med mange forskellige juridiske discipliner fra forvaltningsret, offentlighedsret til strafferet og EU-ret. Nu har vi brug for dig til at hjælpe med at lede kontoret og flytte arbejdsmiljøet i den rigtige retning.

Din hverdag som souschef i Jura og Forenkling Du kan se frem til en alsidig hverdag i kontoret for Jura og Forenkling. Vi er ambitiøse og vil være i front på at udvikle enkle regler på arbejdsmiljøområdet. Som souschef i Jura og Forenkling får du det faglige og personalemæssige ansvar for ca. 7 medarbejdere i kontoret, og du skal være med til at skabe en hverdag, hvor vi løser vores kerneopgave; hvor medarbejderne bliver udfordret og udviklet – og trives. Derudover vil du kunne få konkrete, større opgaver afhængigt af, hvad der fylder på kontorets samlede dagsorden.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Prioritering, styring og koordinering af dine medarbejdere og kontorets opgaver og projekter på tværs af Arbejdstilsynet ved udvikling af nye regler, nye tilsynsindsatser eller ny it-understøttelse
  • Understøtte medarbejdernes arbejde med lovforslag, bekendtgørelser og vejledninger på arbejdsmiljøområdet i samarbejde med arbejdsmarkedets parter
  • Bistå medarbejdernes arbejde med at fortolke og besvare spørgsmål om arbejdsmiljøreglerne og spørgsmål fra vores tilsynscentre, arbejdsmarkedets parter eller pressen
  • Godkende og sikre tilstrækkelig høj kvalitet i forhold til ministerbetjening, herunder bidrage til oplæg til brug for politikudvikling, svar til Folketinget, samråd mv.
  • Give faglig sparring og træffe beslutninger inde for forvaltningsretlige opgaver, herunder aktindsigtssager og understøttelse af en stærk forvaltningskultur.

Om os i Jura og Forenkling Du bliver en del af Jura og Forenkling med 22 medarbejdere og et ledelsesteam, som foruden dig, består af en kontorchef. Vi har det overordnede ansvar for arbejdsmiljøloven og en række bekendtgørelser. Vi har også det overordnede ansvar for de juridiske rammer for tilsynet, herunder Arbejdstilsynets reaktionsmuligheder, og vi bistår de andre kontorer i AFC med juridisk sparring, deltager i projekter på tværs af Arbejdstilsynet og løser opgaver inden for forvaltningsret, GDPR og informationssikkerhed. Vi har en spændende og afvekslende hverdag med en uformel omgangstone. Det forventer vi, at du vil bidrage til.

Kontor for Jura og Forenkling er organisatorisk forankret i Arbejdsmiljøfagligt Center. Her udvikler og formidler vi regler om arbejdsmiljø og arbejdsmiljøfaglig viden for løbende at betjene beskæftigelsesministeren og for at understøtte virksomhedernes arbejdsmiljøindsats samt Arbejdstilsynets tilsyn. Det sker i samarbejde med bl.a. vores departement, arbejdsmarkedets organisationer og andre myndigheder. Arbejdsmiljøfagligt Center består af en række kontorer, som vi har et tæt og løbende samarbejde med om opgaveløsningen.

Om dig Du lykkedes bedst i rollen, hvis du besidder følgende kompetencer og færdigheder:

  • er cand.jur. eller har en anden relevant juridisk baggrund
  • har stor erfaring med at arbejde med jura i en politisk kontekst og med ministerbetjening, gerne fra en styrelse, der arbejder med tilsyn og regulering
  • har stærke kompetencer inden for offentligretlig regulering.

Det kan være, du allerede har erfaring med personaleledelse, men du kan også være afklaret med, at du ønsker at gå ledelsesvejen.

Vi forestiller os, at du som person er kvalitetsbevidst og tænker i udvikling og konstruktive løsninger. Dine opgaver skal oftest løses sammen med andre og på tværs af flere enheder, så det er vigtigt, at dine samarbejdsevner er gode, og at du motiveres af at skabe resultater sammen med dine kolleger og medarbejdere.

Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi håber, du har mulighed for at starte hos os senest 1. januar 2024.

Du ansættes som chefkonsulent med personaleansvar efter overenskomsten for akademikere i staten.

Vi holder til på Landskronagade 33 i København Ø.

Vi ser frem til at høre fra dig! Hvis du skal med på holdet, så send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 29. oktober 2023.

Vi forventer at holde 1. samtaler i uge 45 og 2. samtaler i uge 47. Der vil indgå test som en del af ansættelsesforløbet.

Har du spørgsmål til stillingen eller brug for uddybning, så kontakt kontorchef Sofie Bisbjerg på tlf. 7220 8740 eller mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-partner Lone Clausen, Beskæftigelsesministeriets Koncern HR på tlf. nr. 2250 3847.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København Ø
  • Søndag den 29. oktober 2023

Lignende jobs

  • Consultant/Senior Consultant til BDO's skatteafdel...

    Er skatteret og generationsskifte lige dig? Så klik videre og læs med!Vi søger pt. en Consultant/Senior Consultant til vores skatteafdeling, der arbejder med business tax og generationsskifte på .
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København Ø over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 3
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 3
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3