Visionære bioinformatikere til banebrydende arbejde med personlig medicin

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København S

I Nationalt Genom Center (NGC) er vi på en stor og vigtig mission. Vores opgave er at skabe fundamentet for udvikling af personlig medicin i Danmark. Det gør vi ved at give aktører i den danske sundhedssektor adgang til højkvalitetsdata, som sikrer bedre og hurtigere forskning, diagnosticering og behandling med personlig medicin. Til vores enhed for bioinformatik søger vi visionære bioinformatikere med entreprenørblod i årene.

Din hverdag hos os
Du bliver en del af et højt kvalificeret team på fem bioinformatikere i en enhed i vækst. Enheden er hjertet i NGC, og er på mange måder banebrydende. Vi samler, som de eneste i landet, alle medicinske og genetiske data, i én sikker supercomputer. Vi analyserer og tester de rå data og omsætter dem til et brugbart datagrundlag, der stilles til rådighed for læger, forskere og patienter, med henblik på at fremme ny viden om personlig medicin. Vores aftagere er Danske Regioner, hospitaler og den farmaceutiske industri, som udvikler personlig medicin. Vi arbejder i Python, Docker og Kubernetes og det er næsten unødvendigt at sige, at vores krav til kvalitet og nøjagtighed i analyserne er høje.

NGC er en styrelse under opbygning og derfor skal du kunne eksekvere i et agilt miljø, hvor vi bevæger os fremad uden at kende alle svar på forhånd.

Dine arbejdsopgaver
Du kommer til at arbejde i et af de ypperste datamiljøer i Danmark. Vi arbejder med store og komplekse mængder medicinske og genetiske data og skal igennem pipelines sikre, at disse data bliver monitoreret og kommer godt igennem processen. Du vil også arbejde tæt sammen med interne og eksterne parter i et højt akademisk vidensmiljø.

Herudover skal du:

  • Implementere, validere og teste pipelines og data flows
  • Videreudvikle tests og valideringssystemer til brug for pipelines
  • Deltage løbende i opgraderingen og opdateringen af genomdatabasen
  • Udvikle og vedligeholde interne og eksterne databaser
  • Bidrage med din ekspertise til best practice og opgradering af vores værktøjskasse.

Din uddannelse, erfaring og kvalifikationer
Du har en relevant akademisk uddannelse og baggrund inden for bioinformatik, datalogi eller biokemi og har arbejdet intensivt med bioinformatik. Du har dokumenteret erfaring med analyse og test af kliniske data eller humane data fra tidligere jobs, og du skal kunne dokumentere, at du har viden og erfaring med at arbejde med store og komplekse data. Det er en fordel, hvis du har en Ph.d., men det er ikke et krav, hvis de øvrige betingelser er opfyldt.

Dine personlige kompetencer

  • Du arbejder selvstændigt og sætter en ære i det. Støder du på problemer, bliver du ikke paralyseret. Du er en født problemknuser
  • Du er kvalitetsbevidst, nøjagtig og har en høj professionalisme i dit arbejde med data
  • Du er kreativ og kan bidrage med ideer til videreudvikling og nye løsninger til bearbejdning af data
  • Du er en teamplayer og en omgængelig kollega, der favner dem, du arbejder sammen med
  • Du taler og skriver flydende engelsk.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende stilling i en dynamisk organisation med fokus på patient, forskning, innovation, klinisk rådgivning og høj faglighed. Kompetenceudvikling er en integreret del af vores organisation, og kan du se dig selv i stillingen, kommer du med på en banebrydende rejse til de næste niveauer inden for sundhedsinnovation.

Om os
Nationalt Genom Center (NGC) er en styrelse under Sundhedsministeriet. Vores overordnede opgave er at skabe grundlag for udvikling af bedre diagnostik og mere målrettede behandlinger ved hjælp af genetiske analyser. I tæt samarbejde med blandt andet de sundhedsfaglige miljøer i regionerne, forskningsverdenen og fonde er vi med til at virkeliggøre den nationale strategi for personlig medicin. Vi stiller blandt andet en fælles teknologisk infrastruktur til dataanalyse, lagring og videndeling til rådighed for sundhedsvæsnet. Den teknologiske infrastruktur har kapacitet til at opbevare og kombinere store mængder af forskellige data.

Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Afhængig af dine kvalifikationer og erfaring kan indplacering ske som akademisk medarbejder, special- eller chefkonsulent.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kommer igennem PET´s godkendelsesprocedure med henblik på sikkerhedsgodkendelse, og at du enhver tid under ansættelsen kan opretholde denne sikkerhedsgodkendelse.

Kontakt os gerne
Du kan få mere at vide om stillingen ved at ringe til Mette Dal Pedersen fra Maximize Consult på tlf. 2120 0030 eller Ole Lund, chef for bioinformatik i NGC på tlf.: 2130 7564.

Er du interesseret?
Klik på ’søg stillingen’ og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 38 og eventuel 2. samtale i uge 39.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.ngc.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København S
  • Torsdag den 09. september 2021

Lignende jobs

  • Consultant/Senior Consultant til BDO's skatteafdel...

    Er skatteret og generationsskifte lige dig? Så klik videre og læs med!Vi søger pt. en Consultant/Senior Consultant til vores skatteafdeling, der arbejder med business tax og generationsskifte på .
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København S over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
4. oktober 2024 7
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 7
1. oktober 2024 7
30. september 2024 8
29. september 2024 8
28. september 2024 8
27. september 2024 8
26. september 2024 5
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 2
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2