Innovationskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København S

Innovationskonsulent


Vil du være med til at understøtte og skubbe til HK’s fortsatte transformation i en tid, hvor arbejdsmarkedet er i forandring?

HK Lab er HK’s innovationsafdeling. Vores opgave er at opfange nye medlemsbehov, teknologiske trends og partnerskabsmuligheder, samt omsætte dem til konkrete løsninger for HK’s mere end 225.000 medlemmer. Vi arbejder tværfagligt og læringsbaseret ud fra principperne i design tænkning. Vi har ofte gang i mange forskellige projekter på samme tid, varierende i flyvehøjde og tidshorisont, men altid med fokus på, hvordan vi skaber det gode arbejdsliv og nye muligheder for vores medlemmer.

Jobbet
Vi søger en innovationskonsulent, der er iderig, kreativ og har analytisk sans, som vil være med til at udvikle helt nye løsninger i HK.

Du bliver en del af et lille og motiveret team, som i dag består af en innovationschef, en service designer og en antropolog. Vi udvikler og tester idéer og koncepter til nye ydelser, services, fællesskaber og forretningsmodeller gennem tæt involvering af nuværende og potentielle medlemmer, samt interne og eksterne samarbejdspartnere. Vi kører typisk en række projekter hver især, men vi vægter teamsamarbejde højt og bidrager løbende til hinandens projekter qua vores fagspecifikke færdigheder.

Som innovationskonsulent vil dine opgaver bl.a. være at:

  • Køre designdrevne innovationsprojekter i samspil med resten af teamet, herunder styre interne og eksterne samarbejder samt koordinere mellem projektdeltagere og eventuelle leverandører
  • Facilitere innovations- og konceptudviklingsforløb med medlemmer eller potentielle medlemmer og identificere, oversætte og visualisere medlemsbehov og indsigter til konkrete løsningsideer
  • Planlægge og gennemføre test af nye koncepter og løsninger, herunder udvikle og validere pretotyper, prototyper og MVP’er (evt. i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere) ud fra en fail fast tankegang
  • Udforme materialer til opsamling, tests, workshops og præsentationer af forskellig art
  • Spotte nye teknologier, produkter og services, der kan skabe værdi for HK’s medlemmer
  • Opdyrke og aftale pilotforløb med HK’s interne afdelinger
  • Plus de opgaver der opstår med baggrund i din egen faglige profil.

Din profil

For at passe ind i teamet skal du være en god kollega og kunne trives i et miljø, hvor der tænkes stort og opgaverne ofte skifter. Du er nysgerrig og vil gerne blive klogere undervejs. Du er modig, når det gælder nye udfordringer og er ikke bange for at komme ud af din faglige komfortzone eller byde dig til med dine tanker og perspektiver. Derudover har du lyst til at udfordre dine egne og andres vaner og fordomme i en organisation præget af 100 års traditioner og politiske ildsjæle.

En vigtig del af dit job bliver at sikre ejerskab i organisationen til de løsninger, som HK Lab tester og udvikler. Det er derfor en fordel at være vedholdende og trives med at facilitere og skabe gode interne samarbejdsrelationer samt inspirere ledere og kolleger til et innovativt mindset.

Vi forestiller os, at du som minimum har nogle års erfaring med innovationsarbejde og designtænkning, f.eks. fra en stor organisation, virksomhed eller et konsulentbureau og derved er vant til at køre innovationsprojekter fra A-Z. Vi ser også gerne, at du bringer en ny faglighed til teamet. Er du særlig stærk inden for fx. digital forretningsudvikling, grafisk og visuel formidling, UX/ UI eller et andet relevant område, er det derfor et klart plus.

Vi prioriterer talent og praktisk erfaring højere end formel uddannelse.

Vi tilbyder

En spændende stilling i et lille team, drevet af en grundlæggende optimisme, gå-på-mod og lysten til at gøre en forskel for vores nuværende og fremtidige medlemmer.

Du vil blive en del af en kultur, hvor vi prioriterer leg og nysgerrighed og har et kompromisløst fokus på udvikling af organisationen og ikke mindst din personlige og faglige udvikling.

Derudover tilbyder vi:

  • En lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer
  • Mulighed for frokostordning
  • Særligt gode uddannelsesmuligheder
  • Fleksible arbejdstider

Ansættelsesvilkår

Stillingen aflønnes i henhold til intern overenskomst mellem HK og Tillidsmandsklubben.

Tiltrædelse

Mandag d. 1. november 2021

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den søndag d. 12. september 2021. Du søger stillingen ved at trykke 'ANSØG' nedenfor.

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Der forventes afholdt to samtalerunder. Samtalerne forventes afholdt mandag d. 20. september 2021 (runde 1) og fredag d. 24. september 2021 (runde 2). Alle, der går videre til 2. runde, må forvente, at der indgår test som en del af rekrutteringen.

Ansættelsessted

HK Danmark, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål, kan du kontakte Innovationschef Jonatan Porsager, mobil 2811 0522.

---------------------------------------------

Med 230.000 medlemmer er HK landets næststørste fagforbund. Vi arbejder blandt andet for gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og hjælper vores medlemmerne med job og karriere. Alt sammen for at give vores medlemmer et godt fodfæste på arbejdsmarkedet både i dag og i morgen.

HK Forbundet er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer.

Læs mere om HK:

Mød tre medarbejdere i HK:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København S
  • Søndag den 12. september 2021

Lignende jobs

  • Consultant/Senior Consultant til BDO's skatteafdel...

    Er skatteret og generationsskifte lige dig? Så klik videre og læs med!Vi søger pt. en Consultant/Senior Consultant til vores skatteafdeling, der arbejder med business tax og generationsskifte på .
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København S over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
4. oktober 2024 7
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 7
1. oktober 2024 7
30. september 2024 8
29. september 2024 8
28. september 2024 8
27. september 2024 8
26. september 2024 5
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 2
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2