Innovationskonsulent til HK Lab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København S

Innovationskonsulent til HK Lab


Vil du være med til at udvikle og skabe fremtidens fagforening i en tid, hvor arbejdsmarkedet er i forandring?

HK Lab er fagforeningen HK’s innovationsafdeling. Vi er sat i verden for at udvikle og teste nye løsninger, ydelser og fællesskaber til HK’s mere end 218.000 medlemmer.

Vi har meget frie tøjler og bestemmer selv hvilke projekter, vi igangsætter. Vi har ofte gang i forskellige projekter på samme tid, varierende i flyvehøjde og tidshorisont, men altid med fokus på, hvordan vi skaber gode arbejdsliv og nye muligheder for vores medlemmer. Lige nu har vi bl.a. fokus på hybridarbejde, algoritmer på arbejdspladsen, stress, fremtidens teknologiforståelse og medlemsdemokrati. Projektporteføljen udvikles kontinuerligt i takt med medlemmernes behov.

Er du vores nye kollega?

Som innovationskonsulent bliver du en del af et lille team, som i dag består af en innovationschef, en UX’er og en antropolog. Vi vægter teamsamarbejde højt og bidrager løbende til hinandens projekter, men det er vigtigt, at du er i stand til at arbejde selvstændigt og på flere projekter samtidigt. På det personlige plan er du naturligt interesseret og positiv indstillet over for dine medmennesker, samarbejder og fællesskaber.

Vi forestiller os derudover, at:

  • Du har erfaring med innovationsarbejde og designtænkning, f.eks. fra en stor organisation, et konsulentbureau eller lignende
  • Du kan facilitere innovations- og konceptudviklingsforløb med medlemmer eller potentielle medlemmer. Du evner at identificere medlemsbehov og bruge indsigterne til at udvikle og teste konkrete løsningsideer
  • Du har et skarpt øje for samfundsudviklingen. Du har en naturlig nysgerrighed på nye trends og tendenser, som du evner at omsætte til potentielle projekter og samarbejder
  • Du er vedholdende og trives med at facilitere og skabe gode interne samarbejdsrelationer samt inspirere ledere og kolleger i resten af HK til et innovativt mindset
  • Du er en god kollega og trives i et miljø, hvor der tænkes stort og opgaverne ofte skifter. Du er modig og nysgerrig, når det gælder nye udfordringer. Du byder dig til med dine tanker og perspektiver, men vil også gerne udfordres og blive klogere undervejs.

Ud over ovenstående er det en fordel, hvis du kan bringe en ny faglighed til teamet. Måske er du særlig stærk inden for digital forretningsudvikling eller grafisk design?

Vi tilbyder

En spændende stilling i et lille team, drevet af en grundlæggende optimisme, gå-på-mod og lysten til at gøre en forskel for vores nuværende og fremtidige medlemmer.

Du vil blive en del af en kultur, hvor vi prioriterer leg og nysgerrighed og har et kompromisløst fokus på udvikling af organisationen og ikke mindst din personlige og faglige udvikling.  

Ansættelsesvilkår

Derudover tilbyder vi: 

  • En lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer
  • Mulighed for frokostordning  
  • Særligt gode uddannelsesmuligheder  
  • Fleksible arbejdstider 

 Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til intern overenskomst med OK-fællesskabet (Tillidsmandsklubben).

Tiltrædelse

Torsdag d. 1. september 2022

Ansættelsessted

HK Danmark, Weidekampsgade 8, 2300 København S. 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål, kan du kontakte innovationschef Jonatan Porsager, mobil 2811 0522. 

Ansøgning 

Ansøgningsfristen er 14. juni 2022 kl. 10.00.

Du søger stillingen ved at trykke 'ANSØG' nedenfor.

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Med 218.000 medlemmer er HK landets næststørste fagforbund. Vi arbejder blandt andet for gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og hjælper vores medlemmerne med job og karriere. Alt sammen for at give vores medlemmer et godt fodfæste på arbejdsmarkedet både i dag og i morgen.

HK Forbundet er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer.

Læs mere om HK:

Mød tre medarbejdere i HK:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København S
  • Tirsdag den 14. juni 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    [xxxxx]s track-record over vundne kontrakter i offentlige udbud og private konkurrenceudsættelser er uden sammenligning, og vi søger lige nu en kollega, der med sine stærke kommercielle og jur..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i København S

    Faglig konsulent til HK Service Hovedstaden Vores mission er at skabe værdi, styrke og muligheder i arbejdslivet. Relationerne til medlemmerne skal fortsat styrkes i den organiserende fagfore..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København S

    <p>Are you passionate about leveraging data to drive People and Total Rewards excellence and excited by turning data into actionable insights that shape strategic decisions? Are you eager to .
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København S over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4