Ungdomskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København S

Ungdomskonsulent


Ungdomskonsulent til Fagbevægelsens Skoletjeneste

Vil du være med til at sætte fokus på fagbevægelsen og det danske arbejdsmarked i folkeskolens afgangsklasser? Så er det netop dig, vi står og mangler.

Som ungdomskonsulent i HK skal du drive Fagbevægelsens Skoletjeneste, og sikre at vi fortsat kommer ud og undervise på folkeskoler i hele Danmark.

Jobbet
Arbejdet som ungdomskonsulent i Fagbevægelsens Skoletjeneste er alsidigt. Du skal blandt andet:

  • koordinere skolebesøg med lærerne på skolerne
  • holde tæt kontakt til de mange undervisere, som er en del af skoletjenestens underviserkorps
  • rekruttere nye undervisere og uddanne dem
  • undervise og give feedback på undervisning
  • være skoletjenestens ansigt udadtil og styre projektet i en politisk ledet organisation
  • markedsføre tilbuddet til landets skoler
  • sikre et stærkt netværk med andre faglige organisationer
  • holde styr på projektets økonomi med hjælp fra afdelingens økonomimedarbejder.

I Fagbevægelsens Skoletjeneste underviser vi unge i 7.-10. klasse i rettigheder i fritidsjob og fagforeningers rolle i samfundet og for den enkelte. Fagbevægelsens Skoletjeneste er et samarbejde mellem HK, 3F, Dansk Metal, Serviceforbundet, Dansk El-forbund og FH (Fagbevægelsens Hovedorganisation). Det vil være dig, der har ansvaret for driften af skoletjenesten, og du skal være indstillet på at arbejde meget selvstændigt. Du bliver en del af et mindre team i HK Ungdom, som hver især har opgaver inden for ungeområdet.

En typisk arbejdsuge som ungdomskonsulent i Fagbevægelsens Skoletjeneste byder på kontakt med underviserne, hvor du både skal lytte til deres oplevelser og give konstruktiv feedback. Du vil også skulle foretage en del administrativt arbejde i form af koordinering af skolebesøg. Samtidig vil du have samarbejde med mange forskellige interessenter i og uden for organisationen. Du kommer også til at være primus motor på planlægning og afholdelse af uddannelsesweekenden, som alle undervisere skal deltage i, inden de kan komme ud i klasselokalerne. Sidst men ikke mindst vil du også skulle undervise eller understøtte underviserne i klasselokalerne.

Hvem er du?
Vi søger en generalist, som både finder sig godt tilpas med detailplanlægning, og samtidig har det strategiske overblik. Det er helt essentielt, at du trives godt med at arbejde selvstændigt og ikke er bange for at stå på mål for dine beslutninger. Derudover er det vigtigt, at du har en nærværende og anerkendende tilgang til underviserne. Samtidig er det en fordel, at du trives med at være ansigtet udadtil på et større projekt og med at skulle pleje et stort netværk.

Vi kan tilbyde

  • et livligt sekretariat med masser af smil og arbejdsglæde
  • en velfungerende, organiserende fagforening i stadig udvikling og en travl og foranderlig hverdag
  • et alsidigt og spændende job med masser af udfordringer og ansvar
  • et job der i høj grad inviterer til at du sætter dit eget præg på opgaveudførelsen
  • engagerede og kompetente kolleger i en afdeling med en uformel atmosfære.

Ansættelsesvilkår
Ansættelsen er en 3-årig projektansættelse. Du vil få et spændende og udfordrende job. Vi kan i perioder have travlt – men du har selv stor indflydelse på planlægningen af dine arbejdsopgaver. Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår i henhold til intern overenskomst med OK-fællesskabet (Tillidsmandsklubben). Stillingen er på joborienteret tid.

Tiltrædelse
Vi ønsker stillingen besat fra 1. januar 2023.

Ansættelsessted
HK Danmark, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Yderligere oplysninger
Har du yderligere spørgsmål til stilling, arbejdsplads eller andet, er du velkommen til at kontakte ungdomskonsulent i HK Ungdom Trine Thomhav på tlf. 2160 5517.

Ansøgning
Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din motiverede ansøgning og CV snarest muligt, da vi løbende holder samtaler, indtil vi finder den rigtige kandidat til vores team.

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søges stillingen.

Om HK Forbundet
Med 220.000 medlemmer er HK landets næststørste fagforbund. Vi arbejder blandt andet for gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og hjælper vores medlemmer med job og karriere. Alt sammen for at give vores medlemmer et godt fodfæste på arbejdsmarkedet både i dag og i morgen.

HK Forbundet er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer.

Læs mere om HK:

Mød tre medarbejdere i HK:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København S
  • Torsdag den 24. november 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    [xxxxx]s track-record over vundne kontrakter i offentlige udbud og private konkurrenceudsættelser er uden sammenligning, og vi søger lige nu en kollega, der med sine stærke kommercielle og jur..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København S

    <p>Are you passionate about leveraging data to drive People and Total Rewards excellence and excited by turning data into actionable insights that shape strategic decisions? Are you eager to .
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Konsulent i København Ø

    Kommer du fra en lignende rolle med indgående kendskab til SharePoint? Og ønsker du at stå i spidsen for Microsoft 365-projekter lige fra deltagelse i salg til gennemførelse af løsningerne hos kund..
    • Konsulent
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København S over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4