Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København S

Vil du være med til at digitalisere HK?

Vi søger en projektleder til at forretningsudvikle og digitalisere services, der lever op til vores medlemmers ændrede behov og forventninger.

Velkommen til Udviklingsafdelingen

HK er et fællesskab for flere, og nu har du også chancen for at være med. Du får mulighed for at sætte et tydeligt aftryk i IT-projekter med alle projektledelsesværktøjerne i brug og med en strategisk styregruppe, som har hånden på roret. I et stærkt fagligt miljø med IT-projektledere, udviklingskonsulenter og robotudviklere bliver du ansvarlig for centrale udviklingsprojekter sammen med vores forretning, vores IT-leverandører og med IT-afdelingen. Lige nu har vi gang i flere store projekter og endnu flere i backloggen. Projekterne spænder fra udvikling af datadrevne selvbetjeningsløsninger til implementering af fagsystemer i samarbejde med HK’s rådgivere og sagsbehandlere.

Hos os har vi høje ambitioner med blik for forretningens strategisk formål og næse for digitalisering. Og vi ved, at vi ikke kan gøre det alene i udviklingsafdelingen. Ledere og kollegaer i HK vil også have et digitalt mindset og være med til at udforske og eksperimentere med teknologier i produkter og services. Vi vil derfor understøtte en digital transformation, hvor vi også får mennesker og organisationen med. Det giver nemlig værdi for medlemskabet.

Du vil spille en vigtig rolle i

  • Konkrete projekter som fx HK Job app til medlemmer i A-kassen og bedre digital understøttelse af vores medlemmers job- og karriereplanlægning
  • At være central i den digitale transformation med fokus på de strategisk formål, i en organisatorisk forankring og med kloge processer
  • Forretningsudvikling, hvor vi altid matcher behov med tekniske løsninger, så projekterne lykkes i tæt samarbejde med ledere, kollegaer og brugere
  • At være med til at udvikle endnu mere fællesskab og synergi i udviklingsafdelingen, både fagligt og socialt.

For at lykkes i rollen, som projektleder skal du gerne have været en del af digitale transformationer i en bred og måske politisk organisation, hvor både vandfald og agile metoder ikke ligger dig fjernt. Her er det en god ide at have en bred IT-faglig tyngde, en evne til at stikke en finger i jorden og indgående erfaring med at samle interessenter om en fælles problemløsning. Det vil også sige, at du skal være god til at koordinere de interne og eksterne ressourcer med fokus på resultaterne. Med din erfaring skal du:

  • Have vist gode resultater som erfaren projektleder, bl.a. i konkrete IT-understøttede projekters fremdrift, implementering og gevinstrealisering, i samarbejde med din styregruppe
  • trives i en udadvendt rolle, hvor du formår at etablere relationer og netværk på alle niveauer af organisationen, på tværs af forskellige fagligheder og IT-leverandører
  • være optaget af hvordan der hele tiden sikres involvering og dialog i projekterne, hvor der også søges pragmatiske løsninger i de digitale muligheder.

Det vil være en fordel hvor du kender eller har lyst til at lære vores metodeværk med udgangspunkt i PRINCE2 og AgilePM. Din uddannelsesmæssige profil kan fx være akademisk, administrativ eller IT. Du vil komme til at samarbejde tæt med andre kollegaer både i Udviklingsafdelingen og i resten af HK. Du får stor mulighed for at bruge kompetencer og værktøjer i samspil med bredt sammensatte styregrupper, udviklingskonsulenter, IT-afdelingen og mange flere. Kendetegn er professionel IT-projektledelse gennem samarbejde, værdirealisering, fokuseret implementering og forandring.

Form fremtiden sammen med os

Du må gerne have mange ideer og ønsker til opgaver, ansvar og os som din kommende arbejdsplads. På den måde kan vi sammen forme fremtiden.

Vi tilbyder

  • En lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer
  • Særligt gode uddannelsesmuligheder
  • Et arbejdssted med sund balance mellem arbejdsliv og fritid.

Gode muligheder for fitness, motion, sociale klubber og sund kantine.

Stillingen er på normtid (37 timer om ugen inkl. frokost) og aflønnes i henhold til intern overenskomst med OK-fællesskabet (Tillidsmandsklubben) med bl.a. en attraktiv pensionsordning og en fritvalgsordning med mulighed for ekstra ferie, løn og/eller pension.

Vi sigter mod en tiltrædelse pr. 1. december 2023, og ansættelsesstedet bliver HK Danmark, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Ring til chef for udviklingsafdelingen Clea Hinrichsen på telefon 4090 6072 eller IT-projektleder Louise Byrialsen telefon 2279 5909, hvis du synes at det lyder som noget for dig og har spørgsmål til os.

Ansøgningsfrist er den 11. oktober 2023, og der vil blive holdt samtaler den 23. og 26. oktober. I forbindelse med 2. samtalen vil der være en faglig case.

Søg stillingen ved at klikke på ’ANSØG’ nedenfor. Vedhæft venligst motiveret ansøgning, CV og relevante bilag.

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søges stillingen.

---------

Med 213.000 medlemmer er HK landets næststørste fagforbund. Vi arbejder blandt andet for gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og hjælper vores medlemmerne med job og karriere. Alt sammen for at give vores medlemmer et godt fodfæste på arbejdsmarkedet både i dag og i morgen.

HK Forbundet er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, at HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer.

Læs mere om HK: www.hk.dk/omhk

Mød nogle medarbejdere i HK: https://www.hk.dk/omhk/job-i-hk-fagforening/om-at-arbejde-i-hk-fagforening


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=300ffadc)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København S
  • Onsdag den 11. oktober 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    [xxxxx]s track-record over vundne kontrakter i offentlige udbud og private konkurrenceudsættelser er uden sammenligning, og vi søger lige nu en kollega, der med sine stærke kommercielle og jur..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København S

    <p>Are you passionate about leveraging data to drive People and Total Rewards excellence and excited by turning data into actionable insights that shape strategic decisions? Are you eager to .
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Konsulent i København Ø

    Kommer du fra en lignende rolle med indgående kendskab til SharePoint? Og ønsker du at stå i spidsen for Microsoft 365-projekter lige fra deltagelse i salg til gennemførelse af løsningerne hos kund..
    • Konsulent
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København S over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4