Udviklings- og ledelseskonsulenter til modernisering af politiets it

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København V

København

Politiet gennemgår i øjeblikket en massiv forandringsproces, hvor der bygges en ny og topmoderne it-organisation op. Kan du holde hovedet koldt når accelerationen af organisationens interne udvikling skal gå op i en højere enhed? Så har du nu muligheden for at få en nøglerolle i Koncern IT’s transformation.

Om stillingen
Du vil blive en del af den centralt placerede sektion Forretningsudvikling, hvor du i tæt samspil med ledelsen vil få ansvaret for at drive strategisk prioriterede forandringer.

Arbejdet med at modernisere it i politiet er komplekst, og du vil få en afgørende rolle i at sikre, at løsninger og forandringer foretages med blik for denne kompleksitet. Du vil opleve at få en alsidig opgaveportefølje, hvor du skal drive udviklingen i retning af konkrete resultater, der virker i praksis. Du skal kunne lede opgaverne med et højt niveau på tværs af ledelseslag, der medfører en bred kontaktflade i hele organisationen og på tværs af de øvrige områder i Rigspolitiet, PET og politikredsene såvel som Rigsadvokaten og andre samarbejdspartnere.

Om dig
Vi søger kandidater med forskellige profiler, der kan være med til at understøtte og drive nogle af de kommende strategisk vigtige forandringer. Vi sammensætter holdet efter ønske om et bredt erfaringsgrundlag. Du kan f.eks. have en baggrund inden for relevante it-tekniske områder, inden for projektledelse, forretningsudvikling- og optimering, organisationsudvikling eller HR udvikling. Det er en fordel, hvis du kender til større politisk styrede it-organisationer.

Afgørende er at du kan stå i spidsen for og sætte retning for komplekse udviklingsopgaver. Det kan være, afhængigt af din bagrund, at du er på hjemmebane, når der skal leveres komplekse analyser, at du ikke kan lade være med at tænke i (proces-)optimeringer, eller at du tager dig selv i at gribe enhver chance for at facilitere et møde eller en workshop.

Derudover kan du formentlig se dig selv:

• sikre solid implementering af udviklingsinitiativer ved at skabe overblik og sikre løbende koordinering og prioritering
• sparre med kollegaer og samarbejdspartnere og dermed sikre høj faglig kvalitet i både dine egne men også dine kollegaers leverancer og produkter med øje for både strategiske og politiske hensyn i opgaveløsningen
• styre beslutninger optimalt mod målet og mestre eskalerende situationer med øje for løsninger - selv i komplekse organisatoriske strukturer

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kolleger fra hele Rigspolitiets Koncern IT, men i perioder vil du skulle koncentrere dig om strategisk vigtige områder, hvor der kan være behov for enten ledelses-, udviklings- eller driftsmæssig understøttelse af konkrete områder.

Det er derfor væsentligt, at du har stærke kommunikations- og samarbejdsevner, og at du er fleksibel og nysgerrig både når det gælder tværgående opgaver i organisationen og udvikling af intern praksis i egen sektion.

Du har med dit gode humør og gåpåmod evnen til at sætte ild under en proces og således skabe det nødvendige følgeskab, når du driver udviklingen i retning af konkrete resultater, der virker i praksis.

Vi prioriterer et godt sammenhold og en uformel omgangstone, ligesom vi insisterer på at skabe frirum til humor og at bevare en god balance mellem arbejds- og privatliv. Det regner vi med, du bidrager til.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du indplaceres som chefkonsulent.

Hvis du er ansat med Justitsministeriet som ansættelsesområde, vil du kunne rokere inden for dit nuværende ansættelsesområde.
Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet, Koncern IT. Du vil primært arbejde fra vores lokation med adresse Polititorvet 14, København V, men må også påregne at have en eller flere ugentlige arbejdsdage på vores lokation med adresse Landlystvej 34, Hvidovre.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan bibeholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Birgitte Boutrup på 23 81 62 10 eller sektionsleder for Forretningsudvikling Pernille Kirkegaard på 20 54 85 71. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde løbende samtaler

Ansøgningsfrist: 14. februar 2024

Om Rigspolitiet
I politiet arbejder mere end 17.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.
Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks i alt 15 politikredse fordelt på 12 kredse i Danmark, politiet i Grønland og på Færøerne samt National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). I Rigspolitiet udvikler vi strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, politisk betjening, indkøb af politiets udstyr og køretøjer samt HR-opgaver.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København V
  • Onsdag den 14. februar 2024

Lignende jobs

  • Consultant/Senior Consultant til BDO's skatteafdel...

    Er skatteret og generationsskifte lige dig? Så klik videre og læs med!Vi søger pt. en Consultant/Senior Consultant til vores skatteafdeling, der arbejder med business tax og generationsskifte på .
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København V over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1