HR Konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Er du sparringspartner med et drive udover gennemsnittet? Brænder du for rekruttering, at finde det rette match og trives du med en omskiftelig hverdag? Vil du være en del af en organisation i udvikling med ambitioner ligeså høje som dine?

Så er du måske Ases nye forretningsorienterede HR Konsulent.

Vi gør en forskel – og elsker det!

Til vores eksisterende HR team søger vi endnu en medspiller, der – ligesom os – brænder for HR. Vores fineste opgave er at servicere forretningen og være en proaktiv sparringspartner, hvor vi både spiller sammen med, men også tør udfordre organisationen og ledelsen på en positiv måde.

Ase har hidtil haft teamet samlet på hovedkontoret i København, men ønsker nu at opgradere HR servicen for vores 225 medarbejdere og ledere i Kolding. Jobbet har derfor bAse i Jylland, men med tæt sparring, oplæring og ugentligt besøg fra teamet i København. For at sikre et bredt samarbejde (og fordi vi gerne vil lære dig at kende), vil du fast deltage i op mod to teammøder/arbejdsdage i København om måneden.

Dine arbejdsopgaver er drevet af drift, og du kan se frem til;

  • Rekruttering samt afholdelse af fratrædelsessamtaler i op mod 80 % af arbejdstiden
  • Opbygning af en ny HR funktion i Kolding med mulighed for at sætte dit eget præg på organisationen, i samspil med kompetente ledere og HR kollegaer
  • Sparring med organisationens ledere, der understøtter Ases strategiske mål

Kolding kontoret består primært af medlemsrettede funktioner herunder vores to foreninger; Ase Lønmodtager og Ase Selvstændig, Kundeadministrationen, Digital, Kundeservice, Mødeservice, Jobudvikling og Salg. Sidstnævnte rummer seks afdelinger og teamledere, som du på ugentlig basis gennemfører jobsamtaler og sparring med. Du vil ligeledes agere som sparringspartner for resten af huset, i samspil med dine kollegaer i København.

Passioneret ildsjæl med et nysgerrigt mindset

Da du bliver vores faste HR ressource i Kolding, skal du kunne lide at arbejde selvstændigt, proaktivt og være fleksibel i forhold til forretningens skiftende behov - særligt i supporten af vores seks teamledere i Salg.

Kort sagt er du;

  • Løsningsorienteret og god til at samarbejde på tværs af afdelinger og ledere
  • Kan formulere dig kort og præcist, samt begå dig på alle niveauer af en organisation
  • Trives i en dynamisk hverdag med mange bolde i luften på én gang
  • Fuld af engagement og med en ”roll up your sleves attitude”
  • Struktureret og kan håndtere egen opgavebelastning, samt spørge om hjælp når nødvendigt
  • En som kan skabe struktur – og resultater!

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangeartet, men du har arbejdet med personanalyse værktøjer før. Vi anvender dialogværktøjet Extended DISC, så hvis du har erfaring hermed, vil dette være en fordel. Det vigtigste er dog din personlighed og baggrund, hvorfor vi forventer, at du har minimum fem års erfaring indenfor HR. Samtidig har du tidligere rekrutteret call-center medarbejdere, herunder screening af kandidater og deltagelse i samtaler med feedback på personanalyser.

Om os

HR består af seks motiverede medarbejdere som alle brænder for HR, samt at understøtte forretningens målsætninger og udvikling. Tonen er humoristisk og kollegial, men vi arbejder seriøst og målrettet med vores opgaver. Du vil opleve frihed under ansvar i et velfungerende team, hvor positivitet, humor og sparring er en vigtig del af hverdagen. Vi vil sørge for en grundig oplæring med løbende udvikling i jobbet, samt sikre konkrete målsætninger for succes i stillingen. Vi mener, at HR rollen er essentiel for fremtidens forretning, hvorfor vi glæder os til at få dig ombord.

Interesseret? Så søg stillingen allerede i dag og senest søndag d. 15. september 2019. Opstart efter aftale, men vi venter gerne på den rette person. Vi forventer at afholde 1 og 2. samtaler henholdsvis tirsdag d. 17 samt torsdag d. 26. september i Kolding.

Ved spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Chef Helene Høgh, pr. telefon; +45 4025 8272.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV via Ase.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Kolding
  • Søndag den 15. september 2019

Lignende jobs

  • Senior D365 FO Consultant for GPV Group

    [xxxxx] is excited to partner with GPV Group, a global leader in electronics and mechatronics, to find a highly skilled Senior D365 Finance Consultant. This is your opportunity to join a dynam..
    • Konsulent
    • Vejle
    Få mere info
  • Senior Consultant

    Vil du være med til at hjælpe nogle af Danmarks bedste kunder, og har du en særlig evne til at forstå andres behov? Får du en YES-oplevelse, når du gør en forskel for andre? Så er det lige dig..
    • Konsulent
    • Kolding
    Få mere info
  • Owner Service Consultant - Blåvand

    Det, vi gør, er enkelt – vi sender folk på ferie, og hvem elsker ikke det? Dog kunne vi ikke gøre det uden vores husejere, de mennesker, der danner rammerne for den perfekte ferie. Vi udvider vores..
    • Konsulent
    • Blåvand
    Få mere info
  • Organisator

    Brænder du for at fastholde og tiltrække udenlandske medlemmer? 3F Kongedalen og 3F Vejle ønsker at styrke organiseringsarbejdet blandt udlændinge og søger derfor en selvstændig og udadvendt or..
    • Konsulent
    • Give
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Kolding over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 4
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2