Projektleder til projekt Bæredygtige kvadratmeter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Kolding

Arbejdssted: Intern Byg, By- og Fællesforvaltningen, Nytorv 11, 6000 Kolding.

Arbejdstid: 37 timer pr. uge med flekstid.

Ansættelsestidspunkt: 1. juni 2024.

Hvad kan vi tilbyde:

Er du en erfaren projektleder med succes fra kommunale udviklingsprojekter har du nu chancen for et spændende job i en 3-årig projektansættelse. Projektet er nystartet og du kommer til at deltage i projektetableringen.

Kolding Kommune har igangsatudviklingsprojektet "Bæredygtige Kvadratmeter", som skal realisere en reduktion af bygningsmassen og frigøre bygningsdriftsomkostninger, så der kan omprioriteres til fordel for fremtidens velfærd og Kolding Kommunes klimamål.

Der skal fokus på de bygninger, der anvendes til de borgernære aktiviteter. Der skal arbejdes med multiudnyttelse af lokaler, og værdien af at samle flere funktioner i større enheder skal fremmes.

I udviklingen af løsninger skal der være fokus på helhedstænkning og realisering af både kvantitative og kvalitative delmål. Udvikling af dialog og fællesskab samt vægt på meningsskabelse for institutionsledere og brugere er vigtigt.

Stillingen er placeret i By- og Fællesforvaltningen, hvor du vil referere til chefen for Intern Byg og få kontor i centrum af Kolding, hvor du bliver en del af det dynamiske faglige miljø i Intern Byg.

Funktioner:

  • Din opgave bliver at drive projektet frem i samarbejde med erfarne kolleger og eksterne rådgivere.
  • Du skal bidrage til at udvikle ideer og løsninger, som sikrer at flere funktioner kan samles i større enheder
  • Du skal understøtte projektformalia, tage initiativ til koordinering og møder, gennemføre workshops, dokumentere løsningsmodeller, indsamle og præsentere data, deltage i projektmodning, udvikle ideer til daglig drift af flerbrugerejendomme herunder at sikre ideudvikling og indflydelse på tværs af forvaltninger og brugergrupper samt sikre implementering af disse løsningerne.
  • Projektet skal udvikle tværgående løsninger med fokus på helhedstænkning og realisering af både kvantitative og kvalitative delmål. Udvikling af dialog og fællesskab samt vægt på meningsskabelse for andre forvaltninger, institutionsledere, medarbejdere og brugere er vigtigt.
  • Din erfaring med tilrettelæggelse og gennemførelse af komplekse udviklingsprocesser med høj grad af brugerinvolvering kan således foldes ud her.


Kvalifikationer:

  • Du har en relevant højere uddannelse og godt kendskab til kommunale organisationer. Kendskab til ejendomsområdet vil være en stor fordel, men er ikke et krav.
  • Du er engageret og effektiv, og bevarer overblikket, når du arbejder på flere projekter ad gangen.
  • Det er afgørende, at du er god til at kommunikere på flere niveauer – skriftligt såvel som mundtligt, og at det falder dig naturligt at skabe gode relationer.
  • Det ligger i din natur at være analytisk, systematisk og vedholdende i din tilgang til opgaver. Du skal kunne arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst i et miljø, hvor der ofte er travlhed og krav om selvledelse.
  • Gode evner som projekt- og mødeleder.
  • Udadvendt, fleksibel og positiv indstilling.
  • Trives med et selvstændigt ansvar.
  • Kørekort til personbil.


Hvem er vi?

Intern Byg er placeret i By- og Fællesforvaltningen som en del af Plan og Byg, der også omfatter afdelingerne Planafdelingen og Byggesag.

Intern Byg varetager rådgiver- og bygherrerollen i forbindelse med Kolding Kommunes nybyggeri samt forestår bygningsvedligehold og energiledelse af kommunens samlede bygningsmasse på i alt ca. 519.000 m2.

Intern Byg beskæftiger i dag 16 medarbejdere og har igennem de seneste par år håndteret bygge- og vedligeholdelsesopgaver for et større millionbeløb.

Om By- og Fællesforvaltningen
I By- og Fællesforvaltningen arbejder vi for at styrke og udvikle hele kommunen som en attraktiv bosætnings-, oplevelses- og vækstkommune. Vi vil være et skridt foran og skabe positive forandringer og et ambitiøst fællesskab. Her er højt til loftet, frie rammer og dermed rig lejlighed og plads til din faglige og personlige udvikling.

Om Kolding Kommune
By- og Fællesforvaltningen er én af fire forvaltninger i Kolding Kommune, som i alt beskæftiger omkring 8000 medarbejdere. I Kolding Kommune arbejder vi med afsæt i visionen "Kolding – Sammen designer vi livet" og et mindset, vi kalder Borgerens Centrum, hvor vi på tværs af forvaltninger og faggrænser finder de bedste løsninger sammen med og for borgere, virksomheder og andre samarbejdspartnere.

Løn: I henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om Ny Løn.

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:
Stadsarkitekt Michael P. Madsen på telefon 7979 1335 eller via e-mail: [email protected]

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Søg stillingen".

Ansøgningsfrist: . 17. marts 2024

Ansættelsessamtaler: 17. marts 2024

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a6f58dd4)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Kolding
  • Søndag den 17. marts 2024

Lignende jobs

  • Senior D365 FO Consultant for GPV Group

    [xxxxx] is excited to partner with GPV Group, a global leader in electronics and mechatronics, to find a highly skilled Senior D365 Finance Consultant. This is your opportunity to join a dynam..
    • Konsulent
    • Vejle
    Få mere info
  • Senior Consultant

    Vil du være med til at hjælpe nogle af Danmarks bedste kunder, og har du en særlig evne til at forstå andres behov? Får du en YES-oplevelse, når du gør en forskel for andre? Så er det lige dig..
    • Konsulent
    • Kolding
    Få mere info
  • Owner Service Consultant - Blåvand

    Det, vi gør, er enkelt – vi sender folk på ferie, og hvem elsker ikke det? Dog kunne vi ikke gøre det uden vores husejere, de mennesker, der danner rammerne for den perfekte ferie. Vi udvider vores..
    • Konsulent
    • Blåvand
    Få mere info
  • Organisator

    Brænder du for at fastholde og tiltrække udenlandske medlemmer? 3F Kongedalen og 3F Vejle ønsker at styrke organiseringsarbejdet blandt udlændinge og søger derfor en selvstændig og udadvendt or..
    • Konsulent
    • Give
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Kolding over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
21. september 2024 3
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 4
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2