Ungetilsynsførende til Unge[xxxxx] i Næstved

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Vil du være med til at skabe udvikling for målgruppen børn og unge i kriminalforsorgen? Kan du arbejde systematisk, leve op til overholdelse af lovgivningen og dokumentationskrav, og har du lyst til at føre tilsyn og kontrol med, at barnet/den unge følger den afgørelse som Ungdomskriminalitetsnævnet har truffet – så er her en unik mulighed.

Den 1. januar 2019 trådte loven om bekæmpelse af ungdomskriminalitet i kraft. Loven indebærer blandt andet oprettelsen af et Ungdomskriminalitetsnævn, der skal træffe afgørelser om forbedringsforløb og starksreaktioner for børn og unge mellem 10 og 17 år, som har udført personfarlige eller andre alvorlige kriminelle handlinger.

Aktiviteter i forbedringsforløbet eller straksreaktionen, som nævnet har truffet afgørelse om, skal i praksis tilvejebringes og understøttes af barnets/den unges opholdskommune, men for at sikre, at nævnets afgørelse bliver efterkommet, er der oprettet en særlig enhed i kriminalforsorgen – nemlig Ungekriminalforsorgen.

I forbindelse med Ungdomskriminalitetsnævnets afgørelse udpeges en ungetilsynsførende fra Ungekriminalforsorgen, som fører tilsyn i to spor.

  • Et personfokuseret tilsyn, der har til hensigt at sikre, at barnet/den unge gennemfører sit forbedringsforløb og eventuelle straksreaktion
  • Et organisatorisk tilsyn, der har til hensigt at sikre, at kommunen iværksætter de foranstaltninger, der er truffet afgørelse om skal være indeholdt i forbedringsforløbet.

Dine opgaver:

  • Have løbende kontakt med barnet/den unge, herunder gennemføre et tilsynssamtaleforløb, hvori det bl.a. vurderes om forbedringsforløbet virker efter hensigten
  • Føre kontrol med at barnet/den unge overholder straksreaktionen og forbedringsforløbet, og at kommunen iværksætter de aftalte foranstaltninger
  • Have et tæt myndighedssamarbejde med politi, nævn, kommune samt frivillige aktører

Derudover skal du bidrage til at Ungekriminalforsorgen har en effektiv og ensartet opfølgning på Ungdomskriminalitetsnævnets afgørelse og dit arbejde skal leve op til de fælles krav for opfølgning og dokumentation, som Ungekriminalforsorgen har på tværs af kriminalforsorgen.

Du vil i høj grad blive en del af at sikre kvaliteten i de løsninger, der tilrettelægges, samt være med til at sikre sammenhæng og fælles retning på tværs af hele kriminalforsorgen.

Du kan læse mere om reformen af indsatsen mod ungdomskriminalitet her

Om dig

Du har en interesse inden for området og du har mod på og lyst til at være en del af en forholdsvis ny enhed. Du har desuden en faglig baggrund som socialrådgiver eller lignende, som gør at du hurtigt kan sætte dig ind i reglerne på området, så du kan sørge for at Ungekriminalforsorgen navigerer rettidigt og sikkert i dem.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med utilpassede unge, kan lide administrative opgaver i form af skriftlighed og telefonisk kontrol og har erfaring med at samarbejde på tværs af myndighedsområder.

Vi forventer, at du

  • Har erfaring inden for målgruppen af sårbare børn og unge og deres familier – eller har en særlig interesse for området
  • Har stærke skriftlige kompetencer
  • Kan arbejde med dokumentationskrav og administration med fokus på overholdelse af tidsfrister og måltal
  • Er selvstændig, kan bevare overblikket og samtidig er en teamplayer
  • Er engageret og har lyst til at arbejde systematisk og tværfagligt

Det er nødvendigt, at du har kørekort, da du må forvente en del rejseaktivitet i forbindelse med dine opgaver. Ungekriminalforsorgen har et antal fælles biler, der kan bruges til formålet.

Vi tilbyder:

  • Faglig sparring og kompetenceudvikling
  • Åben-dør-politik og en holdning til, at vi sammen har ansvar for opgaverne i enheden
  • Grundig introduktion og støtte fra dine kollegaer
  • Et højt fagligt niveau hos humørfyldte og engagerede kollegaer
  • Periodevis deltagelse i arbejdsgrupper

Løn- og ansættelsesforhold:

Stillingen er med tiltrædelse den 1. september 2021 eller snarest muligt derefter. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer. Arbejdstiden vil være i dagtimerne, men det må forventes, at der kan forekomme aften- og weekendarbejde i form af telefonisk kontrol hjemmefra.

Ansættelse og aflønning for socialrådgivere sker efter gældende overenskomst (LC/CO10-fællesoverenskomsten) samt organisationsaftale for socialrådgiver i staten. For kandidater med anden uddannelse sker ansættelse i henhold til gældende overenskomst på statens område.

Arbejdsområdet er kriminalforsorgen

Arbejdsstedet er Ungekriminalforsorgen, Møllegade 5a, Næstved

Ungekriminalforsorgen er organiseret med en central enhed i Direktoratet for kriminalforsorgen, samt fem enheder i København, Næstved, Kolding, Århus og Aalborg. Du bliver en del af enheden i Næstved. Ungekriminalforsorgen i Næstved har på nuværende tidspunkt 7 ungetilsynsførende.

Læs mere om Ungekriminalforsorgen her

Ungekriminalforsorgen er den del af Institution Sydsjælland og Lolland Falster. Institution Sydsjælland og Lolland Falster er en del af kriminalforsorgen Sjælland, der omfatter 5 institutioner bestående af lukkede fængsler, et åbent fængsel, samt 2 institutioner, der består af flere arresthuse, 2 KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Intensiv Overvågning (fodlænke) og 1 pension, samt Områdekontoret i Ringsted.

kriminalforsorgen Sjælland har ca. 765 ansatte fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, socialpædagoger, akademikere og administrative medarbejdere. For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til www.kriminalforsorgen.dk

Ansøgningsfristen er den 25. juni 2021 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 26 eller 27.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger fra dig fra Det Centrale Kriminalregister, herunder også indhentning af børneattest.

kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte enhedschef Maiken Veber Kanstrup, tlf. 7255 5306.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mai-Britt Rasmussen, tlf. 7255 4595 eller HR-konsulent Michelle Mønster Petersen, tlf. 7255 5599.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Næstved
  • Fredag den 25. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Næstved over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1