Konsulent søges til generelle og analytiske finansielle opgaver i Udlændingestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Næstved

Har du en revisor- eller økonomibaggrund? Og vil du arbejde med finansiel opfølgning og skriftlige regnskabsprodukter i en statslig styrelse, der tit er i den offentlige debat? Brænder du samtidig for at skrive og formulere dig skarpt og præcist til enhver lejlighed? Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega i Kontoret for Økonomi og Indkvartering.

Lidt om alt det vi tilbyder
Kontoret for Økonomi og Indkvartering er ansvarlig for Udlændingestyrelsens økonomi og regnskab, indkøbs- og udbudsopgaver samt opgaver i relation til indkvarteringsområdet med fokus på bygningsmæssige og økonomiske forhold omkring asylcentre. Vi har en bred og varieret portefølje af drifts- og udviklingsopgaver, som vi løser i tæt samarbejde med fagkontorerne og styrelsens øvrige tværgående funktioner samt departementet og de operatører, der driver asylcentrene på vegne af Udlændingestyrelsen.

Som vores nye konsulent kommer du til at arbejde helt nede i maskinrummet med Udlændingestyrelsens regnskabsfunktion, så der er masser af spændende opgaver og udfordringer for ansøgere med flair for finansielle processer, tal, revision og forvaltning.

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • opdatering og vedligeholdelse af vejledninger, forretningsgange og instrukser
  • varetagelse af rollen som regnskabskontroller på alle styrelsens bevillinger
  • opfølgning på interne finansielle processer og risikovurderinger i forhold til bevillinger
  • koordination med fagkontorer omkring finansielle processer og risici
  • udarbejdelse af analyser og notater
  • undervisning og vejledning af styrelsens medarbejdere på diverse finansielle områder

Udlændingestyrelsen benytter sig af de statslige it-systemer, som stilles til rådighed af Statens It og Økonomistyrelsen.

Du får ca. 30 kolleger, der alle er engagerede i arbejdet, samtidig med at vi også lægger stor vægt på et godt socialt miljø med en munter omgangstone og en fornuftig balance mellem arbejdsliv og fritid.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse med hovedvægt på regnskab og økonomistyring, fx cand.merc.aud., cand.oecon. eller cand.scient.pol., og gerne nogle års erfaring med økonomi og offentlig revision i staten eller fra lignende stillinger.

Du er fagligt dygtig, analytisk stærk og interesseret i at koordinere opgaver på tværs af faglige og organisatorisk hierarkiske niveauer. Du tager samtidig et stort selvstændigt ansvar for opgavevaretagelsen og evner at formilde komplicerede problemstillinger kort og præcist i skrift og tale.

Vi lægger derudover vægt på, at du kan genkende dig selv i værdier, som fx troværdighed, brugerfokus og at de bedste resultater opnås gennem samarbejde – også når der skal løses mange forskellige opgaver inden for korte deadlines.

Det er desuden en fordel, hvis du:

  • har erfaring med statens regnskabsvæsen
  • er revisor eller har kendskab til offentlige revisionsstandarder mv.
  • har erfaring med Navision, LDV, SKS mv,

Yderligere information
Udlændingestyrelsens hoveddomicil ligger i Næstved, som bliver dit faste arbejdssted.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse og en personundersøgelse gennemført af Politiets Efterretningstjeneste under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondataher.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Karina Rønnov Mortensen på telefonnummer 30 61 79 48 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest torsdag den 15. september 2022, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 38. Der vil eventuelt være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Næstved
  • Torsdag den 29. september 2022

Lignende jobs

  • Senior Network Consultant

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Dynamics/Power Platform Consultant

    Dynamics/Power Platform Consultant Are you looking for a role where you can work together with the business to improve their day-to-day sales processes? Do you want to be part of our journ..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Business Central Finance Consultant

    Konsulent søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • ERP Consultant (m/k/d)

    Om virksomheden Baettr is dedicated to maintaining its position as the preferred supplier of wind turbine components in the evolving wind industry. Through optimised lean production and a .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Næstved over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1