Genopslag - Teamleder til Udlændingestyrelsens Ledelsessekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Næstved

Har du erfaring med levering og koordinering af bidrag til Folketing, minister og presse – og ambitioner om at være en dygtig teamleder?

Teamledelse på tværs
Vi søger en teamleder til to af vores teams i Ledelsessekretariatet: Team Jura og Team Presse og Aktindsigt.

De to teams består i dag af i alt syv dygtige og selvkørende medarbejdere. Fælles for de to teams er, at opgaverne kræver en høj grad af samarbejde og koordination på tværs af både vores egen styrelse og ministerområdet, og at de arbejder med helt aktuelle og centrale sager i styrelsen.

Som teamleder skal du være med til at sikre, at hverdagen kører, og at den høje kvalitet og fremdrift præger opgaveløsningen. Du skal prioritere og udvikle de faglige områder, sparre med kollegerne om opgaver og koordinere på tværs – både internt og eksternt. Og ikke mindst skal du understøtte den faglige udvikling af teamets dygtige medarbejdere og bidrage til, at den gode holdånd fastholdes. Det forventes at du kan indgå i opgaveløsningen, og selv kunne tage fra, men ikke at du er ekspert på området. Du vil være en tæt faglig sparringspartner også for ledelsesteamet, der består af to souschefer og en kontorchef, hvor sidstnævnte har personaleansvaret for alle teams.

Team Presse og Aktindsigt
Teamet håndterer alle pressehenvendelser i samarbejde med styrelsens fagkontorer og øverste ledelse. Teamet spiller derfor en afgørende rolle, når vi skal formidle vores vigtige arbejde til omgivelserne og samtidig sikre, at vi er på forkant med de sager, der får stor mediebevågenhed. Teamet koordinerer alle styrelsens tværgående anmodninger om aktindsigt efter offentlighedsloven og bistår også styrelsens fagkontorer i deres sagsbehandling af aktindsigtssager efter offentlighedsloven. Teamet arbejder tæt sammen med Team Kommunikation om eksterne kommunikationsopgaver.

Team Jura
Team Juras væsentligste opgaver er at koordinere og kvalitetssikre Udlændingestyrelsens bidrag til ministerens besvarelse af spørgsmål fra Folketinget, at levere og koordinere bemærkninger til udkast til lovforslag og at levere kompetent juridisk sparring til fagkontorerne og direktionen om vanskelige juridiske problemstillinger inden for udlændinge- og forvaltningsretten. Derudover koordinerer og kvalitetssikrer teamet andre typer af bidrag til ministeren eller departementet, udarbejder notater og redegørelser af mere generel karakter, underviser på interne kurser i styrelsen, sagsbehandler konkrete sager om erstatningskrav rettet mod styrelsen, og administrerer styrelsens whistleblowerordning.

Ledelsessekretariatet
Vi er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. Du skal have lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem politik, jura, kommunikation og ledelse. Vores hverdag er præget af, at vi er en stabsfunktion, der har en bred kontaktflade med resten af organisationen og ministerområdet. Du skal derfor trives i en udadvendt rolle, da dine kontaktflader er brede både i og uden for styrelsen. Du skal derudover kunne lide en omskiftelig hverdag, da du flere dage vil opleve, at dagen har budt på andet end det, du forventede om morgenen. Der er dage, der er fyldt med opgaver, der haster, og hvor vi skal løse udfordringer på kort tid. Andre dage er der tid til at fordybe sig.

Som ny kollega i Ledelsessekretariatet vil du blive en del af et kontor, der også arbejder med intern og ekstern kommunikation, organisationsdrift og udvikling, intern service og IT‐koordination. Du får ca. 45 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler. Vi er organiseret i seks faglige teams, og teamlederne koordinerer løbende, fx på ugentlige møder med ledelsesteamet, der ud over kontorchefen består af to souschefer. Vi er optaget af, at vi samarbejder godt på tværs af de mange fagligheder, og at vi trives både i de store og små opgavefællesskaber.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant akademisk uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. cand.jur., cand.scient.adm. eller cand.scient.pol., og gerne en vis erfaring med presse-, Folketings- og ministerbetjening, fx fra en stabsfunktion eller som bidragsyder fra et fagkontor. Det er en fordel hvis du har erfaring med teamlederrollen, men det er mindst ligeså vigtigt, at du gerne vil være en dygtig en af slagsen. Endelig er det en fordel, hvis du har erfaring fra udlændingeområdet.

Vi lægger vægt på, at du er:

  • erfaren med sagsbehandling i en offentlig myndighed (fra en stabsfunktion eller forretningen)
  • fortrolig med de krav der stilles til politisk forståelse, processer, god embedsmandsskik og god saglighed
  • dygtig til mundtlig og skriftlig kommunikation og kan formidle i et let og struktureret sprog
  • god til at samarbejde og trives i mange og brede kontaktflader
  • empatisk og nærværende og bidrager til det gode arbejdsmiljø i kontoret
  • god til at håndtere dagsaktuelle og til tider hastende opgaver, herunder opgaver i relation til presse-, minister- og Folketingsbetjening.

Yderligere information
Udlændingestyrelsen er i 2020 rykket til et nyt hoveddomicil i Næstved, som bliver dit faste arbejdssted. Dog kan begrænset rejseaktivitet til især Udlændingestyrelsens andre lokaliteter forekomme. I kontoret er vi flere, der pendler fra fx København til Næstved, og det hybride samarbejde er naturligt for os.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte souschef Linda Kulas Gad på telefonnummer 51 64 60 08 eller på e-mail [email protected] eller kontorchef Anita Okkels Birk Thomsen på telefonnummer 21 35 69 82 eller [email protected]. Send gerne en sms og aftal et tidspunkt.

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest søndag den 8. januar 2023.

Vi forventer at holde 1. samtaler torsdag den 12. januar og 2. samtaler mandag den 16. januar. Mellem 1. og 2. samtalen vil der være en case, som du skal arbejde med.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Næstved
  • Søndag den 08. januar 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Næstved over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1