Faglig Konsulent til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Nakskov

Vil du være en del af Lolland kommune og bidrage til at opkvalificere den socialfaglige indsats og sagsbehandling inden for Sygedagpenge- og Fleksjobområdet? Brænder du for at skabe positiv forandring for vores borgere, og har du erfaring med både kommunal praksis og kvalitetsudvikling på arbejdsmarkedsområdet? Hvis dette lyder som dig, er du måske vores ekstra faglige konsulent i Jobcenter Lolland – Sygedagpenge og Fleksjob afdelingen.

Afdelingen står midt i en spændende proces på sygedagpenge/jobafklaringsforløbs området, hvor vi arbejder målrettet med at udvikle kvaliteten i sagsbehandlingen og sikre gode samarbejder og høj inddragelse af borgere, arbejdsgivere og andre vigtige aktører. Derfor søger vi en faglig konsulent inden for myndighedsdelen på sygedagpenge, jobafklaringsforløb, revalidering og fleksjobområdet, herunder med tilhørende ydelser. Du vil, sammen med teamlederen og nuværende faglige konsulent, understøtte udviklingen af området fagligt og arbejdsmiljømæssigt.

Om jobbet


Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentlig med tiltrædelse snarest muligt. Du vil blive ansat i Jobcenter Lolland, lokaliseret på Campus Nakskov, Lillievej 4, 4900 Nakskov.

I Sygedagpenge- og fleksjob afdelingen er vi i gang med en udvikling, hvor vi har fokus på, en ny analyse som er udarbejdet på området, denne peger på udvikling af kvalitet og effektivitet, dette handler både om at sikre et højt fagligt niveau i sagsbehandlingen, i vores fagsystemer og om at omsætte vores viden til praksis.

Vi gør samtidig meget ud af en fremrykket fastholdelsesindsats på sygedagpengeområdet, i form af et tæt samarbejde med vores arbejdsgivere. Samtidig med et tæt samarbejde med andre fagområder for at sikre, at borgeren får en relevant, koordineret og helhedsorienteret indsats. Det er her, at du som faglig konsulent i høj grad kommer i spil. Som faglig konsulent får du ansvaret for, i samarbejde med teamleder, at sikre den faglige udvikling i teamet, og du kommer til at spille en central rolle i den mere strategiske udvikling af afdelingen. Vi er i en udviklingsproces hvor du skal medvirke til at styrke den faglige linje og on-bording på sygedagpengeområdet yderligere og understøtte ledelsen.

Stillingen som faglig konsulent indeholder en bred spændvidde i opgaver fra sagssparring med den enkelte arbejdsmarkedskonsulent til implementering af strategisk rettede tiltag i praksis. Der er pt. ansat 13 arbejdsmarkedskonsulenter, samt vikarbistand fra en privat aktør, 4 ydelsesmedarbejdere og en faglig konsulent. Du vil i stillingen indgå i samarbejdsrelationer og udviklingsprojekter, det er derfor vigtigt, at du som person er udadvendt og god til at kommunikere og formidle, og at du er en person, der kan inspirere og møde andre på en positiv og anerkendende måde.

Som faglig konsulent kommer du til at arbejde i krydsfeltet mellem ledelse og arbejdsmarkedskonsulenter/ydelsesmedarbejdere. Derfor skal du som person være nysgerrig og opsøgende i forhold til, hvilke behov og løsninger der er brug for og samtidig være vedholdende i arbejdet med at implementere de aftalte løsninger. Du skal således både deltage i, have overblik over og løbende koordinere opgaverne i teamet.
Stillingen kræver således høj grad af omstillingsevne, styrket fokus samt en imødekommenhed overfor faglige henvendelser. Det er derfor vigtigt, at du arbejder struktureret og organiseret og samtidig formår at motivere andre i forandringsprocesser. Det gælder både i forhold til udformning af arbejdsgange og i vores IT- systemer, ligesom din rolle bliver at formidle og kvalificere den enkelte arbejdsmarkedskonsulents arbejde.

Vi forventer, at du:


  • Er optaget af udvikling på området – og kan sætte nyeste viden i spil i forhold til opgaveløsningen.
  • Har en relevant uddannelsesbaggrund og kan guide i sagsprocesser og kan arbejde resultat- og målstyret ud fra en datadrevet tilgang
  • Har en stærk faglig profil, stor erfaring med myndighedsarbejdet og indgående kendskab til lovgivning på området. Du har indgående kendskab og erfaring med fagsystemer, Jobcentret anvender fagsystemet FASIT
  • Har erfaring med kollegial, faglig feedback og sparring eller måske erfaring fra en lignende funktion
  • Har gode samarbejdsevner og er god til at etablere og dyrke samarbejdsrelationer, herunder at understøtte ledelsen i forhold til optimering af ressourcer, opgaveløsning, lovgivning, udvikling/implementering
  • Kan planlægge og gennemføre undervisning af medarbejdere vedr. lovgivning, faglig tilgang og arbejdsgange
  • Er anerkendende i din kommunikation der er klar og tydelig og du er bevidst om at understøtte arbejdsglæden og tilliden
  • Har personlig gennemslagskraft og påtage dig faglig beslutningskompetence inden for fagområdet

Vi tilbyder dig:


  • Stor indflydelse på din egen arbejdssituation og et selvstændigt tilrettelæggende job
  • Videreuddannelse og kompetenceudvikling
  • En arbejdsplads hvor vi arbejder med udvikling og trivsel, et godt samarbejde og borgeroplevet kvalitet hvor læring af vores arbejde med at motivere og inspirere er prioriteret
  • Et dynamisk team præget af høj faglighed, udvikling og plads til forskellighed
  • Anerkendelse fra ledelsen, som er indstillet på at prøve nye ting af, når det giver mening for borger og organisationen.

Du bliver en del af et fagligt stærkt team bestående af arbejdsmarkedskonsulenter, ydelsesmedarbejdere og et samspil med vores nuværende faglige konsulent. Vores adfærd er værdibasseret ud fra organisationsværdierne: Tillid, åbenhed, fairness og kompetence.

Har vi vakt din nysgerrighed?


Eller har du måske nogle spørgsmål? Så er du meget velkommen til at kontakte Teamleder Amy Jensen på tlf. 54 67 52 12.

Løn- og ansættelsesvilkår


Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Straffeattest skal kunne fremvises.

Ansøgningsproces


Første samtale forventes afholdt i uge 2 og anden samtale gennemføres i uge 4. De ansøgere der går videre til anden samtale skal gennemføre en personprofilanalyse og evt. en case-opgave.

Ansættelse snarest og efter aftale.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Overvejer du at flytte til Lolland? Så kan du Se mere på https://www.lolland.dk/kommunen/tilflytter/velkommen-til-lolland-kommune



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Nakskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Nakskov
  • Fredag den 06. januar 2023

Lignende jobs

  • Enterprise Backup Consultant

    Bliv en del af et ambitiøst og dynamisk team i en førende International IT-virksomhed. Her vil du sammen med dine kollegaer i vores IT-infrastruktur team levere løsninger og services af højeste kva..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Special- eller chefkonsulent til Økonomisk Sekreta...

    Som special- eller chefkonsulent i Økonomisk Sekretariat er du med til at drive, videreudvikle og understøtte økonomiske processer for hele kommunen. Samtidig er du med til at formidle økonomiske p..
    • Konsulent
    • Maribo
    Få mere info
  • Elevplads: Garant søger salgselever til Maribo

    Garant er en frivillig kæde af passionerede gulv- og gardinfagfolk. Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både servic..
    • Konsulent
    • Maribo
    Få mere info
  • ERP Consultant (m/k/d)

    Om virksomheden Baettr is dedicated to maintaining its position as the preferred supplier of wind turbine components in the evolving wind industry. Through optimised lean production and a .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Nakskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Nakskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Nakskov over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
7. oktober 2024 1
6. oktober 2024 1
5. oktober 2024 1
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1