Kom tæt på beslutningsprocesserne i Socialstyrelsen som medarbejder i Ledelsessekretari...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fastansættelse, Freelance - Odense C

Socialstyrelsen gør viden til gavn inden for det socialfaglige område i Danmark, og i Ledelsessekretariatet sørger vi proaktivt for fremdrift og kvalitet sagerne i tæt samarbejde med styrelsens direktion og de faglige centre.

Vi søger en eller flere udprægede AC-generalister, som kan skære en kompliceret sag ind til benet og som kan navigere i en hverdag med mange uforudsigelige indslag. Derudover skal du have lyst til og styr på de nødvendige processer i en moderne styrelse. Har du derfor bl.a. analytisk sans, øje for detaljen samt en fremragende skriftlig formidlingsevne på dansk, er du måske vores nye medarbejder?

Om stillingen
Ledelsessekretariatet består af 11 medarbejdere. Vores arbejde er præget af mange forskellige opgaver, der oftest skal håndteres i et højt tempo uden at miste de små, vigtige detaljer. Først og fremmest er vi omdrejningspunktet for en professionel betjening af styrelsens direktion og Social- og Indenrigsministeriet, og ansvarlige for styrelsens interne og eksterne kommunikation.

Lige nu mangler vi medarbejdere til direkte direktionsbetjening. Du får ansvaret for at kvalitetssikre og koordinere mange forskellige typer sager til Socialstyrelsens direktion og til Social- og Indenrigsministeriets departement, ligesom du skal medvirke til at understøtte styrelsens faglige centre med direktionsbetjening. Samlet set skal du bidrage til at håndtere en bred vifte af opgaver, som skal klæde vores direktion korrekt og rettidigt på.

Du skal have lyst til at arbejde med at optimere vores administrative processer, så vi hele tiden kan levere den mest optimale betjening af vores direktion, ligesom du forventes at skulle indgå i den kommende opgave med at videreudvikle Ledelsessekretariatet.

Du får en bred indsigt i Socialstyrelsens arbejde på tværs af fagområder og en stor kontaktflade til vores mange dygtige medarbejdere.

Om dig
Vi forventer, at du:

  • Har en relevant kandidatuddannelse, fx samfundsvidenskabelig
  • Har evnerne til at kunne formidle kompliceret stof i et klart sprog
  • Er analytisk skarp og kan se, hvornår argumentationen er mangelfuld
  • Arbejder fleksibelt og kan samarbejde på tværs af faggrænser
  • Er udpræget proaktiv og selv har øje for processer og terminer
  • Er særdeles serviceorienteret og holder humøret højt trods korte deadlines og intense arbejdsdage.

Det er selvklart en fordel, hvis du har erfaring fra et ledelsessekretariat i en politisk styret organisation, men stillingen henvender sig også til den helt rigtige nyuddannede, som har demonstreret høje faglige evner og samtidig besidder den rigtige personlighed.

Om os
Socialstyrelsen er videnshaver på det socialfaglige område og varetager rollen med at overvåge det sociale område og den sociale indsats i Danmark, samtidigt med, at vi er socialfaglig rådgiver for kommuner, regioner og borgere.

Ledelsessekretariatet er en del af Center for Administration og Service. Centret varetager en række centrale ansvarsområder på tværs af styrelsen, er en central del af styrelsens organisationsstyring og omfatter foruden Ledelsessekretariatet, HR, Jura samt Service.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi har en spændende, relevant og travl hverdag, et stærkt kollegialt sammenhold, en uformel omgangstone og højt ambitionsniveau.
Du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt i samarbejde med styrelsens direktion og fageksperter.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt og senest den 1. juni 2020. Afhængig af dine erfaringer og kompetencer kan ansættelse ske som fuldmægtig eller specialkonsulent. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation.

Stillingens ansættelsesområde er Social- og Indenrigsministeriet med tilhørende institutioner.
Arbejdssted er Socialstyrelsen, Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.socialstyrelsen.dk. Der er ansøgningsfrist søndag den 22. marts 2020.
Vi forventer at afholde samtaler i perioden den 24. - 27. marts 2020. Der vil indgå en case-opgave som forberedelse til en evt. anden samtale.

OBS: Grundet situationen vedr. coronavirus er ansøgningsfristen udskudt til den 30. marts. Ansættelsessamtalerne udsættes tilsvarende.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen og Socialstyrelsen ved at kontakte kontorchef Jens-Christian Hedegaard Holm på mail [email protected] eller på telefon 61 96 56 70.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Odense C
  • Mandag den 30. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Odense C over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1